Ukrupnjavanje opozicije

Da, аli mi svejedno volimo lažove i folirante pa ih dovedemo u skupštinu. To je dublji problem našeg mentaliteta. Ovi su metastaza gde je vrag odneo šalu.
Ne bih rekao da volimo lažove i folirante, već jednostavno nismo elementarno politički pismeni.

Mantre poput svi su političari isti su i izmišljene da bi ova današnja vrsta političara održala svoje postojanje što duže.

Poslednja izmena:
A ja sam recimo proEU centrista koji naginje naročito ekonomski desno i šta sad :lol: ? Gde sam ja tu dobar :mrgreen: ?

Uopšteno treba ići na generalno pro-eu i generalno suvereniste i to je to. Bez mnogo širenja priče i detaljisanja a čak i tada ne potezati ta ideološka pitanja u kampanji nego skoncetrisati se na režim. Ali bar znaš da si među "svojima" iako i tu ima svakakvih razlika.
Ovo sa EU zastavom na protestu(iako je vrlo verovatno da je ubačena DB provokacija) i posle histerija na mrežama pokazuje kakvo je to minsko polje. Zato mora distinkcija.
Gde bi stavio Ćutu,Mikija i Savu
Koji jesu ProEU ,ali im je bitnan suverenitet i integritet Srbije .
Najviše su se oni bunili oko zgrade Generalštaba.

Kakve će biti kolone:

Đilas i sateliti
Aleksić/Ćuta/DS
Savo Manojlović
NDSS/POKS
Nestor

Ispod cenzusa:

Dveri
Niz pokreta

Znači nema naznaka nakon beogradskog fijaska da će biti neko ukrupnjavanje. Savo će gotovo sigurno solirati a Đilas je posvadjan sa pola opozicije. Miloš i Nestor su dva sveta iako imaju manje više iste stavove. Patriotske opcije se teže ukrupnjavaju.

Kakve će biti kolone:

Đilas i sateliti
Aleksić/Ćuta/DS
Savo Manojlović
NDSS/POKS
Nestor

Ispod cenzusa:

Dveri
Niz pokreta

Znači nema naznaka nakon beogradskog fijaska da će biti neko ukrupnjavanje. Savo će gotovo sigurno solirati a Đilas je posvadjan sa pola opozicije. Miloš i Nestor su dva sveta iako imaju manje više iste stavove. Patriotske opcije se teže ukrupnjavaju.
Realno bi bilo da prve tri liste budu jedna lista / stranka da su iole pametni. A Djilas ako je stvarno posvadjan sa pola opozicije lepo da izabere nekog drugog da bude predsednik stranke, npr Marinika a on se povuce da bude iz senke. Ali avaj.

Kakve će biti kolone:

Đilas i sateliti
Aleksić/Ćuta/DS
Savo Manojlović
NDSS/POKS
Nestor

Ispod cenzusa:

Dveri
Niz pokreta

Milos je lazna patriotska opozicija.
Znaci Nestor ostaje

Back