- Poruka
- 42.846
Ja sam od 1 decembra - 5 decembra bila sam svoj majstor! Udario je jak kašalj na mene, pila sam čajeve medjutim 6 decembra ipak trknem kod doktora i ustanovi uz rijeci “ super si uradila tezi bronhitis” propise 500 mg cefuroxim ujutru i uveče , u medju vremenu ostajem bez glasa popila antibiotik 7 dana i dalje kasljem uključim sebi Acc akut i kašalj zazrijeva i posaljem doktora 8 dan whatsapp poruku da mi nije bas nešto bolje i ukljuci mi drugi antibiotik trodnevni znaci 3 tablete 3 dana po jednu (azitromycin)
i to sam obavila sutra dan budim se svrbi me vrat, ruke i plikovima po stomak, dupeetu i noge kontam pričice oko pola dvanest noći otok na usnama čitam upustvo od antibiotika tamo piše da se hitno potrazi pomoć doktora i uskacem u pidžami u auto i do dežurne apoteke da sebi uključim cetiritzin kontam ako to ne pomogne onda idem do bolnice
Uglavnom pomoglo je spavala sam kao beba a i plikovi su nestali 2 dana posle
Inače ne koristim ljekove, znaci organizam nije opterećen supstancama iz apoteka,
Čitala sam sva tri upustva dakle čak i ACC akut šumetje tablete mogu izazvati osip po koži
Odakle ja sad da znam koja od ta tri lijeka je meni izazvalo tu reakciju ?
i to sam obavila sutra dan budim se svrbi me vrat, ruke i plikovima po stomak, dupeetu i noge kontam pričice oko pola dvanest noći otok na usnama čitam upustvo od antibiotika tamo piše da se hitno potrazi pomoć doktora i uskacem u pidžami u auto i do dežurne apoteke da sebi uključim cetiritzin kontam ako to ne pomogne onda idem do bolnice
Uglavnom pomoglo je spavala sam kao beba a i plikovi su nestali 2 dana posle
Inače ne koristim ljekove, znaci organizam nije opterećen supstancama iz apoteka,
Čitala sam sva tri upustva dakle čak i ACC akut šumetje tablete mogu izazvati osip po koži
Odakle ja sad da znam koja od ta tri lijeka je meni izazvalo tu reakciju ?
Poslednja izmena: