Ulosci za muskarce

Umri_muski

Legenda
Poruka
64.790
Gledam cene po komadu ulozak je 10 din, ovi poznatiji su 15 din po komadu..

Brate, pre neku godinu je bila reklama za neke dnevne uloske po jos nizoj ceni...
Ima li nesto za muskarce da ne tresem besomucno , a da pokriva napred, , ne dole..moze sa krilcima..
Da se lako namesta, od korena do negde do pred vrh gaca i malo u sirinu , da mogu da savijem na levo pa na desno da, ne bude deformisan, a da kap dve idu u njega , doduse, moze i vise, gel, pa da ovi stariji sto naknadno curka a curka valjda sto ostane u kanalima, ili kanalu...pa da to upije taj ulozak....

Brat bratu 10 dinara nije mnogo za dan dva , tri dana koriscenja, a efekat maksimala...
Meni nije blamaza , ne bi bilo ni u 20, ali sigurno da posle 30 nije blamaza...

Ja mislio to skupo ko oci u glavi , 50 din po komadu , kad ono 10 din po komadu...

Kad uhvati upala, prehlada, ides u WC na svakih pola sata, tu bi tek dobro doslo imati tako nesto...
Ne mora reklama, nek bude za zene samo model da ima napred povise aktivnog materijala, jer nama ne treba dole i pozadi, nego napred...

Ostale tri vrste od bivsih riba, ja to koristio kad je krvarenje da upije krv kao gaza, ebiga kad je higijenski dovoljno za zene valjda je i za ranu....sad mora da gledam da li i to nije pokrao gazda....humanisticki , kao sta ce to njemu...

IMG_1486.jpeg

Imam ovih pun lager , šaljem brzom postom
Moji pacijenti ovo ne koriste jer su već next level

IMG_1488.jpeg

Brate, pre neku godinu je bila reklama za neke dnevne uloske po jos nizoj ceni...
Ima li nesto za muskarce da ne tresem besomucno , a da pokriva napred, , ne dole..moze sa krilcima..
Da se lako namesta, od korena do negde do pred vrh gaca i malo u sirinu , da mogu da savijem na levo pa na desno da, ne bude deformisan, a da kap dve idu u njega , doduse, moze i vise, gel, pa da ovi stariji sto naknadno curka a curka valjda sto ostane u kanalima, ili kanalu...pa da to upije taj ulozak....

Brat bratu 10 dinara nije mnogo za dan dva , tri dana koriscenja, a efekat maksimala...

Ja mislio to skupo ko oci u glavi , 50 din po komadu , kad ono 10 din po komadu...

УЛОШКЕ НЕ ПРИЗНАЈЕМ! #ПеленеСамо

Nije zezanje, ja sam vozio bicikl kao mali i omladinac, i masu puta sam padao bez tezih posledica ali oderotine koze sam imao kao dobar dan...i uvek je bilo najbitnije , isperes ako mozes i lepo puder i za 3 ,4 dana ko nov...dobro ja imam kozu koja se brzo obnavlja, to jeste, ali puder je ipak tata mata za stvaranje pokorice i izolaciju od bakterija..

A ulozak za upijanje krvarenja i mogu da zamislim eleganciju kombinacije puder plus ulozak...

Dobro ja nisam mnogo igrao video igrice, izujedaju me komarci a ne primetim....
Ali ocigledno da nemam gadljivost na bilo sta sto je korisno upotrebljivo a jos jeftino ...
Jos ima i krilca..

Treba li da kazem da imam samo dva ili tri oziljka, i to jedan od posekotine na plastici od onih fijoka shamatic u Cacku , nisam reagovao i ostade oziljak od plasticne ivice..

Od stene na moru , e taj mi oziljak pravi probleme...divlje meso...

I oziljak od neke opekotine za koju nisam ni znao da je opekotina...najgluplji nacin da dobijes oziljak...kantarion na minornu opekotinu koja cak nije ni izgledala kao opekotina...

umesto da pustim sve provereno ili nista ili alkohol ili sapun ili puder i zavoj ili gaza ili ulozak preko i bez estetskih kazni...ili zdravstvenih rizika..

Jesam li dobro razumela, jedan ulozak za tri dana? :zeek:

Novi zapleti u smislu teme..
Danas gledam , otvorila se neka prodavnica i nadjem librese daily , to su ti dnevni ulosci , za 4,8 dinara po komadu...librese, i nacrtano neke strelice kako se to uvija torziono , ali nisam video krilca...jel ta tehnologija krilaca prevazidjena nekim lepkovima koji nisu previse jaki....tako mi se cinilo na slici , kao uzduzna oblast je lepljiva i toliko lepo lepi da moze da prati torziju donjeg vesa, mada mi nije jasno kako ce dupe i micikana da vrse torziju , ali hajde...od viska glava ne boli..

I pise pamuk, sto je meni vazno , e sad ti sto su daily , sigurno ne sluze da skupe mnogo tecnosti , malo pakovanje 32 komada, a ima i 32+8 gratis ista cena...to je jos jeftinije..

E sad ko ima iskustva od zena pa da nam kaze kako se to drzi cvrsto za gace, kad nema krilca, jel ono sto mislim , neki slabiji lepak a ima cak i srce nacrtano , to bi trebalo da ide na klicu , kako se meni cini...mislim kod zena...nemam pojma gde bi muskarcima doslo srce...

Back