Ukrašavanje torti, rođendanske torte

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koka kako je dobra torta.Može tajna štange od čega je napravljena.Jednom prilikom ja sam nešto pokušala na tu temu ali ni do malog prsta nije tvojoj torti,ali zato je bilo smijeha do neba. Evo stavljam sliku da se i vi malo nasmijete :rotf::rotf::rotf::zcepanje::zcepanje::zcepanje::hahaha::hahaha::hahaha:
Moja plesačica je sve samo sexy ne i ona je bila napravljena u tren oka iskreno bez pretiravanja da dobro izgleda:rumenko::rumenko::dash::dash:

Hvala svima :D

Koko, genijalna je torta!!! :mrgreen:

Je li netko možda radio tortu kao kutiju a da je poklopac malo izdignut? Nemam uopće ideju kako napraviti taj poklopac :sad2:
Golden Leo ja sam radila nesto ovako:

Gornji deo je bio medenjak, presvucen masom, pa smo ga podbocili novcicima, a fiksirali cackalicama. Samo na cackalicama nije moglo da stoji, jer je medenjak takav, da zbog tezine cackalica probusi rupu i spadne.

Ili mozes da napravis plocu od mase, kao sto sam radila na bombonjeri, pa da je takodje podbocis necim. Ne znam za sta ti treba, da li za kutiju s cipelama?

Takodje mozes da napravis poklopac kutije od fondana i samo ga naslonis na tortu. Za tu priliku moras da napravis poklopac par dana ranije da se dobro dobro osusi i tako ce bas da lici na kutijicu. Tako sam ja radila za tortijadu (ne znam koliko mozes da vidis).

Poslednja izmena:
Hvala Dacka :D

Koka kako je dobra torta.Može tajna štange od čega je napravljena.Jednom prilikom ja sam nešto pokušala na tu temu ali ni do malog prsta nije tvojoj torti,ali zato je bilo smijeha do neba. Evo stavljam sliku da se i vi malo nasmijete :rotf::rotf::rotf::zcepanje::zcepanje::zcepanje::hahaha::hahaha::hahaha:
Moja plesačica je sve samo sexy ne i ona je bila napravljena u tren oka iskreno bez pretiravanja da dobro izgleda:rumenko::rumenko::dash::dash:

Sipku sam napravila od stapica za raznjic koji sam presvukla fondanom, obojila srebrnom bojom i stavila crnu kuglicu na vrh ;)

KLAPAT torta je sigurno izmamila gomilu osmeha, a zena kojoj smo ovu tortu poslali, inace cak u Pirot, me je zvala da se zahvali sto smo joj ulepsali vece i rodjendan i to je rekla kroz suze....tako da ...pa ne znam sta da vam kazem, ja sam bila jos zadovoljnija ;):hahaha:

Koko, da, trebalo bi mi nešto kao za kutiju s cipelama, samo što još nisam na razini pravljenja cipele već će gore biti mašna a ispod poklopca bi virile ruže ( isto ću ih prvi put praviti pa bi moglo ispasti svašta :lol: ). Negdje sam vidjela nešto slično ali da me ubiješ ne mogu sad pronaći....
Čak sam razmišljala da samo ukoso filujem tortu pa da dobijem kosinu i onda samo zabijem ruže da izgleda kao da su ispod poklopca....
Do večeras ću valjda smisliti, a puno ti hvala za svoje slike i objašnjenja, sad krećem u razradu plana! :cmok2:

mene ineresuje cime nanosite slag sa strane pa ima tako te linije izvucene?Kao kod Klapat,a videla sam i kod Unci takvu sa ruzama..To mi se bas dopada

ima u vecim marketima a i u eurosalonu i sl. da se kupi..to su ti kao 3 plasticne spatulice za ravnanje i tako to..recimo jednom od njih ja ravnam bajaderu i sa strane i odozgo tako da uvek imam jaako malo otpadaka.ima 2 bela i jedan crni.on ti je kao cesalj za zupcima i kada ga povuces po obodu torte tako "zacesljas" tortu tj.slag:D

mene ineresuje cime nanosite slag sa strane pa ima tako te linije izvucene?Kao kod Klapat,a videla sam i kod Unci takvu sa ruzama..To mi se bas dopada

To ti je taka spatula,moja je trokutasta pa tako ima tri vrste muštre,kad naneseš šlag onda sa njom ideš okolo i ostavi trag od Wiltona
Koka hvala za štangu,i ja sam stavila ali sa alu folijom očito vidljivo:zcepanje:

Poslednja izmena:
:klap:Au bre, koliko torti za par dana....Svaka vam čast...Moram pojedinačno pohvaliti svaku, zaslužile ste...

Tanja. tortica je odlična, a mašna izuzetna...:klap:

Vera, tvoje torte su divota i raj za oči, posebno one bebeće...:worth:

Gaga016, vesela torta sa divnim bojama...svidja mi se to sa sprejem...moraću da probam...:super:

MinicaRelja, torta shopping bag je odlično ispala...boje savršene, a komotno si mogla i da je uspraviš...sledeći put bez bojazni...torta je čvrsta i može da stoji, samo je fora u slaganju...:klap:

Klapat, mač je fenomenalan, svidja mi se ideja, a o moskvi da i ne govorim...:super:
Emaw2, prelepe torte....ne znam koju bi izdvojila!!!:super::super:
Koko, tebe nema, pa kad počneš da bombarduješ sa ovim tortama, ne znaš koja je lepša...Igračice su vrh. :super: ..ali moj favorit je dinosaurus.. :klap:.Prelepo!!!

Nefertiti 29, trava je fenomenalna, i kompletna torta je odlična...prava prolećna...:ok:

Jaca67, Layla je fenomenalna, odličan rad ruke sa šlagom...svaka čast!:super::super:

Snežo, dvorac je kao sa cakecentrale...divnoooooooo!!!!:klap::klap:

Wanja08...fudbaleri su ispali odlično, ne odustaj, svaka naredna će biti sve bolja, videćeš....:klap::klap::klap:

Nadam se da nisam nekoga preskočila, ako jesam, duboko se izvinjavam...prelistaću još jednom....
DIVNE STE!!!:bye::bye::bye:

Evo i od mene jedna,...

picture.php

picture.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back