ULEB CUP

shalle87:
E ovo je vrhunac tvojih mnogobrojnih gluposti,FLUID!Ovo dovoljno govori koliko se razumes u kosarku:(tim koji vredi 50 miliona evra???!!! i koji trenira DUDA IVKOVIC je medju slabijim timovima EURO lige???Klub koji u svom sastavu ima jednog Rubena Daglasa i Majru Cetmena(ovaj prvi ne zna da promasi trojku pri otvorenom sutu,a drugi je sjajan organizator)jednostavno se ne moze ubrajati u slabije timove EURO lige.Ti mislis da je Dinamo slican po snazi sa recimo Ortezom,Olimpijom ili Ulkerom?Nema sanse.

PS. Namerno medju slabije timove nisam naveo Partizan jer oni nisu slabiji vec naslabiji:)
A tvojoj pameti nikad kraja!!! Koliko samo demagogije ima u tvojim rečima može se meriti na tone. Dovoljno je samo da izbegneš da odgovoriš i opovrgneš (vešt si u izbegavanju i te kako) moje tvrdnje i razmišljanja na bilo kojoj temi i onda se pojaviš odjednom pametan i kažeš da lupam gluposti. Tvoj niti jedan post nije konstruktivan. Već samo nagađanja i nagađanja. Trebaš još da rasteš i da učiš da bi mogao nešto pametnije da smisliš i kažeš od suštog baljezganja. Čim se iznesu činjenice tebe nema nigde ni na puškomet.
Zbog svega toga ne osećam potrebu da ti nešto ovde dokazujem i odgovaram. Ti misliš da je dovoljno reći ovo je dobro, a ovo nije i svet je tvoj. Čim čuješ cifru koliko vredi neki tim tebi je to i automatski kvalitet, je li? Čim čuješ neko zvučnije ime osećaš potrebu da mu se pokloniš, je li tako? Mogu da ti navedem hiljadu primera da nisi u pravu, ali tvoje idolopoklonstvo i zamazivanje očiju nekim ciframa su baš one gluposti koju pripisuješ meni pa s toga uzalud je reći bilo šta osim staviti .

FLUID:
A tvojoj pameti nikad kraja!!! Koliko samo demagogije ima u tvojim rečima može se meriti na tone. Dovoljno je samo da izbegneš da odgovoriš i opovrgneš (vešt si u izbegavanju i te kako) moje tvrdnje i razmišljanja na bilo kojoj temi i onda se pojaviš odjednom pametan i kažeš da lupam gluposti. Tvoj niti jedan post nije konstruktivan. Već samo nagađanja i nagađanja. Trebaš još da rasteš i da učiš da bi mogao nešto pametnije da smisliš i kažeš od suštog baljezganja. Čim se iznesu činjenice tebe nema nigde ni na puškomet.
Zbog svega toga ne osećam potrebu da ti nešto ovde dokazujem i odgovaram. Ti misliš da je dovoljno reći ovo je dobro, a ovo nije i svet je tvoj. Čim čuješ cifru koliko vredi neki tim tebi je to i automatski kvalitet, je li? Čim čuješ neko zvučnije ime osećaš potrebu da mu se pokloniš, je li tako? Mogu da ti navedem hiljadu primera da nisi u pravu, ali tvoje idolopoklonstvo i zamazivanje očiju nekim ciframa su baš one gluposti koju pripisuješ meni pa s toga uzalud je reći bilo šta osim staviti .
Ne stvarno nemoj te se prepucavati u ovoj dobroj temi.A ako hocete onda uradite kako vam je rekao bojan86.

