Украјински посланик који је претио Србији, сад у центру великог скандала

БелиВук

Domaćin
Poruka
3.388

ПОСЛАНИК Врховне раде Украјине из партије Европска солидарност Алексеј Гончаренко рекао је да је Служба безбедности Украјине покушала да прислушкује његову кућу. - Данас је службеник Службе безбедности Украјине покушао да угради прислушни уређај у мој стан. Ово је покушано противзаконито. Овај инцидент сам већ пријавио полицији. Неприхватљива је ситуација у којој власт покушава да угради прислушни уређај у стан посланика опозиције - написао је он на Иксу.

Today, an employee of the Security Service of Ukraine attempted to install a listening device in my apartment. This was attempted illegally. I have already reported this incident to the police.

A situation in which the government is trying to install a listening device in the… pic.twitter.com/2yT9FmlV58— Oleksiy Goncharenko (@GoncharenkoUa) November 26, 2023
Гончаренко је раније претио председнику Србије Александру Вучићу да се "спреми за бекство у Русију".
Овај прекаљени мајдановац, који ужива да се слика са оружјем у рукама, својевремено је јавно запретио Вучићу и Србији. - Србију са њеним председником сигурно нећемо заборавити. А онда ће бити занимљиво да гледамо Србију од шест милиона становника и њену жељу да уђе у ЕУ. Мислим да ћемо са браћом Хрватима то посматрати и памтити. Процес преваспитавања је тежак и биће непријатан за Србе, али ми то можемо - рекао је тада Гончаренко.
https://www.novosti.rs/c/planeta/sv...jinski-poslanik-centru-velikog-skandala-video
Дно дна, претио Србији и то са Хрватима, једино што Вучић није урадио против Русије је санкције, 5 пута је пљувао по Русији гласањем против Русије за Украјину, то не цени уопште Украјина, такођер Украјина није гласала за Србију кад је било гласање против независности Косова. Украјина ничим није заслужила пријатељски однос Србије.
 

Back
Top