Ulazak u igre vrši odjavu ukoliko nije ukljuceno "Zapamti me" prilikom prijave

Od kada se ovo desava?

Da li se desava i u drugim browserima?

Da li se desava sa svim igrama ili samo sa nekim?

Molim te napisi korak po korak na koji nacin se reprodukuje problem i navedi tacno vreme i URL kada se to desi - sa kog zavrsis na kom URL-u.

Ne mogu sa sigurnošću da kažem od kada se to dešava ali sam to primetio par dana u nazad.

Dešava se i na Exploreru naa Gogle chrome i na Mozilla Firefox.

Dešava se sa svim igrama koje sam probao do sada, Razlika je jedino u tome što kada na svom profilu otvorim igre neke mogu da igram iz prvog puta (iz cuga ) a neke ne, ali nije sigurno da se forum neće odjaviti u toku trajanja igrice. Ali se sve igrice bez izuzetka odjavljuju forum kada kliknem na:
"kliknite ovde da bi ste ponovo igrali"

Koraci otvaranja su čista klasika pa nema potrebe posebno da ih opisujem.

Da li si probao da obrises kes browser-a?

I kako mislis da se forum odjavi u toku igranja igre?

Keš često brišem i zbog fb a što se tiče odjave sa foruma, dešava se da kada se prijavim i igram izabranu forumsku igricu na kraju igre izbaci se:
Obaveštenje
Ovaj rezultat nije postignut iz igre i neće biti sačuvan

A nisam se sam svojom voljom odjavio.

Kakve veze ima odjava sa foruma sa obavestenjem "Ovaj rezultat nije postignut iz igre i neće biti sačuvan"?

Da li se dobro razumemo da je ceo problem da te odjavi sa kompletnog foruma, tako da moras da upisujes korisnicko ime i sifru da bi se ponovo prijavio?

Upravo tako! Pa radi toga i izbacuje gornje obaveštenje.

Koliko dugo traje igranje jedne takve igre?
Sve zavisi od igrice do igice.
Ako mogu da vam sugerišem, onda mislim da su ove automatske odjave mimo volje i namere korisnika prouzrokovane vremenskim ograničenjem "nekorišćenja" foruma od strane korisnika" - što po meni nije dobro, jer npr. ako terba malo više vremena za uredjenje posta dešava se da korisnik radi tog ograničenja bude odjavljen mimo svoje volje i namere i to je najgore često bude sav trud uzalud jer se prilikom slanja posta sve izgubi. Ovo nije slučaj kod Fejsbuka, tamo je profil otvoren sve dok ga sam ne odjaviš ili ne odjaviš browser preko koga si ga otvoro. Što je mnogo bolje kvalitetnije i pouzdanije rešenje..

Slazem se, ali nije pametno to ostaviti u nedogled, zbog sigurnosti - neki korisnici prosto zaborave da se izloguju.

Napravili smo korekciju koja mislim da je bila problem nakon unapredjenja foruma na novu verziju. Molim te proveri da li se ovaj problem i dalje ispoljava.

Sve je ostalo potpuno isto manifestuju se isti problem i dalje.
p.s. Nije mi nikako jasno Ivane da bez obzira na administratorsku ulogu koju obavljaš kod tebe kao korisnika Foruma ovi problemi ne uočavaju.

Ako pogledas dole desno najnovije rezultate i njihova vremena: http://forum.krstarica.com/arcade.php ocigledno je da vecini korisnika sve radi kako treba.

Nisi mi dao preciznu informaciju da li se ovo desava bas kod svake igrice i posle koliko minuta igranja.

Probaj i neku veoma kratku, npr. http://forum.krstarica.com/arcade.php?&act=Arcade&do=play&gameid=14

Ništa se promenilo nije sve je ostalo isto kao i pre i ništa nije skopčano sa vremenom igranja ili bar ja to ne uočavam nego je čak i kod ponavljanja igre isti problem. Pa zar je moguće da je samo kod Tebe sve u redu? Jesu li ovi najnoviji rezultati od danas pošto tu nema datuma, smo sati i minuti.

Probao ja ovo. Kada prilikom logovanja na forum ne čekiram opciju "zapamti me" nakon završetka igrice kada kliknem na "submit" da prosledim rezultat izloguje me sa foruma, uz obaveštenje:"Ovaj rezultat nije postignut iz igre i neće biti sačuvan". Nasuprot, kada prilikom logovanja čekiram opciju "zapamti me" taj problem se ne ponavlja (i ma koje ime da unesem uvek mi stavlja moj zvaničan nick sa foruma=.

Probao ja ovo. Kada prilikom logovanja na forum ne čekiram opciju "zapamti me" nakon završetka igrice kada kliknem na "submit" da prosledim rezultat izloguje me sa foruma, uz obaveštenje:"Ovaj rezultat nije postignut iz igre i neće biti sačuvan". Nasuprot, kada prilikom logovanja čekiram opciju "zapamti me" taj problem se ne ponavlja (i ma koje ime da unesem uvek mi stavlja moj zvaničan nick sa foruma=.

Arhimed, molim te probaj ovo da reprodukujes i kod tebe.

Back