Vezano za budzet klubova. Ljudi ako pogledamo Zvezdu ove prosle pretprosle sezone vidimo da je imala iste sponzore i to najjace u zemlji MTS, Dunav i Lukoil. Sad ne mogu tvrditi sa sigurnoscu da je bio isti budzet ali predpostavimo da jeste. Treba znati selektirati igrace sto ZMAGOSLAV SAGADIN nije imao pojma a DRAGAN SAKOTA to zna i to veoma dobro. Covek je autoritet kakvog sem Pesica nema u nasoj kosarci. Smem da kazem da je veci autoritet i od Dude Ivkovica i Zeljka Obradovica (koga inace ne cenim uopste).
Strucnost nasim trenerima uopste nenedostaje ali ono sto je sad neophodno je moderno shvatanje kosarke (za razliku od Obradovicevog zastarelog za devedesete) i selektiranje. Ne moze se onjavljivati spisak za reprezentaciju od 40 imena. Reprezentacija mora biti tim najboljeg kolektiva a ne tim najboljih pojedinaca.
Inace zato ce Zvezda biti sampion i ULEB kupa i Jadranske i Super lige (sto ce mi biti najdraze). I sve zahvaljujuci Sakoti i Kolektivu. Inace u koliko sati je u utorak utakmica. Ma ima bre daih dobijemo!!!!!!
DO KRAJA ZVEZDI VERNI I BEOGRADU!!! Cp6uja

@ neboysha.

ne bih se slozio da Zmago nije znao da selektuje igrace. Dok on nije dosao Zvezda je prosto tonula bez ideje i pobede. On je selektovao u to doba dobar tim (a da zna to da radi dokazao je i na primeru Olimpije)
Prve 2 godine dok je vodio Zvezdu islo je super, bili smo u vrhu Jadranske lige, Dosli do Final 4 i onda u trecoj sezoni koja je po njegovim procnama datim kad je stao na celo Zvezde ona u kojoj treba da Zvezda postane Evropska (od njega je i potekao izraz Evropska Zvezda) nesto je kvrcnulo u odnosu njega i igraca i jednostavno je puklo i on je morao da ode.
Necu da ulazim u razloge njegove svadje sa igracima niti ko je tu u pravu ali ne moze se reci da Znago nije umeo da selektuje tim i da nije strucnjak.

Svako ima svoje misljenje ali tab503 moras priznati da on bas i nije uspeo da stvori Evropsku Zvezdu mi ni u Evropi ni u nasoj ligi nismo uradili nista sem onog kupa koji je osvojen. Jadranska liga je sprdnja i u njoj ne postoji takmicarski imperativ i losa je za nasu kosarku!!! Ipak Sakota je za Sagadina klasa! Poz

neboysha:
Vezano za budzet klubova. Ljudi ako pogledamo Zvezdu ove prosle pretprosle sezone vidimo da je imala iste sponzore i to najjace u zemlji MTS, Dunav i Lukoil. Sad ne mogu tvrditi sa sigurnoscu da je bio isti budzet ali predpostavimo da jeste. Treba znati selektirati igrace sto ZMAGOSLAV SAGADIN nije imao pojma a DRAGAN SAKOTA to zna i to veoma dobro. Covek je autoritet kakvog sem Pesica nema u nasoj kosarci. Smem da kazem da je veci autoritet i od Dude Ivkovica i Zeljka Obradovica (koga inace ne cenim uopste).
Strucnost nasim trenerima uopste nenedostaje ali ono sto je sad neophodno je moderno shvatanje kosarke (za razliku od Obradovicevog zastarelog za devedesete) i selektiranje. Ne moze se onjavljivati spisak za reprezentaciju od 40 imena. Reprezentacija mora biti tim najboljeg kolektiva a ne tim najboljih pojedinaca.
Inace zato ce Zvezda biti sampion i ULEB kupa i Jadranske i Super lige (sto ce mi biti najdraze). I sve zahvaljujuci Sakoti i Kolektivu. Inace u koliko sati je u utorak utakmica. Ma ima bre daih dobijemo!!!!!!
DO KRAJA ZVEZDI VERNI I BEOGRADU!!! Cp6uja

