- Poruka
- 84.679
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja verujem profesoru Bakiću. Sigurno ima ubačenih pacova.
Како се понашају, сви су они убачени елементи.
Najbolje 2 kolone ujedinjene opozicije:Autorska.
Jedna od najvažnijih stvari u ovom trenutku koja mora da se dogodi da bi SNS konačno bio poražen je da se opozicija na neki način ujedini. Isto kao što su se stranke, pogotovo DS, rasparčavale na sve manje i manje stranke, kombi stranke, sada bi bilo dobro da se desi suprotno. Znači sve manje stranke da uđu u jednu veliku, nebitno kako se zove i da postoji jedna velika opoziciona stranka naspram sns. Postoji više razloga zbog čega bi ovo bilo dobro za opoziciju:
1. Infrastruktura - Kancelarije u svim gradovima / selima sa adekvatnim kadrovima koji mogu da organizuju stranku na nižim nivoima
2. Jedinstven stav - ovo je najteže ali je izvodljivo, da postoji jedan ili nekoliko predstavnika koji će da iznose zajednički stav stranke a ne 100 različitih kauboja preko X-a i Facebook-a gde najčešće dolazi do sukoba i prepucavanja, pa samim tim i nejedinstva.
3. Članovi stranke - masovnost, mnogo veća šansa da neko nov pristupi stranci ako postoji samo jedna umesto 20 malih stranaka. Ozbiljniji utisak bi ostavila na ljude.
4. Na izborima imaš samo jedan broj da zaokružiš i ne rasipaju se glasovi, samim tim se bira između sns i ovih drugih, kao referendum.
Znam da je veoma teško progutati ego (glavni problem) i uraditi ovo ali to je po meni jedino pravo rešenje. Ne kao DOS nego kao jedna stranka koja bi bila monolitna i jedinstvena.
Znam i da vučić radi sve što može da do toga nikad ne dođe, jer se plaši tog scenarija.
Šta vi mislite o ovoj temi?
Slazem se, samo bih dodao da je po meni najbolje resenje da se formiraju 2 stranke umesto kolona na ovaj naveden nacin. Sa nekom jasnom simbolikom i liderima, daleko bi prepoznatljivije bilo nego ovih 10 razlicitih logoa i naziva plus svaki lider ima neke svoje price a u sustini veoma slicno pricaju.Najbolje 2 kolone ujedinjene opozicije:
1. DESNI CENTAR
Pogledajte prilog 1646354Pogledajte prilog 1646348Pogledajte prilog 1646351Pogledajte prilog 1646349Pogledajte prilog 1646353Pogledajte prilog 1646350
2. LEVA i LEVI CENTAR
Pogledajte prilog 1646343Pogledajte prilog 1646345Pogledajte prilog 1646346Pogledajte prilog 1646363
Sa prvim delom se slažem, a što se tiče Đilasa, on je bio odličan gradonačelnik BG, ali je satanizovan preko vučićevih medija poslednjih 10ak godina i zato ima tako loš imidž kod većine ljudi. Ako je lopov, uhapsite ga i osudite. Tužio je medije što su lagali za njega 20 puta i svaki put ih je potukao na sudu ali o tome se ne priča... Čisto radi istine.Najteže je da progutaju sopstveni ego.
Ima i opravdanog nepoverenja jer se više puta ispostavljalo da su bili Vučićeva podvala.
A najveći problem su ispušene lopovske muštikle tipa Đilas koje treba prvom prilikom da gađaju jajima ili kiselim kupusom ili tako nešto i oteraju sa političke scene.
Jer ako se takvi paraziti reanimiraju opet će se zakačiti i naduti pijući krv narodu dok on polako ne skapa konačno.
Vidim da si ti baš ucveljen zbog te opozicije. Toliko da moraš da sendvičariš po forumu za male pare.Ko ima opoziciju poput Chanka, Tepićke, Chede prashka i ostalih dosmanlija, ne trebaju mu vanjski neprijatelji.
Činjenica je da u svakoj drugoj zemlji opozicija poput Chanka guli doživotni zatvor zbog veleizdaje.Vidim da si ti baš ucveljen zbog te opozicije. Toliko da moraš da sendvičariš po forumu za male pare.
Sns je na vlasti nije Canak.Činjenica je da u svakoj drugoj zemlji opozicija poput Chanka guli doživotni zatvor zbog veleizdaje.
A ti i u vlastitoj sjenci vidiš SNS, toliko si iskompleksiran.
Nisam ni rekao da je na vlasti.Sns je na vlasti nije Canak.
To jeste, ali i ova vlast je izdajnicka, nema tu aboliranja.Nisam ni rekao da je na vlasti.
Da je on na vlasti Vojvodina bi bila dio lijepe nashe, a OVK bi bio pred Nišom.
Ne moraš biti na vlasti da bi bio izdajnik.
Ne znam, ali da je korumpirana do srži to je.To jeste, ali i ova vlast je izdajnicka, nema tu aboliranja.
Zato sto nije narod birao nego ih instalirala CIA, mislim da cak i ovako tupav narod bi izabrao malo bolju vlast.Ne znam, ali da je korumpirana do srži to je.
Kod vas će svaka vlast nekom biti izdajnička.
Šta je konkretno Čanak izdao, golube? Kosovo?Činjenica je da u svakoj drugoj zemlji opozicija poput Chanka guli doživotni zatvor zbog veleizdaje.
A ti i u vlastitoj sjenci vidiš SNS, toliko si iskompleksiran.
Pa u odnosu na ove imbecile svako je bio dobar. Ali građevinska mafija, korupcija, namešteni tenderi, sve se to još tad razbuktalo, ne zaboravimo da su zbog DS- ovog lopovluka ovi i došli na vlast. A Đilas, Tadić i ekipa su bili nosioci te priče, nemoj mi reći Đilas nije omastio brke dok je upravljao svim tim.Sa prvim delom se slažem, a što se tiče Đilasa, on je bio odličan gradonačelnik BG, ali je satanizovan preko vučićevih medija poslednjih 10ak godina i zato ima tako loš imidž kod većine ljudi. Ako je lopov, uhapsite ga i osudite. Tužio je medije što su lagali za njega 20 puta i svaki put ih je potukao na sudu ali o tome se ne priča... Čisto radi istine.
Da ne ispadne da ga branim, Đilas teško može taj loš imidž da popravi i, po meni, morao bio da se skloni iz te prve kolone opozicije i da bude negde u pozadini jer tako bi mogao više da pomogne a manje štete bi bilo za imidž cele opozicije.
Problem je sto apsolutno niko nije lustriran, svako ko dodje na vlast laze i obecava a znamo da od toga nema nista jer su necasni i svi rade zajedno.Pa u odnosu na ove imbecile svako je bio dobar. Ali građevinska mafija, korupcija, namešteni tenderi, sve se to još tad razbuktalo, ne zaboravimo da su zbog DS- ovog lopovluka ovi i došli na vlast. A Đilas, Tadić i ekipa su bili nosioci te priče, nemoj mi reći Đilas nije omastio brke dok je upravljao svim tim.
Sad, što nije pokrenuta lustracija, pa zato jer bi time i sebi u budućnosti skočili u usta za još goru pljačku. Pa ih nisu dirali.