• Dragi prijatelji, kreiran je nov forum "Socijalna zastita" na kome ce se pricati o svim pitanjima vezanim za ovu aktuelnu temu u drustvu

ултимативно обавештење банке поштанске штедионице

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
26.777
Ауторска
Јуче сам примио Обавештење Банке Поштанске штедионице о измени Оквирног уговора у делу Тарифе накнада у раду са физичким лицима. Замало да паднем у несвест када сам погледао у достављеном Прилогу 1, старе и нове тарифе која ће бити у примени од 01.08.2022. Сва су повећања од 30% па навише, чак и до 200%. Најчешће повећање је око 80%.
Наравно, право на приговор нема. Али постоје две прописане могућности:
Прва: да у случају не сагласности на нове Тарифе, могу у наредна два месеца, писмено раскинем Оквирни уговор без накнаде и измирим сва своја дуговања и угасим рачун.
Друга: уколико не обавестим Банку ПШ до 31.07.2022. у писаној форми да нисам сагласан са изменом Тарифе, Банка ПШ ће од 01.08.2022.
,,примењивати предложене измене без изричито дате сагласности''.
Дакле, шта то би да банчине услуге БПШ толико поскупе?! А БПШ као да није стало до својих клијената и лако их се одриче.
 
Poslednja izmena:
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.