Отварач мозга...опет
Iskusan
- Poruka
- 5.998
Ајеб дуго траје...Slabo je to

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ајеб дуго траје...Slabo je to
Pokusavao sam da minglujem u trens ekipi, pre cirka 15 20 ak godina, bile mi uzbudljive trenserke- fluo, lude frizure, ali bi me brzo izvalile da sam zbog seksa na partijima, cim krene da se prica o zodijaku, kali, vishnji, chakrama i odlasku u gou.Дај prodigy па да зовем такси...
Хм..и за библиотекарку треба предзнања..Pokusavao sam da minglujem u trens ekipi, pre cirka 15 20 ak godina, bile mi uzbudljive trenserke- fluo, lude frizure, ali bi me brzo izvalile da sam zbog seksa na partijima, cim krene da se prica o zodijaku, kali, vishnji, chakrama i odlasku u gou.
Više volim ovu verziju iz Matrixa.Slabo je to
Sutaj odmaako ne može da podnese depeche mode onda jbg
O lebteeboKad smo već u tim vodama greota da se ova šurilica ne okači
Uživajte u plesu
JokJel znas da se Vanila Ice javno izvinuo reperima za ajs ajs bejbe pesmu?
90te su imale neverovatnu muziku.Kultura je tu u pitanju.
U muzici je trebalo uvesti reciklažu i likvidaciju od 90ih cim je osvanuo vanila ajs znao sam ide svet u kurko krasni...
Bilo je i dobrog pocetkom90te su imale neverovatnu muziku.
Ma sve! RATM, Prodigy, Pearl Jam... čak i dance 90ih su Mocart za ove danas trepere. Često mozgamo da drugarima u čemu je bila fora. I došli smo do zaključka da su imali bolje droge nego danas.Bilo je i dobrog pocetkom
Radio hed Nirvana
Pa pepersi...
pa to je tres varijanta 90 ih.Pogotovu kod nas sa dizel manijom i "minmaks" medijima. Kao i ovaj trep danas. Uporedo s time 90ih je krenuo down tempo, dosta elektronske muzike, tehno ajde to je sirok pojam, i skutera u tehno ubrajaju. Brake beat, shill out, lounge muzika, uh da ne nabrajam...Pa i u vezi rep- hip hop pravac se razvijao podosta, sa sve rnb - ijem na pr, jill scott- erika badu kraljice romanse, jazz-a, gospela, fusion i td.Ali on me podseca na nizbrdicu uopšte...
Posle njega rep uleće, kod nas doduše neki turbo folk il šta već, Ivan i 200 na h pa djogani i
SADA KRIVIM SUDBINU STO JA VOLIM ZENU ZELENU
Pa ono, RODIĆEŠ MU SINA KRALJA KOKAINA....
Gudby pameti, neko je ugasio kod nas svetlo