Ulosci za kuce

DraganaBgd

Početnik
Poruka
12
Da li neko zna gde mogu da kupim uloske za kuce? Zvala sam nekoliko veterinarskih apoteka ali ni jedna ih nema.. Imam malu bebu pa ne mogu da lutam i trazim po pet shopovima,pa, ako neko zna, molim vas da mi posaljette adresu...
Hvala

DraganaBgd:
Da li neko zna gde mogu da kupim uloske za kuce? Zvala sam nekoliko veterinarskih apoteka ali ni jedna ih nema.. Imam malu bebu pa ne mogu da lutam i trazim po pet shopovima,pa, ako neko zna, molim vas da mi posaljette adresu...
Hvala

Možeš li pojasniti na kakve uloške misliš?

pa, prave uloske za kuce..videla sam u jednom pet shopu samo gacice (plave najlon), nisu imali uloske....ne znam kako da ti objasnim jer ih ni ja nisam videla(uloske), ali sigurno postoje. Muz mi se smejao kada sam mu rekla za to, a u veterinarskoj apoteci u Narodnog fronta su mi rekli da stvarno postoje ulosci za kuce ....

DraganaBgd:
pa, prave uloske za kuce..videla sam u jednom pet shopu samo gacice (plave najlon), nisu imali uloske....ne znam kako da ti objasnim jer ih ni ja nisam videla(uloske), ali sigurno postoje. Muz mi se smejao kada sam mu rekla za to, a u veterinarskoj apoteci u Narodnog fronta su mi rekli da stvarno postoje ulosci za kuce ....
Uvek sam imala mužjake koji su bili u dvorištu tako da lično nisam imala potrebe za tim.
Ali ću ti reći kako to radi prijateljica: Uzmeš najobičniju pelenu i samo prosečeš mesto gde provlačiš rep i bukvalno prepoviješ kucu. Naravno, kuca ne sme 24 sata imati pelenu, ali pretpostavljam da to znaš :wink:

Pa, ja sam imala vucjaka (zenku) i kod nje se to nije primecivalo, medjutim sada imam boxera, kratka dlaka i jednostavno to ne moze da se sakrije ma koliko se ona jadna trudila......probala sam sa PAMPERSOm, ( ukrala sam od bebe) medjutim ne prati joj liniju tela......haha....moracu nesto da improvizujem...

DraganaBgd:
Hvala

Prvo moraš da kupiš te "gacice" u pet šopu a onda stavljaš najobicnije one tanke ženske uloške.
Ja sam to regulisala sa pampers pelenama. Iseceš rupu pozadi za rep i staviš kao svakoj bebi. To je jedino problem kod velikih kuca. E tu pomažu gacice i ulošci a imaš ih u svakoj prodavnici.
Nocu dok spava to joj skineš, stavlja se samo preko dana da ne prlja kucu.

www mira:
DraganaBgd:
Hvala

Prvo moraš da kupiš te "gacice" u pet šopu a onda stavljaš najobicnije one tanke ženske uloške.
Ja sam to regulisala sa pampers pelenama. Iseceš rupu pozadi za rep i staviš kao svakoj bebi. To je jedino problem kod velikih kuca. E tu pomažu gacice i ulošci a imaš ih u svakoj prodavnici.
Nocu dok spava to joj skineš, stavlja se samo preko dana da ne prlja kucu.

Miro, hvala. Smeh mi je rekla da ces mi se Ti najverovatnije i javiti :-)
Probala sam sa pampersom(5), medjutim spadaju joj. Da, kuca je malo veca. Jutros sam na pampers dodala i pelenu (opet sam maznula od bebe)pa sam pricvrstila trakama da joj ne spadaju, medjutim ni to ne ide.. Onda sam se setila pelena za odrasle,taman su joj, mozda i malo vece ali vrse funkciju. Uzela sam samo za probu 2 komada, i sutra cu da narucim jos. Naravno, necu ih joj drzati non-stop. Dobila sam zuljeve od ribanja dzogerom i danas se osecam stvarno super jer sam pronasla resenje. Naravno , super ti je ta ideja za gacice i obican ulozak.....toga se nisam setila (stupid me). Probacu!
Devojke, hvala vam na pomoci. Uh, sad mi je mnogo lakse, HVALA VAM

Dragana, baš mi je drago da si rešila taj " problem"
Ustvari to za mene i nije problem i zbog toga svima govorim da ne treba bežati od ženskog šteneta.Pazi imaš tih najlon gacica za uloške za male a i za velike pse. Nisam baš najbolje razumela ili nisam procitala kog psa imaš. Znaci i tu ide po brojevima. Pošto ja imam dve ženke male rase( pudla i bišon) ja uzimam pamper br. 2. Taman im je. Kao male bebe. I obavezno rekla sam ti. Moraju nocu i u toku dana dok su u korpi da budu bez toga jer moraju da se ližu i same održavaju prirodnim putem higijenu.

Puno pozdrava Mira

www mira:
Dragana, baš mi je drago da si rešila taj " problem"
Ustvari to za mene i nije problem i zbog toga svima govorim da ne treba bežati od ženskog šteneta.Pazi imaš tih najlon gacica za uloške za male a i za velike pse. Nisam baš najbolje razumela ili nisam procitala kog psa imaš. Znaci i tu ide po brojevima. Pošto ja imam dve ženke male rase( pudla i bišon) ja uzimam pamper br. 2. Taman im je. Kao male bebe. I obavezno rekla sam ti. Moraju nocu i u toku dana dok su u korpi da budu bez toga jer moraju da se ližu i same održavaju prirodnim putem higijenu.

Puno pozdrava Mira

Pa, da..to i nije neki problem, bitno je samo pronaci resenje. Definitivno su joj odlicne ove pelene, ne spadaju, ne zuljaju je, cak se na njih odmah i navikla da kada mi je bila mama, kuca kao da je htela da joj pokaze pelene..haha...vrsnule smo od smeha.
Miro, samo meni je prakticnije da joj drzim pelenu nocu nego danju, jer nocu se seta stepenistem, a preko danja je cesto i napolju i uglavnom je poslusna i boravi samo u prizemlju u njenom delu ( ima korpu, igracke, deo za hranu i vodu). Preko dana ne ulazi nigde, ni u jednu prostoriju iako su danju sva vrata otvorena,( tako sam je vaspitala od kako sam se porodila, zbog bebe) To nije problem? Jer , lakse mi je da koristim dzoger odmah istog momenta kada nesto vidim, nego da 'prenoci"...

I moja kuca je u kuci, samo je pustam cesto napolje jer imam ogradjeno dvoriste....to je ljudi raj za kucice. E, super...mislila sam samo da nije mozda pregug period celu noc da joj stoje. Eno je spava KAO BEBA....haha
Skroz je smesna
Hvala Miro :-) :-)

Back