Zvezda nije prosle sezone imala budzet kao ove...To je i jedan od razloga sto je Zmago otisao...Obecavali su mu veliki budzet celo leto a onda su mu na kraju rekli da se snalazi sa nekom sicom...O tome je i on pricao pocetkom prosle sezone.Za one pare koje je imao, Zmago je napravio sasvim solidan tim.Za sve ostalo se slazem s' tobom.Mnogo mi se svidja kako Zvezda igra ove sezone i ako ovako nastave, ne vidim da iko kod nas moze da se nosi sa nama.A posto je tema ULEB kup da kazem nesto i o tome... :)
U Moskvi mozemo da ocekujemo bilo sta...Ne verujem da Gurovic moze da ponovi onakvu partiju kao u Bg-u, ali ako nam plejevi i O'Bannon odigraju dobro i ako Douglas opet odigra kao u Bg-u, mozemo se nadati prolazu..
Ma samo da daju sve od sebe i da se ne zajebavaju i ja cu biti zadovoljan... 8-)
Pozdrav..

Sad sam pogledao tabelu ruske lige. Pa Dinamo je 5. u Rusiji, a neko ovde napriča da je u rangu najboljih ekipa iz Evro lige. Samo preko ULEB-a mogu da dođu do Evro lige, a u suprotnom... Sve dok tako veličamo protivnika od koga gubimo nema od naše košarke ništa. Ako kažete da će Zvezda biti šampion ove godine kod nas, a izgubila je 4 utakmice od petog iz Ruske lige neće bolja biti ni sledeća sezona u Evropi.
Hemofarm je bio prejak za one jadnike iz Italije. Imao je više sreće sa dobijanjem protivnika od Zvezde. Valjda će moći da smognu snage i izbace Aris za ulazak u finale. Mada čisto sumnjam.

bojan86:
Zvezda je postigla neki uspeh u Evropi! A vi grobari???!!! sta ste vi uradili?

ZVEZDO SVAKA CAST!!!!!!
Garantujem da bi Partizan postigao isti uspeh da je bio na Zvezdinom mestu.
Sem pobede nad Lotomatikom u grupi, Zvezda nije imala značajniju pobedu u ovom takmičenju. Mislim da ni Partizan ne bi prošao Dinamo, što je ipak realnost naše košarke za koju je ostalo još vi da priznate da je surova pa da možemo da razgovaramo o košarci bez prepucavanja ko je šta uradio.

A sta sam ja napisao narocito u zadnjoj recenici. :lol:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2002614&postcount=41
Sustinski niko nije nista uradio.
Zvezda je dogurala dalje od partizana jer je imala lakse protivnike i to je to.
Hemofarm dalje od Zvezde iz istog razloga.
Kosarka ipak nije fudbal gde se iznenadjenja lakse desavaju. Jedna lopta, trenutak inspiracije, jedan gol i slabiji tim ide dalje. Kosarka je nesto drugo. Tu ipak dalje ide kvalitet.
Reci Partizan je bolji od Zvezde ili Zvezda je bolja od Partizana je smesno jer ruku na srce oba tima ne mogu ni da primirisu malo boljim evropskim timovima i svo ovo prepucavanje grobara i delija je vise nego smesno.
Ako grobarima lepse zvuci i onako lepo im da napisu Partizan je bolji slobodno pisite ali samo se zavaravate. Niko nije bolji a jedini koji gube su gledaoci koji gube nerve posmatrajuci igrace koji za jedan mesec dobijaju vise nego mnogi za godine rada a onako se blamiraju i vuku po terenu bez obzira kom timu pripadaju.

Taman sam poceo da hvalim Sakotu kad ono... :evil:
Ovde se ne zna sta je bilo gore...Dal' Sakotino vodjenje ili igra tima...
Sve je krenulo naopako...
Svi su bili ocajni...Ni jedna svetla tacka.... :evil: :evil: :evil:
Kao da su vec unapred prezalili utakmicu.A to najvise mrzim...
I kad si losiji, bori se, trudi se, mozda nesto i uradis...
POBEDA ILI PORAZ NAS NE ZANIMA ALI BORITE SE ZA GRB NA GRUDIMA!!!
Ne nerviram se kad izgube od boljeg ako se trude ali ovo...Sramota...
Ako tako misle da igraju i Evroligu sledece sezone(sto im je cilj...) bolje nek ostave grobarima da se brukaju...
Mislim brukace se i jedni i drugi al mi je lakse kad to nije Zvezda... :)
Jos kad se uzme u obzir da opet nece imati pripreme sa Sakotom zbog reprezentacije... 8-)
Pozdrav.

