UltraZvučni TOP rešeno

doppler

Veoma poznat
Moderator
Poruka
13.550
CIA i FSB se udružili da slude ovo malo ljudi u Srbiji,
Mask zrači putem Starlinka Garfilda u USA a Rusi sa svemirske stanice Mir Evropu,
u Srbiji se zatim pojačava signal preko Avalskog tornja.....

Signal u Srbiji je malo izmenjen i dodat je deo koji priomorava ljude da postave više tema na Krstarici o tome objašnjavajući da su ljudi popadali sami od sebe
i da se nije čuo nikakav zvuk, pogotovo ne zvuk koji je sličan avionu u niskom letu koji probija zvučni zid.
Kada se dostigne brojka od 100 tema o UZ topu problem se misteriozno rešava.....
Koje sve službe učestvuju u ovoj polutajnoj operaciji?

1742202128592.png

Ovo nije kraj, ovo je početak !!! Skandal FOTO/VIDEO

To je već bajato :) i mislim da je neko već okačio ovde.
Ali je zanimljivo pitanje (ne znam baš ko je pitao) - kako je Jovo Bakić postao univerzitetski profesor? (ili Kako je mogao da postane).
- jer je neobičan (ali i zanimljiv).
Pa to je dokaz da je Univerzitet nezavistan od Vrhuške.
i zato su jedino oni mogli (ili mogu) nešto da urade u ovoj (i ovakvoj) državi.

Drugi problem je što smo mi intelektualci u manjini (žestokoj manjini), jer imamo i odliv mozgova a i teški su i skupi fakulteti... malo ih završi, a da ostanu u Srbiji.
Jer mi verujemo našim profesorima a ne političkim "komesarima" iz nižih ćelija vlasti (ne znam hijerarhiju, nit me zanima).
Moja (dobra i stroga) profesorka je Srbijanka Turajlić - bila je politički aktivna - nakon odlaska u penziju.
Ja verujem Šešelju da profesori i dekani fakulteta kolo vode... samo mu to verujem :).
A, ovi iz Esenesa nemaju šanse protiv njih,.. ali akademske metode su Gandijevske ( to je i rektor više puta ponovio).
Zato ja ne brigam ,.. treba se lagano pripremiti za nove izbore... popularisati neke ljude van politike,.. građanska udruženja itd..
Da li vredi čekati ?
vredi, ali (i JER ) su se stvari već jako promenile,.. i još će,.. i pre izbora.
A, Vučić neće preživeti ali ni Organizovati nove izbore. U to sam siguran.

Građani koji su stajali u Ulici Kralja Milana, tokom petnaestominutne tišine na skupu 15. za 15, kažu da su osetili nešto poput nadolazećeg zvuka velike brzine nakon čega je nastao stampedo. Zbog navoda na društvenim mrežama da je upotrebljen zvučni top, brigadni general Vojske Srbije Slavko Rakić rekao je gostujući u Dnevniku RTS-a da takvo sredstvo Vojska niti poseduje niti koristi i da tokom jučerašnjeg skupa nije upotrebljeno.
Brigadni general Rakić ponovio je ono što je ranije danas saopštilo Ministarstvo odbrane – da zvučni top nije korišćen, i da Vojska Srbije takvo sredstvo nikada nije niti ga koristi.

- Kada je u pitanju korišćenje zvučnog topa, on koristi zvučni sistem koji se povećava znatno iznad nivoa zvučnog sistema ljudi i drugih živih bića. Ovo što smo videli ne liči na to. Efekat koji se ostavruje je pojačan zvučni snimak i on bi morao da se čuje, a to na snimcima nema", objasnio je brigadni general Rakić.

On kaže i da spontano pomeranje ljudi na levu i desnu stranu koje se vidi na snimcima objavljenim na društvenim mrežama takođe nije karakteristično kod dejstva zvučnog topa.

Kaže da se zvučni top koristi u SAD prilikom razbijanja demonstracija, kao i kod nekih spasilačkih misija, recimo posle razornih zemljotresa i drugih elementarnih nepogoda kada treba poslati poruku. Takođe, kaže da je "gotovo nemoguće ne videti zvučni top, jer on mora da bude u liniji dejstva".

https://www.sd.rs/vesti/info/brigad...e-videti-nije-upotrebljen-na-skupu-2025-03-17

Građani koji su stajali u Ulici Kralja Milana, tokom petnaestominutne tišine na skupu 15. za 15, kažu da su osetili nešto poput nadolazećeg zvuka velike brzine nakon čega je nastao stampedo. Zbog navoda na društvenim mrežama da je upotrebljen zvučni top, brigadni general Vojske Srbije Slavko Rakić rekao je gostujući u Dnevniku RTS-a da takvo sredstvo Vojska niti poseduje niti koristi i da tokom jučerašnjeg skupa nije upotrebljeno.
Brigadni general Rakić ponovio je ono što je ranije danas saopštilo Ministarstvo odbrane – da zvučni top nije korišćen, i da Vojska Srbije takvo sredstvo nikada nije niti ga koristi.

- Kada je u pitanju korišćenje zvučnog topa, on koristi zvučni sistem koji se povećava znatno iznad nivoa zvučnog sistema ljudi i drugih živih bića. Ovo što smo videli ne liči na to. Efekat koji se ostavruje je pojačan zvučni snimak i on bi morao da se čuje, a to na snimcima nema", objasnio je brigadni general Rakić.

