Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382
Super su vam torte sa sajma.
Đepeto,Miki Maus i Noddy su mi najlepše.
Đepeto,Miki Maus i Noddy su mi najlepše.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad sam primetila da smo još neke izostavili, a s obzirom da ih nije bilo puno da upotpunim kolekciju
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tortu sa kalama i Obeliksom nemam
Koko zaboravila sam da ti kažem u vezi torte da sam kućice radila u sredu uveče i četvrtak uveče, kao i samu podlogu torte (ulice, trg....). U petak ujutru sam samo odradila "travu" i poređala figure koje sam prethodno bila odradila. Ti dani su mi bili najteži jer je ostalo jako malo vremena a jako puno posla a i po nekom pravilu oba deteta su se razbolela. Najteže 3 stvari koje sam odradila su Noddy (delovao mi je nekako da će biti najlakši), Maca Rozina poslastičarnica (izlomljen krov, isturen prednji deo, crepići...) i verovali ili ne Policijska stanica (jako je teško odraditi oblaganje fondanom tako da onaj prednji deo bude ispupčen jer ga sama težina fondana obara na dole). Ostale stvari su išle glatko.
Slogi drago mi je da ti se torta svidela.
Pozzz

A i u Jagodini nije sve stimalo
....
, sram me bilo
....ispravicu to
svaka čast gledam slike sa komšikom i divimo se prelepim tortama,
. U svakom slučaju torte su vam predivne 

Ostala sam bez rijeći.
Umjetnost stvaranja.
Čestitke nagrađenim i učesnicama.Odlučile su njanse.
U biti sve ste na svoj način pobjednice.
Pogledajte prilog 46444
Ali, s obzirom da sam jednino na ovoj temi aktivna (sa malim izuzetkom) a svi se bavite koalcima ipak mi je logicno da ovde pisem.

Ako se ovo odnosi na ono sto sam ja pisala, samo da pojasnim. To su bas bili kolaci a ne figurice za tortu. Sada sam ukapirala da sam lose objasnila. Nije sam kolac u obliku odredjene zivotinje, vec je podloga (kolac) ista za sve zivotinje pa prelivena marcipanom u odredjenoj boji a ono sto odredjuje zivotinju su detalji kao sto su usi, nos, rep. A sama osnova ne mogu da se setim da li je bila cetvrtasta ili malo okruglasta tj. kao kvadar ili valjak (ili mozda cak elipsa).Ja sam pre par meseci bila u poslastičasrnici na Dorćolu i videla da imaju jestive figurice,nisam probala,koje mogu lako da se stave na tortu kao dekoracija kad nemate vremena da se i sa time bakćete. Figurice (kolačići) su u obliku žabe,pčele,praseta i ima još nekih ali se ne sećam. Videla sam u njihovom katalogu da ih i oni stavljaju na torte.
Ma, kod organizacije ce uvek nesto skripati, ali sta se tu moze...Ipak, sto rece Daca, upoznale smo se, lepo ispricale, ma kao sto sam vec rekla, bilo je prelepo i to je ono neprocenjivoA i u Jagodini nije sve stimalo
....
Ivana devojka nam je sve lepo objasnila kako je pravila ta stabaoca, drvca, ali sada nemam vremena, kasnije cu ti objasniti....U svakom slucaju svaka joj cast na strpljenju...

Ako se ovo odnosi na ono sto sam ja pisala, samo da pojasnim. To su bas bili kolaci a ne figurice za tortu. Sada sam ukapirala da sam lose objasnila. Nije sam kolac u obliku odredjene zivotinje, vec je podloga (kolac) ista za sve zivotinje pa prelivena marcipanom u odredjenoj boji a ono sto odredjuje zivotinju su detalji kao sto su usi, nos, rep. A sama osnova ne mogu da se setim da li je bila cetvrtasta ili malo okruglasta tj. kao kvadar ili valjak (ili mozda cak elipsa).
Sada po poslasticarnicama ima da se kupi milion tih figurica za torte od cistog marcipana. kada sam u jednoj pitala da li imaju te zivotinje koje unutar marcipana imaju neko punjenje naljuti se zena sto sam uvredila njene figurice koje su pravljene od marcipana i odakle mi ideja da bi stavljala nesto unutar njih...
Bobane i Rado dobrodosli na krstu, medju nas kriticare! 
Nadam se da se prepoznajemo a ako ne seticete se, ima dana.

.
...nema ih da potvrde