FLUID:
Garantujem da bi Partizan postigao isti uspeh da je bio na Zvezdinom mestu.
Sem pobede nad Lotomatikom u grupi, Zvezda nije imala značajniju pobedu u ovom takmičenju. Mislim da ni Partizan ne bi prošao Dinamo, što je ipak realnost naše košarke za koju je ostalo još vi da priznate da je surova pa da možemo da razgovaramo o košarci bez prepucavanja ko je šta uradio.

Ja sam poprilicno siguran da Zvezda nebi pukla od Orteza sa 25 razlike u sred Beograda.

Clayman ne mogu da shvatim navijace koji poskle jedne izgubljene utakmice pocnu da kude i ocrnjuju trenera i igrace. Zvezda je igrala casno i izgubila od boljeg tima. BORILI SU SE ZA GRB NA DRESU I ZA NAVIJACE. Verovatno si posle kupa bio najglasniji u hvalama igraca i Sakote. Budi i sad navijac. Nemoj nikad da zaboravis ovo.
I kada dodje tuga ja Zvezdo bicu s tobom
kunem se Severom svojim, slavom i svetim Bogom

neboysha:
Clayman ne mogu da shvatim navijace koji poskle jedne izgubljene utakmice pocnu da kude i ocrnjuju trenera i igrace. Zvezda je igrala casno i izgubila od boljeg tima. BORILI SU SE ZA GRB NA DRESU I ZA NAVIJACE. Verovatno si posle kupa bio najglasniji u hvalama igraca i Sakote. Budi i sad navijac. Nemoj nikad da zaboravis ovo.

Ja sam uvek navijac...
Navijao sam za Zvezdu i isao na utakmice i kad su bili raspad i kad su namestali utakmice da bi ostali u ligi...
Jesam, hvalio sam ih posle kupa zato sto su igrali odlicno, i hvalicu ih opet ako pocnu da igraju tako... :)
Kao sto cu i da ih kritikujem kad igraju ocajno ali cu uvek da navijam za njih.
Ne znam sta ti tu nije jasno... :)
Juce sam verovatno malo preterao jer sam bio nervozan ali i dalje mislim da su bili ocajni...
Nije bilo one borbenosti na kakvu sam navikao od njih...
Prva utakmica protiv Dinama u Moskvi i prosla u Beogradu su utakmice koje su igrali casno i izgubili od boljeg tima a sinoc kao da su se predali pre nego sto je pocela tekma...
Pozdrav.

neboysha:
BORILI SU SE ZA GRB NA DRESU I ZA NAVIJACE,ova ti je dobra.
Tako govori pravi ZVEZDAS.

Mislim da su bili uplaseni u prvoj cetvrtini i to je Zvezdu sinoc dotuklo. Pogledajte drugu i trecu cetvrtinu u kojoj je Zvezda bila ravnopravna pa cak i bolja. da nije bilo one serije na pocetku od 11:0 utakmica bi bila neizvesnija

Nije ni Dinamo toliko jak kao sto se cini...
Iako imaju extra igrace i vrede 10-15 puta vise od Zvezde, uopste ne igraju dobro...
Takva ekipa bi trebalo da gazi sve redom u Rusiji i da sa CSKA bude ravnopravna a oni su 5.
Prve tri utakmice protiv Zvezde su dobili na iskustvo a onu sinoc zato sto smo mi bili ocajni.
Zato sam se i iznervirao toliko...
Pozdrav.

Back