Uloga slobode u vezama

Koliko slobode dozvoljavate partneru? Da li je ograničavate?
Треба жени дати највећу слободу без ограничавања...и ту се види каква је особа. Љубомора и контрола је лоша. Али пређе ли границу да ме са неким превари.. Одмах развод и алиментација. Не треба од партнера правити будалу.

Da li se o tome treba pričati?
Pa ipak, deluje kao da se neki ljudi lišavaju slobode u vezama.
Posle varaju, ili samo kukaju itd...

Ne vezujem se.
U fazi sam turizma. Iskusavam svet i sve njegove blagodeti, ukljucujuci i golicava ispunjujuca iskustva sa lepim, uzbudljivim i zanimljivim zenama.

Треба жени дати највећу слободу без ограничавања...и ту се види каква је особа. Љубомора и контрола је лоша. Али пређе ли границу да ме са неким превари.. Одмах развод и алиментација. Не треба од партнера правити будалу.
Odakle ćeš znati da te prevarila? Bila na vikend seminaru sa kolegama i drugim ljudima, telefon pod šifrom ne možeš ništa da saznaš, počne da ti prodaje priče da je to zato jer ona ima pravo na privatnost. Čim partner neće da kaže šifru na telefonu tu ,,se nešto dimi".

Odakle ćeš znati da te prevarila? Bila na vikend seminaru sa kolegama i drugim ljudima, telefon pod šifrom ne možeš ništa da saznaš, počne da ti prodaje priče da je to zato jer ona ima pravo na privatnost. Čim partner neće da kaže šifru na telefonu tu ,,se nešto dimi".

Zasto bi uopste znao neciju sifru na telefonu?

А што морам да размишљам да ли ме преварила. Ако хоће превариће ме док скокнем у оближњи продавницу а не тамо неки семнар. :lol:

Ako joj ne verujes
Sta ces sa njom?
Da joj kopas po licnim stvarima?
Kakvo ponizavanje za oboje

Imaju dve vrste osecaja u tim odnosima.
Jedan je kada zavisis od njenog odobravanja, seksa, kad ce ga biti, da li ce ga biti, jel raspolozena ili nije i ostatak pakla. Tada budes i ljubomoran. Sta ako je drugi ima? Sta ako izgubim svoj red. .. I tada ljudi podsvesno izgrade taj osecaj straha i klimavosti u zivotu.

Drugi je kad si s njom ali ne zavisis od njene seksualne afekcije. Tada nisi ljubomoran, jer i ti imas izbor. Sve ostalo je stvar sta oboje zelite.
I da, radi se o seksu.

Ako joj ne verujes
Sta ces sa njom?
Da joj kopas po licnim stvarima?
Kakvo ponizavanje za oboje
Prošao sam tu školu. I ja bih moj telefon dao na izvolte sutra nekom sa kime sam u ljubavi. Ako su u pitanju neka poslovna dopisivanja i prepupacanja na društvenim mrežama šta je onda problem? Problem je što uvek u nezgodno vreme može da stigne intrigantna poruka ili se neka previše intimna dopisivanja nisu na vreme obrisala.

Suštinski treba pričati u samom startu o ovome kako kasnije ne bi bilo neprijatnih iznenađenja
Ima i takvih, mada to mi nekako više dođe u fazonu - lišavam se nekih sloboda zarad ... (popuni prazninu)
Yup dešava se prečesto...
Zavisi, kod mene je sloboda stvar reciprociteta, onoliko slobode koliko bih hteo ja da imam, nudim i svojoj partnerci i to jasno iznesem u samom startu. Ograničenja izbegavam, osim ako je u pitanju nešto fundamentalno suprotno od onoga sa čim mogu da se nosim - u takvim situacijama ne vidim razloga za ostajanje u vezi i sl.
Sada da me partnerka ograničava - pa to baš nikako ne volim. U najboljem slučaju mogu neko vreme da prihvatim takve stvari čisto da vidim ako će promeniti mišljenje/ograničenje, ako se to ne desi - ćao zdravo.

Prošao sam tu školu. I ja bih moj telefon dao na izvolte sutra nekom sa kime sam u ljubavi. Ako su u pitanju neka poslovna dopisivanja i prepupacanja na društvenim mrežama šta je onda problem? Problem je što uvek u nezgodno vreme može da stigne intrigantna poruka ili se neka previše intimna dopisivanja nisu na vreme obrisala.

Drugim recima, neka te je zavozala i ti ces sad prema svakoj drugoj da budes toksicni gestapo zbog jedne salabajzerke. To ti je recept da se sebi useres u zivot, zbog jednog nekvalitetnog primerka ces da ugnjetavas mozda normalne devojke.

Ja volim da uzmem telefon i uverim se. Ako čujem priču ,,na šta ti to liči da mi tražiš šifru" odmah mi je nešto sumljivo. Odmah sumnjam da je unutra nešto što je sumljivo.
О фак... :lol: Замисли страхујеш цео живот да ли ти девојка има швалера а на крају се испостави да је лезбејка.. у коју никад ниси ни сумњао...

Zacarani krug.
Ako imamo poverenje daces mi telefon da pregledam
Pa kako imamo poverenje ako moras da mi gledas u telefon?
Nije to da li ces ti meni naci nesto u telefonu, nego da te ja uhvatim da ti cackas po njemu. A to je cijao odnos.

Ima slobodu da putuje sa drustvom u druge drzave ili da izadje na veceru sa prijateljim ako zeli ali i ja istu slobodu imam, sve je do povjerenja, tvoje licne nesigunosti ili sta ce komsiluk reci ako nekog lisavas slobode.

Back