ULEB CUP

Ma dace Bog...konacno i mi nesto konkretno da uradimo..da je bilo malo vise srece u zrebu bilo bi super..ali ako hocemo stvarno nesto da uradimo onda je i Dinamo Moskva ok...samo da nam ameri prorade..dobra odbrana i to je to!

Bice tesko, bojim se samo da se igraci nisu istrosili od kupa, ali protiv dinama moraju opet da igraju na visokom nivou. Dinamo je jaka ekipa, koja koristi svaku gresku protivnika, prosli put kada su igrali u pioniru Dinamo je pobedio Zvezdu, relativno lagano, stim sto je na kraju pritisnuo i napravio prednost. Uz veliku pomoc navijaca, strucnosti Sakote i borbenosti i kvalitetom samih igraca Zvezda se moze nadati necemu. Bice tesko, i zato svi u Pionir.

Banci:
Ma kako da se istrose od kupa kada su imali lak posao.
Ustvari oni su se samo poigravali,znas.
MIslim da gresis, oni su igrali na mnogo visokom nivou u kupu, i relativno lagano pobedili Hemofarm i Partizan. Od tih istih ekipa je zvezda vec gubila, tako da su oni odigrali kako treba u kupu, i dosta bolje nego pre, pa sam zbog toga i rekao da su mozda malo umorni i istroseni. nadam se da gresim, evo gube i od cibone, ali to je gumena liga.. ne treba se oko nje brinuti.

Mi smo izgubii onu tekmu od Dinama i to je ok, ali tad u Pioniru i nije bilo preterano mnogo ljudi i nije bilo bas neko extra navijanje...veceras ce da bude druga prica...Ma mozemo mi to...ovo moraju igraci da uteraju sebi u glavu a i mi navijaci...
Svi u pionir!
Ja idem 100%...ako nista, bar ce biti extra atmosvera...

Stvarno kakva utakmica Zvezda-Dinamo,bilo je dosta promena rezultata.Prvo je Dinamo vodio 10razlike,onda je Zvezda stigla i povela sa 3,pa onda izjednacili i na kraju pobedili sa 1 razlike.
Rezultat je bio 86:87 za Dinamo.

Tekma je bila odlicna, atmsfera, dobri potezi...ma super...zadovoljan sam iako smo izgubili, ipak je Dinamo realno jaci... Da smo imali malo vise srece sa kriterijumom sudjenja bilo bi lepo, ali nemoj sad da se vadimo na to... mozda i imamo neke sanse ako nas pojuri neka luda sreca tamo..
Navijanje je bilo extra...mnogi su ostali ispred hale cak iako su imali ulaznice...strasno

P.S.
Oni likovi nenormalno izvode slobodna bacanja... :shock:

E tad je Pionir poludeo...to je bilo izjednacenja...
Samo mi nije jasno zasto O Benon i Henderson nisu vise igrali...skoro celu 2 i 3 cetvrtinu su presedeli na klupi i tek pri kraju tekme je ponovo usao Henderson pa je koliko toliko uzeo stvar u svoje ruke...

Ma daj...covek je imao otvoren put ka kosu..i jeb. ga... nije imao srece...jeste da ponekad pretera pa ide sam...ali to radi kad ekipi ne ide i nema kreativnosti... a to je upravo falilo Zvezdu u trecoj i cetvrtoj cetvrtini... u svakom slucaju je bolji od Jeretina...

Ej, morate da budete realni. Zvezda ima dobar time, ali još uvek ne dovoljno dobar za Evropu. Dinamo je u rangu slabijih ekipa iz Evro lige, a vi od njih gubite već treći put. I zato nemojte da se zavaravate da bi bolje od Partizana prošli u Evro ligi.
Moguće je da Zvezda može tamo dobro da odigra, ali sem časnog poraza ništa. To je ipak realnost naše košarke.

Dinamo je u rangu slabijih ekipa iz Evro lige...ma daj..covece..
Oni su jedan od najskujpljih ekipa evrope...oni su glavni favoriti za ULEB CUP i sigurno bi dogurali do zavrsnice EURO Lige...u to budi siguran...
A Zvezda ima ekipu za Evropu...budi siguran u to...pa vidi dokle smo dogurali...

Svaka cast igracima sto su dosli do ovde..poznaju se pola godine a vec igraju odlicno..Sakota je dobro ukomponovao tim...ako vecina njih ostane na okupu vec sledece sezone cemo imati mnogo vece uspehe...mada mozda cak i ove... titula nam nije bas toliko daleko...

Jeste da je zvezda tri puta iygubila od dinama ove sezone ali je u svakoj utakmici mogla i da pobedi! Tako da cenim da ce sad srece biti cetvrta i da zvezda ide u polufinale a posle ULEB pobednik i Evroliga sledece sezone! Sakota, Gurovic, Raicevic, Obenon, Antic, Henderson i ostali su pun pogodak. Kad bi samo za sledecu sezonu zvezda ostala ovaka i kad bi se vratio Igor Rakocevic iz Reala. Gde bi Zvezdi bio kraj

FLUID:
Dinamo je u rangu slabijih ekipa iz Evro lige, a vi od njih gubite već treći put. I zato nemojte da se zavaravate da bi bolje od Partizana prošli u Evro ligi..
E ovo je vrhunac tvojih mnogobrojnih gluposti,FLUID!Ovo dovoljno govori koliko se razumes u kosarku:(tim koji vredi 50 miliona evra???!!! i koji trenira DUDA IVKOVIC je medju slabijim timovima EURO lige???Klub koji u svom sastavu ima jednog Rubena Daglasa i Majru Cetmena(ovaj prvi ne zna da promasi trojku pri otvorenom sutu,a drugi je sjajan organizator)jednostavno se ne moze ubrajati u slabije timove EURO lige.Ti mislis da je Dinamo slican po snazi sa recimo Ortezom,Olimpijom ili Ulkerom?Nema sanse.

PS. Namerno medju slabije timove nisam naveo Partizan jer oni nisu slabiji vec naslabiji:)

Back