Ukrašavanje torti, rođendanske torte

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaooo, imam tri kockice...hvala, hvala...svima:zaljubljena::andjeo::hvala:

Ja torte pravim s muzem, pa smo letos bili organizovani tako da sam ja nocu pekla kore i zavrsavala deo posla, prepodne spavala, popodne zavrsavala drugi deo posla, koji bi obicno isao jako sporo:think:, a mm nocu spavao, prepodne cuvao decu, a popodne zajedno pravili torte, dok moja i njegova majka cuvaju decu...Sva sreca pa nam sada i mladji ide u vrtic, pa celo prepodne imamo za rad:lol::heart:

Sto se tice moje drage decice ,oni su ti godista ,90 ,94 ,2000 ,2005 a sto se tice tortijade u interu nisam isla nikada kao takmicar jer nemam vremena,jednom sam isla kao posmatrcac mada me vise puta na takmicenja pozivala Vera Petrovic iz Krusevca.Prvi put ove godine sam bila na takmicenju sada na sajmu ali kao sto sam vec i rekla organizacija je jako losa .Najlepse u celoj prici je druzenje i upoznavanje.

Zaboravila sam i ja malo da se hvalim...
Ova je danas zavrsila na sajmu u Kragujevcu. Ekonomske skole sada imaju neke projekte (koliko sam ja razumela), ucenici prave firmu, koja posluje....na kraju se ocenjuje i najbolji dobijaju neke nagrade na tom sajmu....e pa ovi su izabrali da budu organizatori vencanja, pa sam im ja ukrasila tortu (bilo mi je cak glupo i da im naplatim, pa sam im uzela samo za materijal)

:think:Kako ženo ovo praviš?:dontunderstand:Kako ove obline postižeš.:aha:Ja nisam majstor(jesam za obične tijesto+fila).Stvarno je ovo divno!:worth::worth::worth::worth::worth::super:

picture.php

Evo jos jedna svecana pa da zavrsim :D

Narode samo da vam se na brzinu javim i pohvalim za sve ove lepe torte koje videh. Vidim da ima novih clanova, pa im ovom prilikom zelim dobrodoslicu. Svratim s vremena na vreme da vidim sta se desava, ali verujte ne mogu da stignem da procitam sve, tako da bas nisam u toku. Sajmovi prosli, vidim tu i nekih nagrada... Torte su vam prelepe!!! Ja trenutno imam nekih drugih obaveza, doduse ne prestajem sa tortama(ali kolaci su bili aktuelniji). Veliki pozdrav za sve forumase!!!

Razumem, ali zamisli kako je nama kad se cujemo sa celom Srbijom i sad na forumu treba na osnovu šifre da prepoznamo o kojoj se osobi radi. Ne znam da li je dozvoljeno korišćenje imena ili moramo koristiti šifre? :bye:

Naravno da je dozvoljeno koriscenje imena, pa zar moze to neko da nam zabrani, ali imamo recimo Daliborku - Dacu 011, a i ja sam Danijela - Daca, pa ako neko kaze "Daco", necemo znati o kome se radi. Zato mi ovako sa siframa, iako vecini znamo prava imena. Vremenom naviknemo na njih, pa na sajmu umesto da me zovu "Daco", oni me zovu "zlatna koko", Natasu "tiruriru", Olgicu "bela rado"......e zamisli sada koliko je to smesno:hahaha::hahaha::hahaha:Meni bar u potpisu pise nadimak;) i firma:aha:

Stalno pratim ovaj forum.:cao: Ja sam od onih koji se dive vašem umjeću.:klap:Vidim da ste spremne na saradnju pa bi vas molila za jedan savjet.:think:Kad radiš kremu za kolać ili tortu sa kesten pireom kad ga odlediš kako ga dalje tretiraš da bude ukusan? :worth:Da li se stavlja u slatku pavlaku i zagrijava?ili nešto drugo..?:aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back