ULEB CUP

Clayman:
Nije ni Dinamo toliko jak kao sto se cini...
Iako imaju extra igrace i vrede 10-15 puta vise od Zvezde, uopste ne igraju dobro...
Takva ekipa bi trebalo da gazi sve redom u Rusiji i da sa CSKA bude ravnopravna a oni su 5.
Prve tri utakmice protiv Zvezde su dobili na iskustvo a onu sinoc zato sto smo mi bili ocajni.
Zato sam se i iznervirao toliko...
Pozdrav.
Mi imaju oni dobre igrace,ali i mi imamo naseg Gurovica.

68Charger440:
Ja sam poprilicno siguran da Zvezda nebi pukla od Orteza sa 25 razlike u sred Beograda.
Pa vidiš u parvu si, ali delimično. :-D
Ako ne bi pukla protiv Orteza pukla bi protiv nekog drugog. Ipak igrati 14 utakmica sa izuzetno jakim timovima je nešto drugo. Nespremnost zbog povreda, neiskustvo zbog mladosti igrača i neigranja takvih utakmica često, promene u timu svake sezone i eto ti 30-ak razlike sigurno. A ako se doda Partizanu učmalsot koju donosi trener koji se ispucao sa tehničko-taktičkim zamislima onda se više i nije moglo očekivati.
Budimo realni.

FLUID:
Pa vidiš u parvu si, ali delimično. :-D
Ako ne bi pukla protiv Orteza pukla bi protiv nekog drugog. Ipak igrati 14 utakmica sa izuzetno jakim timovima je nešto drugo. Nespremnost zbog povreda, neiskustvo zbog mladosti igrača i neigranja takvih utakmica često, promene u timu svake sezone i eto ti 30-ak razlike sigurno. A ako se doda Partizanu učmalsot koju donosi trener koji se ispucao sa tehničko-taktičkim zamislima onda se više i nije moglo očekivati.
Budimo realni.

Budmo realni. Mi nebi pukli od Orteza, ali bi pukli od drugih. Vi ste pukli i od Orteza i od drugih. Mi kad smo igrali sve "domace" utakmice u Austriji cini mi se smo imali isti rekord kao i vi ove sezone.

Ma Partizan svake godine pokazuje gde mu je mesto u evropi...Tacno je da je ULEB KUP slabiji od EVRO LIGE..ali ipak...da se pukne skoro sve tekme..i kod kuce..strasno..bez obzira na tesku grupu..

pa pogledaj samo zvezdinu grupu u uleb kupu... svi su prosli dalje..jedino je roma ispala i to nesrecno..

Roma je ispala jer je igrala sa Makabijem koji je takodje bio u nasoj grupi. U 1/4 finalu su igrali Dinamo - Zvezda i Roma - Makabi. Da nisu igrali medjusobna, sva 4 kluba bi prosla u 1/2 finale. Sva 4 tima iz nase grupe.

bojan86:
Ma Partizan svake godine pokazuje gde mu je mesto u evropi...Tacno je da je ULEB KUP slabiji od EVRO LIGE..ali ipak...da se pukne skoro sve tekme..i kod kuce..strasno..bez obzira na tesku grupu..

pa pogledaj samo zvezdinu grupu u uleb kupu... svi su prosli dalje..jedino je roma ispala i to nesrecno..

Kako nesrecno bilo je na Eurosport 2, pa pukli su 18-19 razlike,a Evroliga i Uleb ne mogu da se mere,jer realno ekipe kao sto su aris, Hemofarm ili Jerusalim tesko da bi stigli i do druge faze u Evroligi, a ovde su u polufinalu!!!
A opet porediti Zvezdinu grupu sa Dinamom,Romom i Jerusalimom je smesno u odnosu na bilo koju koju Evroligasku,a pogotovu Partizanovu gde su bili CSKA, Panatinaikos, Unikaha, Montepaski, Real i Ulker je smesno....realno Partizan i Ortez nisu imali sta da traze u ovoj grupi...

Roma je izgubila sa 18 razlike, ali je prvu pobedila sa 8 razlike.

Uostalom, da nisu medjusobno igrali i Zvezda i Dinamo i Roma i Hapoel bi bili u polufinalu. Svi timovi iz nase grupe.

Sudija je žestoko pokrao Hemofarm. Ništa novo kad se našim klubovima sudi.

