Ukrašavanje torti, rođendanske torte

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kako da promenim ono "upisite vasu trenutnu aktivnost" pored naseg naziva? Bas mi glupo da tako ostane.
Mi to "upisite vasu trenutnu aktivnost" pored vaseg imena ne vidimo. Vidimo samo pored svog ako nista nismo upisali, pa ceka na upisivanje...Inace kliknes na to, pa kada se otvori prozorcic u njega ukucas trenutnu aktivnost i ono"snimi" i gotovo...

Ljudi hvala jos jednom svima na pohvalama,Koki,Vesni ,Bobanu i Radi itd......ovo su neke starije slike mada ia i od skora ali su lose slikane,tako vam je to kad nemate vremena ni da slikate tortu nego moraju jadna deca da slikaju.:dash: Bice jos slicica samo kad budem imala vremena da ih postavim pa mozda nekome od vas budu od koristi,bila bih srena ako bih nekome pomogla:super:

Al' ste se Vi raspisale... Navika nam je da pre nego što ugasimo kompjuter proverimo šta ima novo. Možda nam je neko pismo pisao :aha: Šalim se. Lepo je videti da je neko raspoložen u ovo vreme. Bobanu i Radi želim srdačnu dobrodošlicu. Sad možemo i ovde da Vas gnjavimo (ja ću sigurno:D ). Dream cakes, torte su prelepe. Imala sam priliku da neke vidim i uživo:D
picture.php
picture.php
picture.php

Definitivno ću sledeći put smanjiti slike.
Puno Vas pozdravljam i želim laku noć i definitivno nikako ne sanjajte torte.

Poslednja izmena:
Tiruriru otkud ti ovako rano na spavanje,zar ne radis.Zene bre,blago vama ja jedino nocu mogu da radim:rtfm: Tek tada imam mira i koncentraciju Bobane ja se iskreno nadam a i poznavajuci Radu verujem da ce do tog drugacijeg takmicenja i doci.Imate moju podrsku:klap:
A još ako budete i delili neki alat na tim takmičenjima:whistling: ....

Draga, pokušavam da legnem pre 1, ali malo mi se organizam poremetio... Znaš već kako to ide

Koko ne znam kako ti ali ja imam cetvoro dece,doduse najstarija cerka je u Americi,tamo ide u skolu,ali ovo troje sto su tu su kao sestoro tako da od dana nema nista .Moja velika sreca je jedino u tome sto ovo radimo ja i sestra zajedno i naravno sto to obe volimo inace od ovog posla ne bi bilo nista.Ma nema veze bre samo neka se radi ,vazno da se ima posla a naravno onda ima i para , a onda odes u Eurowilt i sve te pare potrosis za pola sata ha,ha,ha,ha :hahaha: Pozdrav svi nocobdijama :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back