Ulje 0W20

viskozno je i kao "stedi motor" tako se barem prica iako nisam imao prilike da se raspitam lepo kako treba... pitacu ljude koji znaju mnogo vise od mene oko toga pa cu da javim sta sam saznao... :)

viskozno je i kao "stedi motor" tako se barem prica iako nisam imao prilike da se raspitam lepo kako treba... pitacu ljude koji znaju mnogo vise od mene oko toga pa cu da javim sta sam saznao... :)

ajde leba ti, ja sam nasao neko 0w20 fuch za sportske masine, retko je ali ne gubi viskozitet iako je 0w20, ludnica 0w20 su postala sportska ulja, ovi z fucha su nasli neku tehnologiju

Poslednja izmena:
Ulje Ow20 od Fuchs .Oni sami kažu -firma njihova da je dobro za sportsku vožnju međutim ne preporučuje ga ni jedna firma koja proizvodi auta jer je vrlo retko i na daljim turama neće biti dobrog podmazivanja što znači može doći do kvara na motorima.Znači ruke dalje od njega.

Ulja jesu dobra ali samo za motore koji su konstruisani za takav tip ulja, retko ulje.
Ocekuje se u ne tako dalekoj buducnosti da ce i nasi buduci obicni automobili trositi ulje 0w5 do 0w10 ali za to treba motor sasvim drugacijih tolerancija izrade i radnih zazora.

Nisi naveo za koji motor bi hteo to ulje da koristis, ako ima trkacku masinu kojoj prija takvo ulje samo napred, ali da imas ovo pitanje ne bih ni postavio tako da, zaboravi da uopste postoji i zaobidji :)
To nije za nas koji se ne trkamo ljutim masinama...

Ulja jesu dobra ali samo za motore koji su konstruisani za takav tip ulja, retko ulje.
Ocekuje se u ne tako dalekoj buducnosti da ce i nasi buduci obicni automobili trositi ulje 0w5 do 0w10 ali za to treba motor sasvim drugacijih tolerancija izrade i radnih zazora.

Nisi naveo za koji motor bi hteo to ulje da koristis, ako ima trkacku masinu kojoj prija takvo ulje samo napred, ali da imas ovo pitanje ne bih ni postavio tako da, zaboravi da uopste postoji i zaobidji :)
To nije za nas koji se ne trkamo ljutim masinama...

Hvala na odgovoru, ja samo pitam iz radoznalosti, evo nasao sam trkacko ulje 0W5 http://www.summitracing.com/parts/LUC-10281-1/ sad idem da nadjem 0W0 haha

Back