Zorica023
Primećen član
- Poruka
- 633
Evo mladenacke od veceras....Svadba je sutra ali za danas su hteli....Prva koja je na sprat a da je radjena sa fondanom stoga ne zamerite puno ali bih zelela da mi iskreno kazete sta mislite....
Veliki pozdrav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo mladenacke od veceras....Svadba je sutra ali za danas su hteli....Prva koja je na sprat a da je radjena sa fondanom stoga ne zamerite puno ali bih zelela da mi iskreno kazete sta mislite....Veliki pozdrav!
Pogledajte prilog 58804

Hvala punooooooooooooo....Trudim se da svaka naredna bude bolja od prethodne....Jos uvek ucim i vezbam i zato volim kad mi se kazu greske koje ja nekad vidim a nekad ne, jer ipak ucim...Hvala jos jednom.....![]()

Evo mladenacke od veceras....Svadba je sutra ali za danas su hteli....Prva koja je na sprat a da je radjena sa fondanom stoga ne zamerite puno ali bih zelela da mi iskreno kazete sta mislite....Veliki pozdrav!
Pogledajte prilog 58804

Pogledajte prilog 58804