Ukrajinska kriza

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi samo brane Donbas

glasova: 13 22,8%
  • Rusi uzimaju još neke delove Ukrajine

glasova: 27 47,4%
  • Rusi osvajaju čitavu Ukrajinu

glasova: 11 19,3%
  • Treći svetski rat

glasova: 6 10,5%

• Ukupno glasova
    57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А морал је на врхунцу код Потрошенкових пулена.

- Донбасс сегодня: Киев возвращает радикалов на фронт, бойцы ВСУ бросают позиции.

Ma to već sve ima plan: Pri prvoj ozbiljnoj pucnjavi da se preda !
Porošenko igra svoju igru, pak prisilno reglrutovani klinci svoju !

Poslednja izmena:
:klap:

Украјина не постоји. То је Кијевска Русија и кратко време пољско-литванска унија. Украјинци су као хрвати.

Porošenko će uspeti što ni Hitleru nije uspelo !
Razbucače se ukraina upravo po tim granicama ! na 3 dela ! Kijevsko- Ruski, Poljski, Rumunski
Severna ukraina je kao Hrvatska, većina nacionalisti teški šovinisti, fašistički nastrojeni ! Razlika je u mentalitetu i običajima drastična.
Kijevljani i kako ideš prema istoku Harkiv ,Dnjepro-Petrovsk, Zaporožja su bliži našem mentalitetu !
Meni su dragi, to je jedan prostodušan i emotivan narod !

Poslednja izmena:
nema nade za ukrajinu. zemlja koja je uspela proterati 15 miliona svojih gradjana nema budućnosti.

Onomad sam nekim *******ima predvideo da će Ukraina ići ka svom neminovnom kraju i da će od nje nastati samostalne tvorevine dok će neki delovi biti pripojeni okolnim državama. Ne to nije bilo moje podhebavanje *******ičara (što često činim) , niti neka moja sposobnost predviđanja već logičana neminovnost koja je satkana od niza loših izbora kritične mase Kijevljana i ljudi na vlasti u Ukrajini. Ponoviću ono što je kod nas o pokojniku na posmrtnom govoru običaj reći; Slava Ukrajini.

Шта је ово бре?

fa6oOmyNw80.jpg

Onomad sam nekim *******ima predvideo da će Ukraina ići ka svom neminovnom kraju i da će od nje nastati samostalne tvorevine dok će neki delovi biti pripojeni okolnim državama. Ne to nije bilo moje podhebavanje *******ičara (što često činim) , niti neka moja sposobnost predviđanja već logičana neminovnost koja je satkana od niza loših izbora kritične mase Kijevljana i ljudi na vlasti u Ukrajini. Ponoviću ono što je kod nas o pokojniku na posmrtnom govoru običaj reći; Slava Ukrajini.

pribojavam se da je stvar malo komplikovanija....imamo sad ovu autokefalnost, koja je u sustini u funkciji prljavih igara zapada, posebno USA....naime, ide se na ujedinjenje tri nekanonske pravoslavne crkve u Ukrajini pod jedan krov, i to bi bilo kanonski priznato od Vaseljenske patrijarsije....sa dosadasnjim radom sto se ukrajinskog jezika tice, kao i svim ostalim radnjama po pitanju razlike, citaj-razilazenja - sa ruskim narodom, dobijamo jednu veliku bazu buducih vojnika, ili topovskog mesa, kako hoces....jer vecina Ukrajinaca je upravo pod okriljem one tri nekanonske pravoslavne crkve....da li ce Ukrajinci imati dovoljno pameti, i izbjeci da njima manipulise Vatikanski djavolji nakot, ostaje da se vidi...

ukrajinska politička elita je grobar ukrajine. hrpa nikogovića koja je popljačkala vlastitu zemlju i narod. opstaje na vlasti bacajući biračima prašinu u oči. deo naroda odlazi. deo se otcepljuje. na kraju sve puca.nema druge.

Још робе стиже на Крим!

#ВС_РФ отправляет #ЗРК С-400 в #Крым
Дивизион заступил на дежурство у #Джанкой
другие дивизионы С-400 стали у городов #Феодосия #Севастополь #Евпатория

Шта је ово бре?

Atamani valjda :zkez: I to da ratuje sa rusima :dash: pa to nadrogirano i zatrovano nacionalizmom , a kilavo !

fa6oOmyNw80.jpg

:klap:Samo tako, pokriće ruje daleko veći prostor nego što je Krim !????
Још робе стиже на Крим!

#ВС_РФ отправляет #ЗРК С-400 в #Крым
Дивизион заступил на дежурство у #Джанкой
другие дивизионы С-400 стали у городов #Феодосия #Севастополь #Евпатория

pribojavam se da je stvar malo komplikovanija....imamo sad ovu autokefalnost, koja je u sustini u funkciji prljavih igara zapada, posebno USA....naime, ide se na ujedinjenje tri nekanonske pravoslavne crkve u Ukrajini pod jedan krov, i to bi bilo kanonski priznato od Vaseljenske patrijarsije....sa dosadasnjim radom sto se ukrajinskog jezika tice, kao i svim ostalim radnjama po pitanju razlike, citaj-razilazenja - sa ruskim narodom, dobijamo jednu veliku bazu buducih vojnika, ili topovskog mesa, kako hoces....jer vecina Ukrajinaca je upravo pod okriljem one tri nekanonske pravoslavne crkve....da li ce Ukrajinci imati dovoljno pameti, i izbjeci da njima manipulise Vatikanski djavolji nakot, ostaje da se vidi...

Moram da priznam da su mi Ukrajinci malo nejasni. Da se posle ovoliko potpuno otvorenih anti-ukrajinskih aktivnosti njihovih rukovodstava ljudi uopste ne bune nije mi jasno. Ovo vise nema cak veze sa nacionalnoscu ili verom - oni im unistavaju drzavu, bukvalno i brutalno, i potpuno otvoreno.

Nije mi jasno. Mada ni kod nas nije mnogo bolje - ali i to mi nije jasno.

Moram da priznam da su mi Ukrajinci malo nejasni. Da se posle ovoliko potpuno otvorenih anti-ukrajinskih aktivnosti njihovih rukovodstava ljudi uopste ne bune nije mi jasno. Ovo vise nema cak veze sa nacionalnoscu ili verom - oni im unistavaju drzavu, bukvalno i brutalno, i potpuno otvoreno.

Nije mi jasno. Mada ni kod nas nije mnogo bolje - ali i to mi nije jasno.

nije to tesko za objasniti...zapadnjaci su pravi bastinici starih Latina, a znas za onu njihovu - zavadi pa vladaj...naravno, danas je to malo savremeniji proces, iako je sustina ista....naime, ide se na stvaranje sto vise entiteta, po bilo kom osnovu....sto vise razlika, sto vise nejedinstva, sto vise suprotnosti...evo ti primjer sa Crnom Gorom...tako je mnogo lakse manipulisati, kontrolisati i dominirati....

Шојгу ударио по "сиротињи".
...то је резултат свињарије оне веприне (и налогодаваца).

Иностранные корабли не смогут ходить по Северному морскому пути без уведомления РФ ...

...а и ово за војску и ФСБ нам је познато и пошто је данас објављено...постујем

Россия признала участие военных в инциденте в Черном море

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back