Uloga slobode u vezama

Da li se o tome treba pričati?
Pa ipak, deluje kao da se neki ljudi lišavaju slobode u vezama.
Posle varaju, ili samo kukaju itd...

Koliko slobode dozvoljavate partneru? Da li je ograničavate?
Dao bih partnerki iluziju slobode, dozvoljavao bih joj da se viđa sa muškim prijateljima kao i sa bivšima, ali bih potajno preko softvera za špijunažu nadzirao njene aktivnosti onlajn. Ne bih da me prevari i slomi moje krhko srce.

ima apsolutno slobodu u bilo kom segmentu u zivotu, niti se moze braniti niti hocu da branim bilo sta...
druga je stvar sto i ja imam slobodu reakcije i odluka na njegove izbore :aha::)

Da. Daš čoveku slobodu i gledaš šta sa njome radi. Slobodan je da rafi šta želi, ali i ja sam slobodna da odreagujem kako odreagujem. Zato je bitno naći Partnera koji ima slična gledanja na to

Čak, sloboda često nije dobra, jer ako partner nije navikao da ima slobodu, kada se oseti opušteno oseti prazninu, nešto mu fali....obično je to pravdanje za bilo koji postupak...
Ako znaš da partner nije imao slobodu ni da piški sam, moraš redovno da ga ponudiš da piški....neće znati kada treba...

Naravno,nema zadrzavanja frendica svako malo za kafu i izlazaka u dopicnjaku da da sebi oduska,niko ih na silu ne vezuje u vezu,nego izlaze da nadju nekog,znamo koja je poenta svega i sta im je prece kad su same,a kad nadju siguricu e onda aj kao malo otvorena moderna veza,kod mene nece moci jer ako ja pocnem da izlazim nece biti dobro

Naravno,nema zadrzavanja frendica svako malo za kafu i izlazaka u dopicnjaku da da sebi oduska,niko ih na silu ne vezuje u vezu,nego izlaze da nadju nekog,znamo koja je poenta svega i sta im je prece kad su same,a kad nadju siguricu e onda aj kao malo otvorena moderna veza,kod mene nece moci jer ako ja pocnem da izlazim nece biti dobro
Kod tebe bi žena imala samo jednu slobodu izbora.
Može birati da li će lijevom ili desnom rukom otvarati kapiju da uđeš sa traktorom :D

Back