DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Ma uživaj ti u skijanju, samo da ne bude......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

procitah da je od pocetka akcije 640 objekata u celoj Srbiji prijavljeno za legalizaciju
to tacno pokazuje koliko narod zarezuje tadicevce njihove inicijative i pretnje![]()

Ја би' свима што кукају као овај Тихи сравнио са земљом све бесправне објекте.... 
to moze al bi pre toga jedno 6-7 tadicevaca otislo Alahu na istinu![]()

A STA TI , TIHI LEGALIZUJES??.......POLJSKI KLOZET??
Хахахаха, управо тако. Пази ем граде нелегално ем се после жале на цене легализације... трагикомично.Ја би' свима што кукају као овај Тихи сравнио са земљом све бесправне објекте....
![]()
Baš osećam sažaljenje prema tom što je gradio kuću od 180 kvadrata na divlje, ili prema tom što je pravio divljaka u ekstra zoni![]()

Lose brojisA ti se pokri usima pa zivi u tih 30 legalnih![]()

to moze al bi pre toga jedno 6-7 tadicevaca otislo Alahu na istinu![]()

nisam 100% siguran ali je cini mi se da je donet posle 1960,da li 1961 ili 1965 godine,negde sam procitao ali se ne mogu tacno setiti,mozda i pise u novom zakonu o legalizacijiIma li neko ideju kada je donet prvi zakon o urbanizmu ili tako nešto? Naime imam funkcionalnu kuću 50tak kvadrata koja datira iz 1960 godine. Cigla klasicna... Rekli su mi neki opstinari da ukoliko je gradjena pre donosenja urbanistickog plana, zakona ili cega vec, onda se smatra legalnom.
Obratio sam se na par institucija i za sada ne znaju da mi daju odgovor, kada je prvi takav zakon donet?! Google je nemoćan isto... Ima li neko ideju? NIje zbog kinte, jer je mala kvadratura + onaj popust, no da se lišim administrativnih muka, svi znamo kako to izgleda...
Hvala.

Dzabalesku, ja bi svakome sa preko 100 kvadrata divlje gradnje gulio kožu sa ležanisam 100% siguran ali je cini mi se da je donet posle 1960,da li 1961 ili 1965 godine,negde sam procitao ali se ne mogu tacno setiti,mozda i pise u novom zakonu o legalizaciji
a za TIHOG jedno kratka informacija,popust na kuce do 200 kvadrata nece biti 40 vec 50%,tako da sad izlazi legalizacija za 200 kvadrat u 5 zoni 2.200 eura![]()

Vidis,2003god. je trebalo samo da pozoves geodetu da snimi postojece stanje,predas u opstinu, i ako ima mogucnosti stavi te na cekanje,to naravno vazilo je za nas koji smo na staru gradnju dogradjivali i prosirivali.To je velika razlika u odnosu na one koji su zidali na placu stambene zgrade po 20-50stanova.Sad hoce da nas strpaju u isti kos,da odvale vecu cenu, i od nas traze uslove kao da smo radili na novom objektu.Zamisli da traze komplet dokumentaciju za naselje puno solitera i lamela,izvodjaca radova,projekat vodovoda i kanalizacije,izvodjaca el.instalacija,pa im naplate uredjenje zemljista pa jos trista cuda,a ludi zive tu 30-40-50god.Ludilo bez kraja.

U Zemunu je u prvoj turi prijavljeno oko 18000 objekata za leg.sto starosedelaca,a mnogo vise na obodu grada gde su naseljeni uglavnom izbegli 1990god.Radi se o plodnim oranicama nekadasnjeg PKB-a,koje ne spadaju pod gradj.zemljiste,ali tadasnja vlast ih iznajmljuje na 99 god. uposljava radnu snagu,popeshuje prodaju gradj materijala,kaci struju i vodovod gde uzima takse,obecava kule i gradove,leg. po ceni od max 5 eura po m.A ta vlast je promenjena.Nova vlast i novi zakoni.Nazdravlje.