On kaže i da spontano pomeranje ljudi na levu i desnu stranu koje se vidi na snimcima objavljenim na društvenim mrežama takođe nije karakteristično kod dejstva zvučnog topa.

Kaže da se zvučni top koristi u SAD prilikom razbijanja demonstracija, kao i kod nekih spasilačkih misija, recimo posle razornih zemljotresa i drugih elementarnih nepogoda kada treba poslati poruku. Takođe, kaže da je "gotovo nemoguće ne videti zvučni top, jer on mora da bude u liniji dejstva".

https://www.sd.rs/vesti/info/brigad...e-videti-nije-upotrebljen-na-skupu-2025-03-17
Koliko te, majke ti plaćaju.
Pa ne bih ja to radio (što ti ovde radiš) ni za 3 soma eura ?
Pa zato ti ne smeš da mi kažeš gde živiš, gde ti je vikendica,.. kuća,..

Pa koji kredibilitet imaju ovi nikovi na Politici - na Krstarici ?
Pa sa promenom vlasti (a zna se ko je sada na vlast :) ) samo će napustiti ove i registrovati druge nikove...samo se presvući.

Ovo treba shvatiti kao zabavu i nikako ništa ozbiljnije. :rotf:

Pa kako ste gospodo preletači danas ? :)

Drugi problem je što smo mi intelektualci u manjini (žestokoj manjini), jer imamo i odliv mozgova a i teški su i skupi fakulteti... malo ih završi, a da ostanu u Srbiji.
Jer mi verujemo našim profesorima a ne političkim "komesarima" iz nižih ćelija vlasti (ne znam hijerarhiju, nit me zanima).
Moja (dobra i stroga) profesorka je Srbijanka Turajlić - bila je politički aktivna - nakon odlaska u penziju.
Ja verujem Šešelju da profesori i dekani fakulteta kolo vode... samo mu to verujem :).
A, ovi iz Esenesa nemaju šanse protiv njih,.. ali akademske metode su Gandijevske ( to je i rektor više puta ponovio).
Zato ja ne brigam ,.. treba se lagano pripremiti za nove izbore... popularisati neke ljude van politike,.. građanska udruženja itd..
Da li vredi čekati ?
vredi, ali (i JER ) su se stvari već jako promenile,.. i još će,.. i pre izbora.
A, Vučić neće preživeti ali ni Organizovati nove izbore. U to sam siguran.
Današnji naslovi
"Panika izazvala stampedo!"

Vučić nije tip čoveka koji će reći pogrešio sam evo ostavke iz moralnih razloga. Još ON ima NATO, Rusku i Kinesku podršku.

Bez neke ujedinjene stare-nove kolone opozicije koju će podržati svi protestanti a najvažnije i studenti ne verujem da će se nešto značajno desiti
sem što će deca izgubiti jednu školsku godinu.
Ali bilo bi mi nadraže da nisam u pravu.

Današnji naslovi
"Panika izazvala stampedo!"

Vučić nije tip čoveka koji će reći pogrešio sam evo ostavke iz moralnih razloga. Još ON ima NATO, Rusku i Kinesku podršku.

Bez neke ujedinjene stare-nove kolone opozicije koju će podržati svi protestanti a najvažnije i studenti ne veruje da će se nešto značajno desiti
sem što će deca izgubiti jednu školsku godinu.
Ali bilo bi mi nadraže da nisam u pravu.
OK, ali nemaju ni NATO, ni Rusija, toliko uticaja koliko im se pripisuje.
Nažalost, Šarene koalicije su slaba vlast, ali zato trebaju slobodne institucije - jer su ustvari one-vlast. Kod nas je i politika precenjena kategorija.
I u vreme kraljivine je demokratija bila veća, pa Pašić se za sve pitao za razliku od Malog :).. pitali su se ministri,..
ali je činjenica da je vlast imati medije,.. To treba prvo osloboditi, ali kome ih dati ?

To je već bajato :) i mislim da je neko već okačio ovde.
Ali je zanimljivo pitanje (ne znam baš ko je pitao) - kako je Jovo Bakić postao univerzitetski profesor? (ili Kako je mogao da postane).
- jer je neobičan (ali i zanimljiv).
Pa to je dokaz da je Univerzitet nezavistan od Vrhuške.
i zato su jedino oni mogli (ili mogu) nešto da urade u ovoj (i ovakvoj) državi.
Naravno da je nezavistan.
Niz fakulteta UB nikada nije imao profesore koji su prolazili pitanje podobnosti.
Filozofski je uvek bio među njima.

To možda medicinski je bio i neki takav veći. Ali, začudo, medicinski je danas ušao u potpunu blokadu.

teško :) ,.. čak bih bio spreman da kažem Nikako.
edit: Možda bi nešto preko telefonskih snimaka mogli naći (da je neko snimao ili razgovarao) u tom trenutku :).. vrti mi se ta ideja :D.

Mogu se vještačit te snimke, postoje stručnjaci koji to rade. Mislim ne u Vučićevoj Srbiji naravno. Tu je i jako puno ljudi koji su prijavili zdravstvene tegobe. Samo međunarodni sudovi, kao i za nadstrešnicu.

Back