Улога масовне културе кича и шунда у процесу обoјене револуције у Србији!

Maki Mačkica, ona je EPSkertkinja broj 2, ali je EPS pokrenuo disciplinski postupak protiv nje zbog povrede radne discipline, jer je u toku radnog vremena snimala ples i kačila na društvne mreže.

Pogledajte prilog 1702239 Pogledajte prilog 1702243

Evo kulture kiča i šunda koju promovišu članovi vladajuće stranke zaposleni u državnim preduzećima.

Verovatno je na ovo mislila postavljačica teme.
Pogledajte prilog 1702246
Она подржава Пумпање на свој начин! ;)

Izvini, ja zaista ne znam ko je ovo. Ako sam dobro shvatila insinuiraš da je vladajuća partija smislila studentske prosteste??
LiVE; Protesti svuda: https://rumble.com/v6r39kw-live-srpska-posla-fck-tyranny-live-chat-zoom-.html?e9s=src_v1_upp
🔴LiVE Srpska posla F🍁CK TYRANNY 🔴LiVE Chat @ Zoom ↪ кликни на линaк доле
WELCOME: 24/7 Srpska Posla LiVE УЖИВО: Србовање, вести дана, дојаве, гласине, трачеви из чаршије и црног вилајета земље Србије и остатка света.
↪ Coffee Shop Talk ↪ Уђи у Zoom чat на линaк у опису видеа или овде ↪ http://tiny.cc/mpqd001

A rešenje je inače, ajd vi prosti poštujte zakon i čekajte da vam s neba padne nadstrešnica dok ćemo mi da vam ubijamo decu i za nas zakon ne važi? Ja godinama poštujem taj zakon ali kada dođe vreme da mi lokalni snsovac razbije glavu jer mu detetu nisam dala peticu, pa bude još i oslobođen od strane tog istog ''zakona'' treba li da ćutim i dalje i molim se Bogu za zakon ili da izrazim bunt i pokažem da ne poštujem institucije koje ne primenjuju zakon isti za sve?
Е, то је већ нешто друго. Управо о томе и говорим.

LiVE; Protesti svuda: https://rumble.com/v6r39kw-live-srpska-posla-fck-tyranny-live-chat-zoom-.html?e9s=src_v1_upp
🔴LiVE Srpska posla F🍁CK TYRANNY 🔴LiVE Chat @ Zoom ↪ кликни на линaк доле
WELCOME: 24/7 Srpska Posla LiVE УЖИВО: Србовање, вести дана, дојаве, гласине, трачеви из чаршије и црног вилајета земље Србије и остатка света.
↪ Coffee Shop Talk ↪ Уђи у Zoom чat на линaк у опису видеа или овде ↪ http://tiny.cc/mpqd001
Ni ovo ne znam ni šta znači, niti bih da klikćem na ovakve zbrkane linkove. Ako bi umeo da preneseš suštinu, bila bih ti zahvalna.

Ni ovo ne znam ni šta znači, niti bih da klikćem na ovakve zbrkane linkove. Ako bi umeo da preneseš suštinu, bila bih ti zahvalna.
200.gif
F_BRAINWASHING.jpg
Screenshot 2025-02-25 at 13-30-59 They Live (1988).png
Screenshot 2025-02-25 at 13-30-32 They Live (1988).png
Screenshot 2025-02-25 at 13-30-05 They Live (1988).png
Screenshot 2025-02-25 at 13-29-34 They Live (1988).png

"Suština" je da si ti (a i stotine hiljada nas sličnih tebi koji se bunimo) glupava... jer ne znaš da je sve "zavera"... a on to zna jer je pametan (a ima i superiorne izvore saznanja poput "Србовање, вести дана, дојаве, гласине, трачеви из чаршије..."):respekt:

"Suština" je da si ti (a i stotine hiljada nas sličnih tebi koji se bunimo) glupava... jer ne znaš da je sve "zavera"... a on to zna jer je pametan (a ima i superiorne izvore saznanja poput "Србовање, вести дана, дојаве, гласине, трачеви из чаршије..."):respekt:
Moze biti al ne mora da znaci. Ako nije zavera, onda mora da je spontano, i, . . . ili, . . . alternativa: spontana zavera :hahaha: :hahaha:

:hahaha:
ggggg.jpg

Poslednja izmena:
Ja godinama poštujem taj zakon ali kada dođe vreme da mi lokalni snsovac razbije glavu jer mu detetu nisam dala peticu,
То се зове "Болоњски процес", односно реформе образовања у духу евроинтеграција.

И неће само СНС-овац, него и сваки други родитељ, а после ових протеста, тек има да вам се пењу на главу и родитељи и ученици.

Апсурдно је да се једна од најкорумпиранијих професија(просветари) наводно бори против корупције.
To kažeš ti kao pravnik i kolega Zore Botoks Dobričanin

Апсурдно је да се једна од најкорумпиранијих професија(просветари) наводно бори против корупције.
Navedi mi samo jednu stvar koju smo ukrali, proneverili, nezakonito uradili
Navođenje poklonjenih ocena ne uzimam u obzir jer niko od nas nije plaćen da trpi batine bahatog roditelja a da te država ne zaštiti. Prodate diplome takođe, tvoje navođenje slučaja u KG je jedino koje pominješ kao argument za svaku raspravu.Inače, postavljanje takvih profesora koji sada gostuju po Pinku i pljuje svoje kolege je pokazatelj kakvi su oni koji prodaju diplome i to decenijama unazad.

Kič se ogleda u filmovima najgore vrste tipa Alan Ford koje proizvode neprijatelji srbije da se narod smeje i prihvati žargon polusveta izašao iz pera najgoreg šljama francuske, nemačke i amerike....antinarodni državni službenici sve pare za kulturu su podelile neprijateljima u srpskom narodu....

Back