Улога Кијева у тренутном процесу обојене револуције у Србији!

Kako izgleda zastava Evromajdana? Nisam znao da isti ima svoju zastavu. Šta kaže Napoleon iz susedne ćelije?

Нисам нормалног на протесту видела а да не говорим о овим секташима који иду по граду са мајицама и значкама крваве руке и запиткују људе да ли подржавају студенте ..УЗНЕМИРАВАЈУ ГРАЂАНЕ

Нисам нормалног на протесту видела а да не говорим о овим секташима који иду по граду са мајицама и значкама крваве руке и запиткују људе да ли подржавају студенте ..УЗНЕМИРАВАЈУ ГРАЂАНЕ
:bye:

о ево је снс ботина "славенска" ево и "улоге Кијева" у "обојеној ка..и

1738877754248.png

1738877951641.png

1738878015884.png

То да није реч о обојеној револуција је такођер лаж у коју нико не верује .

Знам човека запослен у Немачкој фирми , газда им наредио да недавно доводе возила грађевинска на протесте да наменски створи утисак како на протесте долазе грађевински радници а фирма у кој ради је Немачка и мора да слуша јер му прете отказом ..

Други су морали по налогу шефова да развозе студенте по НС из БГ и унутрашњости , ко неће, добије отказ ..

стране фирме , пре свега Немци уцењују запослене да иду на протесте а нема никога да их заштити .

Ово није питање Вучића , него питање опстанака српског народа ..Ови протести нису против Вучића , него против српског народа у целини , ко уме да види , он то види.

ауторска тема

Када су први пут изашли на улице "жалећи жртве у Новом Саду" носили су заставу Евромајдана , након што је вест о Евромајданској застави обелодањена на друштвеним мрежама , организатори протеста су изашли у јавност и рекли да је то био акт појединца ..међутим, како је време одмицало а протести све више попримали шарене боје ткз револуције појавили су се и симпатизери кијевске окупационе власти ..тј њихови пулени , грађани и симпатизери ..

Зашто Украјинци у БГ славе пад српске владе ..гледам како Београдом истичу се у великој мери заставе Укрјаине , специјално по старом граду , виоре на прозорима ,терасама , носе их на улици, огрнути њима иду на протесте ..

Да ли је то порука званичног Кијева да је учестовао и учествује у покушају преврата и могућег државног удара у Србији?

Обојену револуцију финансирају стране службе , али и Кијев учествује у томе .
ne zaboravi Vatikan i Iluminate

Ово није питање Вучића , него питање опстанака српског народа ..Ови протести нису против Вучића , него против српског народа у целини , ко уме да види , он то види.
Par exelans budalaština

Видела сам на протесту неколико истетовираних Украјинаца и припадника ткз руског демократског друштва Петра Никитина , они нису ту без везе , они су ту да воде коло обојене револуције и дају инструкције .

Јасно да је истицање Урајинских застава у БГ знак те евромајданске хунте да су ту , да су присутни и да активно делују у урушавању државе Србије.
Molim te prestani da prepricavas svoje snove nego prilozi dokaze o svojim tvrdnjama naprimer u obliku linka, fotografije ili videa.
Thank you

Неки дан сам се престравила , идем улицом , гледам своја посла и унесе ми се нека будала са значком крваве руке у лице , онако полудрогирана пита мене да ли подржавам студенте а десну руку држи у капуту и тресе се ..

човеку није пријатно , од куд знам шта будала може да извади из капута , нож , пиштољ ...

Dobro sad nam reci sta si jos sanjala pa onda idi i operi ruke?
Thank you

U Srbiji nema obojene revolucije. Obojena revolucija podrazumeva nasilnu smenu vlasti a tu opicju ne podržava niko.

Studenti traže da institucije počnu da rade svoj posao i otkriju ko je politički i krivično odgovoran za pad nadstrešnice i druge slučajeve.

Opozicija traži prelaznu tehničku vladu koja bi pripremila društvo za naredne izbore (sloboda medija zarad fer predstavljanja svake stranke i uređenje biračkih spiskova). Prelazna vlada može nastati samo dogovorom pozicije i opozicije u Skupštini i predstavljala bi eleganatan izlazak iz trenutne krize političkog sistema.

Druga je stvar što režim ne želi da dopusti prisustvo drugačijeg mišljenja u medijima jer zna da kad bi morao da sučeli svoje stavove sa stavovima drugih ogolio svoju pravu prirodu i izgubio podršku koju ima u biračkom telu koje se informiše preko medija. Zato režim spinuje pominjući obojene revolucije i druge gluposti.

Obojena revolucija podrazumeva upliv i finansiranje spolja od strane USAIDa tj. CIA. A svedoci smo da je Tramp ukinuo USAID.
Argumentacija samo tako. Al ništa bez izbora.

ауторска тема

Када су први пут изашли на улице "жалећи жртве у Новом Саду" носили су заставу Евромајдана , након што је вест о Евромајданској застави обелодањена на друштвеним мрежама , организатори протеста су изашли у јавност и рекли да је то био акт појединца ..међутим, како је време одмицало а протести све више попримали шарене боје ткз револуције појавили су се и симпатизери кијевске окупационе власти ..тј њихови пулени , грађани и симпатизери ..

Зашто Украјинци у БГ славе пад српске владе ..гледам како Београдом истичу се у великој мери заставе Укрјаине , специјално по старом граду , виоре на прозорима ,терасама , носе их на улици, огрнути њима иду на протесте ..

Да ли је то порука званичног Кијева да је учестовао и учествује у покушају преврата и могућег државног удара у Србији?

Обојену револуцију финансирају стране службе , али и Кијев учествује у томе .
Da li je u Srbiji doslo do nestasice lekova za smirenje ili ste samo preskocili terapiju? :sad2:

Видела сам на протесту неколико истетовираних Украјинаца и припадника ткз руског демократског друштва Петра Никитина , они нису ту без везе , они су ту да воде коло обојене револуције и дају инструкције .

Јасно да је истицање Урајинских застава у БГ знак те евромајданске хунте да су ту , да су присутни и да активно делују у урушавању државе Србије.

Ček a šta je sa onim Romima iz Aranđelovca, kakvi sad ćelavi istetovirani Ukrajinci , zar beše ne stoje Romi iz Aranđelovca iza cele priče (ili beše ukrajinski neonacisti se udružili sa Romima iz Aranđelovca da unište Srbiju) ? 🤣 🤣

Mislim da si ti zrela za leponex ili klozapin.

Ово што ја пишем свако може да види на улици , приметно је и види се ко је на протесту , секташи , носе оне амблеме са крвавим рукама , то им Сорош испринтао да имају ..значке , мајице ..делују прилично поремећено ..јер ко би нормалан рушио сопствену државу за интересе страних служби .

Je li možeš da pokažeš neke slike, snimke, bilo šta?

Na kojim si to protestima učestvovala?

Back