Uličarski i fašistički govor koji budi stare rane Novosađanima

poenta njegove priče je da brani narativ koji veštački stvara kako neko njih napada i kako se oni uvek samo brane pa onda majmune koji razbijaju ribi vilicu naziva herojima koji brane stranačke prostorije od valjda nalepnice sa kante preko puta pa su sad i ovi sa mosta neki heroji koji su se smilovali nad nekim blokaderima koji su navodno hteli da skinu transparent pa su na kraju molili da ih ne bace u reku totalno fabrikovana nebuloza koja služi tom njegovom izvrnutom narativu

images

Neću da molim za svoju sreću
šraf da budem tudji neću.
Neću da budem papir za bulju
i svi govnari neka čuju.

ref:
To je život moj i niko ne može to da shvati
Imam ponos svoj, to ne može novcem da se plati.
Neću da te molim, nisam tako nisko pao,
Tebe se ne bojim, ispred tebe ja sam stao.

Neću da molim za svoju slobodu
uzeću je, ja to mogu.
Neću da budem mali čovek
i ne dam da me loši slome.

ref:
To je život moj i niko ne može to da shvati
Imam ponos svoj, to ne može novcem da se plati.
Neću da te molim, nisam tako nisko pao,
Tebe se ne bojim, ispred tebe ja sam stao.

Neću da molim!

poenta njegove priče je da brani narativ koji veštački stvara kako neko njih napada i kako se oni uvek samo brane pa onda majmune koji razbijaju ribi vilicu naziva herojima koji brane stranačke prostorije od valjda nalepnice sa kante preko puta pa su sad i ovi sa mosta neki heroji koji su se smilovali nad nekim blokaderima koji su navodno hteli da skinu transparent pa su na kraju molili da ih ne bace u reku totalno fabrikovana nebuloza koja služi tom njegovom izvrnutom narativu
Cak i da neko skida transparent, zar ga baciti u dunav?

To ne sme niko reci, kamoli predsednik

Seti se i slučaja kad su blokaderi palili stranačke prostorije,nemoj da pišeš samo ono što ti se dopada.Dakle,nije to ništa naivno,i naravno da ih neko napada,a ti pišeš o "nalepnici" sa kante prekoputa.Evo nekih primera gadosti koje su blokaderi i ostali revolucionari uradili.
👇👇👇👇👇
Stranačke prostorije Srpske napredne stranke (SNS) zapaljene su ili ozbiljno oštećene pirotehničkim sredstvima na nekoliko lokacija tokom protesta u avgustu 2025. godine, ali i ranije tokom 2024. godine.Najznačajniji incidenti sa paljenjem prostorija dogodili su se na sledećim lokacijama:Novi Sad (Bulevar oslobođenja): Prostorije na ovoj lokaciji su zapaljene u noći između 13. i 14. avgusta 2025. godine. Vatrogasne ekipe su intervenisale oko jedan sat posle ponoći kako bi ugasile požar koji je izbio tokom sukoba demonstranata i pristalica stranke.Zemun (Beograd): U avgustu 2025. godine, demonstranti su razbili stakla i u prostorije u Zemunu ubacili pirotehnička sredstva, što je izazvalo manji požar koji su vatrogasci brzo lokalizovali.Valjevo: Tokom masovnih protesta u avgustu 2025. godine, zabeleženo je da su zapaljene prostorije SNS u ovom gradu, uz demoliranje zgrada Tužilaštva i Gradske uprave.Pored ovih slučajeva sa vatrom, prostorije SNS su u istom periodu (avgust 2025) bile meta napada i demoliranja u beogradskim opštinama Palilula (ulica Cvijićeva) i na Novom Beogradu, kao i u Novom Sadu u Stražilovskoj ulici.Ranije, u novembru 2024. godine, nakon tragedije na Železničkoj stanici, zabeleženi su vandalski napadi na prostorije na Voždovcu (Vojvode Stepe) i u Malom Mokrom Lugu.

Koliko se može primetiti, naprednjaci su postali veoma osetljivi na nalepnice i transparente. Izgleda im to baš smeta. I to je dobro videti.

Znači, rešenje je jednostavno, za izbornu kampanju naštampati MNOGO materijala ;)
Morate platiti štampanje materijala,a znamo da su studenti tanki sa finansijama,inače ne bi visili na budžetu,zar ne?I samim tim nešto tu škripi i postavlja se logično pitanje,odakle im lova?

Morate platiti štampanje materijala,a znamo da su studenti tanki sa finansijama,inače ne bi visili na budžetu,zar ne?I samim tim nešto tu škripi i postavlja se logično pitanje,odakle im lova?

Pa čekaj, sad su siromašni, a skoro ste govorili da dobijaju masnu lovu iz Zagreba i Brisela za rušenje države ;)

Za štampanje uvek može da se nađe, malo je to ulaganje a dobije se veliko nerviranje tvog šefa ;)

Pa čekaj, sad su siromašni, a skoro ste govorili da dobijaju masnu lovu iz Zagreba i Brisela za rušenje države ;)

Za štampanje uvek može da se nađe, malo je to ulaganje a dobije se veliko nerviranje tvog šefa ;)

Ne mogu da oni ukapiraju da neko hoće vrlo rado da da iz svog džepa, pošto oni samo znaju da otimaju.

Pa na budžetu su uglavnom,kao svi studenti.Ja verujem da dobijaju lovu,ne blokiraju državu iz ljubavi,ne odriču se podrške naših neprijatelja,to se vidi.

Back