Banci
Aktivan član
- Poruka
- 1.268
Ma dosta nam je i da pobedimo sa 2 razlike,ali to ce biti malo teze,jer je to jako dobra ekipa i pobedila je Zvezdu vec 3 puta.sarkezi:ma tucemo ih 4 razlike u moskvi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ma dosta nam je i da pobedimo sa 2 razlike,ali to ce biti malo teze,jer je to jako dobra ekipa i pobedila je Zvezdu vec 3 puta.sarkezi:ma tucemo ih 4 razlike u moskvi
Da izgubila je sa 1 razlike,a revens se igra za 2 nedeljetab503:cekaj jel zvezda izgubila sa pola kosa razlike?
Kad se igra revans???
A tvojoj pameti nikad kraja!!! Koliko samo demagogije ima u tvojim rečima može se meriti na tone. Dovoljno je samo da izbegneš da odgovoriš i opovrgneš (vešt si u izbegavanju i te kako) moje tvrdnje i razmišljanja na bilo kojoj temi i onda se pojaviš odjednom pametan i kažeš da lupam gluposti. Tvoj niti jedan post nije konstruktivan. Već samo nagađanja i nagađanja. Trebaš još da rasteš i da učiš da bi mogao nešto pametnije da smisliš i kažeš od suštog baljezganja. Čim se iznesu činjenice tebe nema nigde ni na puškomet.shalle87:E ovo je vrhunac tvojih mnogobrojnih gluposti,FLUID!Ovo dovoljno govori koliko se razumes u kosarkutim koji vredi 50 miliona evra???!!! i koji trenira DUDA IVKOVIC je medju slabijim timovima EURO lige???Klub koji u svom sastavu ima jednog Rubena Daglasa i Majru Cetmena(ovaj prvi ne zna da promasi trojku pri otvorenom sutu,a drugi je sjajan organizator)jednostavno se ne moze ubrajati u slabije timove EURO lige.Ti mislis da je Dinamo slican po snazi sa recimo Ortezom,Olimpijom ili Ulkerom?Nema sanse.
PS. Namerno medju slabije timove nisam naveo Partizan jer oni nisu slabiji vec naslabiji![]()
Ne stvarno nemoj te se prepucavati u ovoj dobroj temi.A ako hocete onda uradite kako vam je rekao bojan86.FLUID:A tvojoj pameti nikad kraja!!! Koliko samo demagogije ima u tvojim rečima može se meriti na tone. Dovoljno je samo da izbegneš da odgovoriš i opovrgneš (vešt si u izbegavanju i te kako) moje tvrdnje i razmišljanja na bilo kojoj temi i onda se pojaviš odjednom pametan i kažeš da lupam gluposti. Tvoj niti jedan post nije konstruktivan. Već samo nagađanja i nagađanja. Trebaš još da rasteš i da učiš da bi mogao nešto pametnije da smisliš i kažeš od suštog baljezganja. Čim se iznesu činjenice tebe nema nigde ni na puškomet.
Zbog svega toga ne osećam potrebu da ti nešto ovde dokazujem i odgovaram. Ti misliš da je dovoljno reći ovo je dobro, a ovo nije i svet je tvoj. Čim čuješ cifru koliko vredi neki tim tebi je to i automatski kvalitet, je li? Čim čuješ neko zvučnije ime osećaš potrebu da mu se pokloniš, je li tako? Mogu da ti navedem hiljadu primera da nisi u pravu, ali tvoje idolopoklonstvo i zamazivanje očiju nekim ciframa su baš one gluposti koju pripisuješ meni pa s toga uzalud je reći bilo šta osim staviti .
neboysha:Vezano za budzet klubova. Ljudi ako pogledamo Zvezdu ove prosle pretprosle sezone vidimo da je imala iste sponzore i to najjace u zemlji MTS, Dunav i Lukoil. Sad ne mogu tvrditi sa sigurnoscu da je bio isti budzet ali predpostavimo da jeste. Treba znati selektirati igrace sto ZMAGOSLAV SAGADIN nije imao pojma a DRAGAN SAKOTA to zna i to veoma dobro. Covek je autoritet kakvog sem Pesica nema u nasoj kosarci. Smem da kazem da je veci autoritet i od Dude Ivkovica i Zeljka Obradovica (koga inace ne cenim uopste).
Strucnost nasim trenerima uopste nenedostaje ali ono sto je sad neophodno je moderno shvatanje kosarke (za razliku od Obradovicevog zastarelog za devedesete) i selektiranje. Ne moze se onjavljivati spisak za reprezentaciju od 40 imena. Reprezentacija mora biti tim najboljeg kolektiva a ne tim najboljih pojedinaca.
Inace zato ce Zvezda biti sampion i ULEB kupa i Jadranske i Super lige (sto ce mi biti najdraze). I sve zahvaljujuci Sakoti i Kolektivu. Inace u koliko sati je u utorak utakmica. Ma ima bre daih dobijemo!!!!!!
DO KRAJA ZVEZDI VERNI I BEOGRADU!!! Cp6uja
Garantujem da bi Partizan postigao isti uspeh da je bio na Zvezdinom mestu.bojan86:Zvezda je postigla neki uspeh u Evropi! A vi grobari???!!! sta ste vi uradili?
ZVEZDO SVAKA CAST!!!!!!
FLUID:Garantujem da bi Partizan postigao isti uspeh da je bio na Zvezdinom mestu.
Sem pobede nad Lotomatikom u grupi, Zvezda nije imala značajniju pobedu u ovom takmičenju. Mislim da ni Partizan ne bi prošao Dinamo, što je ipak realnost naše košarke za koju je ostalo još vi da priznate da je surova pa da možemo da razgovaramo o košarci bez prepucavanja ko je šta uradio.
neboysha:Clayman ne mogu da shvatim navijace koji poskle jedne izgubljene utakmice pocnu da kude i ocrnjuju trenera i igrace. Zvezda je igrala casno i izgubila od boljeg tima. BORILI SU SE ZA GRB NA DRESU I ZA NAVIJACE. Verovatno si posle kupa bio najglasniji u hvalama igraca i Sakote. Budi i sad navijac. Nemoj nikad da zaboravis ovo.
I kada dodje tuga ja Zvezdo bicu s tobom
kunem se Severom svojim, slavom i svetim Bogom
BORILI SU SE ZA GRB NA DRESU I ZA NAVIJACE,ova ti je dobra.neboysha:Clayman ne mogu da shvatim navijace koji poskle jedne izgubljene utakmice pocnu da kude i ocrnjuju trenera i igrace. Zvezda je igrala casno i izgubila od boljeg tima. BORILI SU SE ZA GRB NA DRESU I ZA NAVIJACE. Verovatno si posle kupa bio najglasniji u hvalama igraca i Sakote. Budi i sad navijac. Nemoj nikad da zaboravis ovo.
I kada dodje tuga ja Zvezdo bicu s tobom
kunem se Severom svojim, slavom i svetim Bogom