Evo jedne činjenice namenjene pojedincima,a koju treba čitati između redova. Hemofarmu je malo falilo da uđe u finale ULEB-a (čista krađa), a izgubio je u sred Vršca sa 79:94 od kluba koji je imao samo 2 pobede u Evro ligi. Sada je sve jasno. ULEB - kako to "moćno" zvuči. :lol:

FLUID:
Sudija je žestoko pokrao Hemofarm. Ništa novo kad se našim klubovima sudi.

Evo jedne činjenice namenjene pojedincima,a koju treba čitati između redova. Hemofarmu je malo falilo da uđe u finale ULEB-a (čista krađa), a izgubio je u sred Vršca sa 79:94 od kluba koji je imao samo 2 pobede u Evro ligi. Sada je sve jasno. ULEB - kako to "moćno" zvuči. :lol:
Jesi li ti gledao utakmicu Hemofarm - Partizan?
Bilo je ocigledno da se Hemofarm cuva za ULEB kup...
A ako cemo da se koristimo takvim analogijama, Zvezda je dobila Cibonu a Cibona je prosla u drugu fazu EL i ima sanse da ode na Final Four...Znaci Zvezda bi sigurno igrala FF... :)
Ili npr. Zvezda je dobila Le Mans koji je dobio Ortez koji je dobio Partizan, znaci Zvezda bi bolje prosla od Partizana... :)
Toliko o cinjenicama koje se citaju izmedju redova... :)
Pozdrav.

fluid ne mozes tako da gledas.
Istina je ono sta kaze clayman a takodje nemoj zaboraviti da nije ista napaljenost igraca kad igra prvenstvo i evro utakmicu.
Ja se secam da je zvezda izgubila kup tadasnje jugoslavije u sezoni kad je osvojila kup sampiona i interotot kup.
Po toj logici hoces da kazes da je Hajduk bio tada bolji od Zvezde jer je osvojio kup a da ne pricam da je pred svaku veliku evropsku utakmicu u to doba zvezda ili remizirala ili gubila od glupih protivnika

Clayman:
Jesi li ti gledao utakmicu Hemofarm - Partizan?
Bilo je ocigledno da se Hemofarm cuva za ULEB kup...
A ako cemo da se koristimo takvim analogijama, Zvezda je dobila Cibonu a Cibona je prosla u drugu fazu EL i ima sanse da ode na Final Four...Znaci Zvezda bi sigurno igrala FF... :)
Ili npr. Zvezda je dobila Le Mans koji je dobio Ortez koji je dobio Partizan, znaci Zvezda bi bolje prosla od Partizana... :)
Toliko o cinjenicama koje se citaju izmedju redova... :)
Pozdrav.
Znam to sve, ali Partizan je ubedljivo prvi u ovoj ligi. Objasni mi onda kako to da su svi drugi klubovi koji su igrali ULEB dozvolili da najgori klub tekuće sezone Evro lige bude prvi u ovoj Jadranskoj ili kako li se već zove. A ako uzmemo u obzir da je igrao i 14 veoma teških utakmica u Evro ligi još više pada u vodu priča o snazi ULEB-a. ;)

Tempiranje forme ;)
Salu na stranu razlika nije velika.
od zvezde 2 poena FMP-a 3 poena
Od cibone 4 a o njoj je vec pricano da bi po takvom gledanju partizan trebao da zari i pali po evro ligi a ono bilo PRC
Uostalom videcemo u nedelju sta ce se desiti ;)

FLUID:
Znam to sve, ali Partizan je ubedljivo prvi u ovoj ligi. Objasni mi onda kako to da su svi drugi klubovi koji su igrali ULEB dozvolili da najgori klub tekuće sezone Evro lige bude prvi u ovoj Jadranskoj ili kako li se već zove. A ako uzmemo u obzir da je igrao i 14 veoma teških utakmica u Evro ligi još više pada u vodu priča o snazi ULEB-a. ;)

Jednostavno ne moze tako da se posmatra...
Na kraju sezone ce se svoditi racuni i videce se ko je bio najbolji...
Po toj tvojoj logici Cibona bi trebala da bude ubedljivo prva, Partizan drugi, Hemofarm treci a Zvezda cetvrta...a Zadar bi svakako trebalo da bude bolji od npr. Vojvodine jer je igrao FIBA kup a Vosa nije igrala u Evropi...
Ili npr. Liverpool nikad ne bi mogao da bude prvak Evrope...
Ali kao sto vidimo, stvari nisu tako jednostavne... :)
Sve ce se znati u maju...
Ili je mozda jun... :)
Kad se uopste igra nas play-off?
Pozdrav.

Back