N
nova devojka
Gost
Momci kako se u stvari vama dopada "dole"? Da li je mnjam? Ili da bi se izazvala povratna reakcija (a sad ti malo meni)?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..u brate...koji trip....e pa devojko javi se dechku....pusti forum....dugi777jezik:Znas, Nova Devojko, ja zivim za njen ukus, kunilingus i pruzanje oralnog seksa, ne mora mi biti uzvracen, samo kad cujem slatke zvuke njenog zadovoljstva... Volim da pijem taj sok vise i od samog klasicnog seksa... Voleo bih da te upoznam Nova Devojko, ja sam na pricaonicama CacaninNezni ili Kunilingus iz Cacka... Molim Te, javi mi se...
Giati na sou apanthsei kaneis? Den eipes tipota spoudaio...mshone:ego to agapao poli, kai tha ekana kathe mera.autos pu katalave ola pu ipa, va mu apandisi
Επρεπε να το ρωτησεις... :-)))))Lord of Chaos:Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, παιδιά, δεν ήξερα ότι τόσοι ξέρουν ελληνικά εδω....
nova devojka:Momci kako se u stvari vama dopada "dole"? Da li je mnjam? Ili da bi se izazvala povratna reakcija (a sad ti malo meni)?
Margott:..u brate...koji trip....e pa devojko javi se dechku....pusti forum....dugi777jezik:Znas, Nova Devojko, ja zivim za njen ukus, kunilingus i pruzanje oralnog seksa, ne mora mi biti uzvracen, samo kad cujem slatke zvuke njenog zadovoljstva... Volim da pijem taj sok vise i od samog klasicnog seksa... Voleo bih da te upoznam Nova Devojko, ja sam na pricaonicama CacaninNezni ili Kunilingus iz Cacka... Molim Te, javi mi se...
nova devojka:Momci kako se u stvari vama dopada "dole"? Da li je mnjam? Ili da bi se izazvala povratna reakcija (a sad ti malo meni)?
edo:hahahah uzivas kad ribu lizes lol hahahah ti nisi normalan
askurdjel:Gadljive sam prirode ali sam nekoliko zena u zivotu oralno zadovoljavao(i sada).Nebi to naravno radio da nisam zeleo i da mi nije prijalo.Mogu da lizem satima i da uzivam.Ali sta ja vama da pricam ,odvec sam star....