ovako imam jedan moglo bi se reci problem koji me **** odavno.... prvi put sam se zaljubio u prvom razredu gimnazije..... ali bas nenormalno zaljubljen..... i onda kad sam raskinuo sa devojkom to mi je bio najgori dio zivota.... nekako sam presao preko toga i nastavio dalje......upoznam sledecu curu ...ista prica, bio sam sa njom neko vreme samo sto sam sada imao to neugodno iskustvo od prije pa sam znao sta treba da radim..... raskinuo sam i sa njom, naravno ponovo sjeban...... naravno pomislim bice ih jos ali vise nisam mogao da me jebu toliko i davno sam odlucio da cak i ne znam koliko zaljubljen, nista necu da im govorim.....mozda ce ovo zvucati cudno,al u svaku sledecu curu sam se zaljubio, ja ne znam sta se desava...... upravo to mi se desilo i nedavno....imam 17 godina i upoznao sam curu od 23 , jedva sam je smuvao jer se dvoumila zbog godina, bla bla bla spavao sam sa njom nedavno i naravno za to vrijeme dok smo se muvali, zaljubio se...ono sto je problem je sto je ona stvarno posebna i onako kad je gledam tako slatku sa na drugoj strani jastuka dodje mi da joj kazem ''volim te'' sto puta....ali nema smisla..... odluka je odluka...sa ljubavi se skidam poenta price je: zar je moguce da trosim toliko emocija da se zaljubim u svaku curu sa kojom dodjem u dodir, naravno one koje ja odaberem.... vec mi je mnogo puta ovo doslo glave i ne znam sta da radim, ladno tripujem da patim od neke bolesti, zaljubljivitisa ili nesto tako
ako ima neko strucan, iskusan ovo ono, komentarisitE
ako ima neko strucan, iskusan ovo ono, komentarisitE