- Poruka
- 189.676
Da, ali to je zbog naše brljivosti. Za to nam nisu krive ni Ukrajina ni Rusija.kod nas samo amonijaci izleću iz tračnica, ništa više ni manje.
Da, ali to je zbog naše brljivosti. Za to nam nisu krive ni Ukrajina ni Rusija.kod nas samo amonijaci izleću iz tračnica, ništa više ni manje.
I niko za to nije odgovarao nista novo u zemlji dembeliji.Pa i kod nas nekidan...prevrnuli se vagoni sa amonijakom...kod Pirota, beše...
Verovatno ne slučajno baš amonijak...
I verovatno ne slučajno GDE?
Kod Pirota...na putu za Grčku?
Profesor Hemijskog fakulteta objašnjava zašto je amonijak teže ukloniti iz vode nego iz vazduha (13.01.2023.)
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...onijak-teze-ukloniti-iz-vode-nego-iz-vazduha/
Tako da...ko zna...
A "naši"...ne znam koliko su pametni...što šalju oružje protiv Rusije...
...
Čekamo da Rumunija i Grčka priznaju Kosovo.![]()
Sad se sve nesreće povezuju sa Ukrajinom od zemljotresa do sudara.
Biće da toga nije bilo pre 2022.![]()
Razni Ljubani po Srbiji i Grčkoj nisu dovoljno efikasni u sprečavanju diverzija.
Šef stanice, koji je uhapšen u sedištu policije u Larisi, navodno je rekao policiji da je dao naređenje da se promeni kolosek, ali to sistem nije sproveo.
Grčka predsjednica skratila posjet Moldaviji
Predsjednica Katerina Sakellaropoulou rekla je da prekida posjet Moldaviji kako bi se vratila u Grčku nakon željezničke nesreće.
Earlier the same day, at Palaiofarsalos railway station, an explosion in the electricity network caused the overhead line to fall on another intercity train, which led to several delays on the line
Grčka je ionako stara Srbija iz doba Dušanovog Carstva...
Znači ustvari mi ne idemo u Grčku, već južnu Srbiju na more
U to ime...idemo jedna stara srpska
...
jajare, tek ce da vide svoga boga, nego su turci zanemocali od potresaUloga Grčke u ratu u Ukrajini - šalju oružje, svoje i tuđe, a po Grčkoj padaju avioni, sudaraju se vozovi....
CNN ova propaganda sinak, veruj mi.Na drugoj temi piše da i mi šaljemo oružje, a kod nas ne padaju avioni niti se sudaraju vozovi. Šta ćemo sad?