Ulazi mi voda na desna vrata na autu

jukabg

Iskusan
Poruka
6.079
Da li je neko imao iskustva sa ulaskom vode kiše preko vrata!?Lepio sam silikonom ono oko vrata i namestao vrata kod limara i one rupice otpušio ispod vrata ali nista i dalje ulazi.Evo slika pa ako neko ima iskrenu ideju kako rešit problem zahvalan ću biti .Ili kod koga da resim problem?Ili je star auto pa ne moze.Kederi zdravi sve pregledano,padne kiša patos mokar.Ili ako sam iz galona vode polijem po vratima odmah patos mokar kao na slici.Na drugim vratima sve ok.

Prilozi

• IMG_20230907_132047.jpg
    IMG_20230907_132047.jpg
    90,2 KB · Pregleda: 13
  • IMG_20230907_132051.jpg
    IMG_20230907_132051.jpg
    106,1 KB · Pregleda: 14
  • IMG_20230907_131956.jpg
    IMG_20230907_131956.jpg
    79,3 KB · Pregleda: 13
Jesi li provjerio da ti nije začepljen kanalić na dnu vrata? Imaš čep na vratima, otvori i vidi jel ima unutra nakupljene vode, na dnu vrata. Ako se tu nakupi nečistoća onda ne odlazi voda sama, a trebala bi da odlazi i onda, valjda, prilikom svakog kvašenja-pranja automobila ili jake kiše, taj višak ide unutra.
Jesam hvala na sugestiji.Čistio te kanaliće nekom tankom šipkicom sve prohodni.Sve se bojim da nije do geometrije vrata i tu uđe i kraj.Nema leka.Nešto mi limar i nameštao ta vrata šarke ali opet ništa.Pa lepio silikonom gde mi reko da pušta u vratima i opet ništa.Hteo sam i čepove da menjm na patosu ali kazu nije do toga.Prospem 3 litra vode po vratima i situacija kao na slikama.

U vecini slucajeva radi se o zastitnoj foliji ispod tapacirunga.
Ja sam imao jedan auto,mlad,i kad krece kisa eto mene sa ceradom da ga pokrivam :hahaha: i sve tako dok jednog dana nisam procitao na jednom forumu da se radi o toj foliji koja se odlepi od lima na nekim mestima.
Skinem tapacir kad ono stvarno na dva mesta se odvojila od te sirove gume koja ga drzi i onda sam namazao sa sredstvom koje su rekli a koje sam kupio u farbari i nikad vise nije ulazila voda. Prodao sam kasnije auto i ovaj drugar mi se nikad nije zalio na to tako da je bilo sigurno reseno jer nije to malo bilo nego je bilo vode bas dosta.

Back