Ma samo napred Zvezdo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Mi imaju oni dobre igrace,ali i mi imamo naseg Gurovica.Clayman:Nije ni Dinamo toliko jak kao sto se cini...
Iako imaju extra igrace i vrede 10-15 puta vise od Zvezde, uopste ne igraju dobro...
Takva ekipa bi trebalo da gazi sve redom u Rusiji i da sa CSKA bude ravnopravna a oni su 5.
Prve tri utakmice protiv Zvezde su dobili na iskustvo a onu sinoc zato sto smo mi bili ocajni.
Zato sam se i iznervirao toliko...
Pozdrav.
Pa vidiš u parvu si, ali delimično. :-D68Charger440:Ja sam poprilicno siguran da Zvezda nebi pukla od Orteza sa 25 razlike u sred Beograda.
FLUID:Pa vidiš u parvu si, ali delimično. :-D
Ako ne bi pukla protiv Orteza pukla bi protiv nekog drugog. Ipak igrati 14 utakmica sa izuzetno jakim timovima je nešto drugo. Nespremnost zbog povreda, neiskustvo zbog mladosti igrača i neigranja takvih utakmica često, promene u timu svake sezone i eto ti 30-ak razlike sigurno. A ako se doda Partizanu učmalsot koju donosi trener koji se ispucao sa tehničko-taktičkim zamislima onda se više i nije moglo očekivati.
Budimo realni.
bojan86:Ma Partizan svake godine pokazuje gde mu je mesto u evropi...Tacno je da je ULEB KUP slabiji od EVRO LIGE..ali ipak...da se pukne skoro sve tekme..i kod kuce..strasno..bez obzira na tesku grupu..
pa pogledaj samo zvezdinu grupu u uleb kupu... svi su prosli dalje..jedino je roma ispala i to nesrecno..
68Charger440:Roma je izgubila sa 18 razlike, ali je prvu pobedila sa 8 razlike.
Uostalom, da nisu medjusobno igrali i Zvezda i Dinamo i Roma i Hapoel bi bili u polufinalu. Svi timovi iz nase grupe.
Jesi li ti gledao utakmicu Hemofarm - Partizan?FLUID:Sudija je žestoko pokrao Hemofarm. Ništa novo kad se našim klubovima sudi.
Evo jedne činjenice namenjene pojedincima,a koju treba čitati između redova. Hemofarmu je malo falilo da uđe u finale ULEB-a (čista krađa), a izgubio je u sred Vršca sa 79:94 od kluba koji je imao samo 2 pobede u Evro ligi. Sada je sve jasno. ULEB - kako to "moćno" zvuči.![]()
Znam to sve, ali Partizan je ubedljivo prvi u ovoj ligi. Objasni mi onda kako to da su svi drugi klubovi koji su igrali ULEB dozvolili da najgori klub tekuće sezone Evro lige bude prvi u ovoj Jadranskoj ili kako li se već zove. A ako uzmemo u obzir da je igrao i 14 veoma teških utakmica u Evro ligi još više pada u vodu priča o snazi ULEB-a.Clayman:Jesi li ti gledao utakmicu Hemofarm - Partizan?
Bilo je ocigledno da se Hemofarm cuva za ULEB kup...
A ako cemo da se koristimo takvim analogijama, Zvezda je dobila Cibonu a Cibona je prosla u drugu fazu EL i ima sanse da ode na Final Four...Znaci Zvezda bi sigurno igrala FF...![]()
Ili npr. Zvezda je dobila Le Mans koji je dobio Ortez koji je dobio Partizan, znaci Zvezda bi bolje prosla od Partizana...![]()
Toliko o cinjenicama koje se citaju izmedju redova...![]()
Pozdrav.
FLUID:Znam to sve, ali Partizan je ubedljivo prvi u ovoj ligi. Objasni mi onda kako to da su svi drugi klubovi koji su igrali ULEB dozvolili da najgori klub tekuće sezone Evro lige bude prvi u ovoj Jadranskoj ili kako li se već zove. A ako uzmemo u obzir da je igrao i 14 veoma teških utakmica u Evro ligi još više pada u vodu priča o snazi ULEB-a.![]()