Ukrajinci ubili 80.000 pasa zbog fudbala...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислим да су украјинци погрешили. Требали су тих 80 хиљада поделити на број земаља учесница првенства и свакој доставити њихове. Не виим праведнијег решења. Или да су рецимо знали колико има у Србији љубитеља тих луталица па да су им се на време обратили, верујем да би се лако ратосиљали тих ОД СЛИЧНИХ "ЉУБИТЕЉА" НАПУШТЕНИХ ЈАДНИХ ЖИВОТИЊА.

Opet se vraćamo na sve one teme o psima lutalicama i vlasničkim, azilima, koima hitne pomoći... problem nije u ljudima ili kućnim ljubimcima već u sistemu koji ne funkcioniše. Oni koji bi morali da sprovode zakone to ne rade.
Ја и не мислим да је проблем у псима, не може пас да буде крив, пас је животиња и нема свест.
Крив је систем који је дозволио шачици изопаченика да тероришу читаву заједницу својим понашањем...

Јбг, малтретирају, захебавају, па онда пред камерама плачу кад Коби заврши кобно..

А тровања је све више, и не чуди ме.
Власницима паса је нормално да их пуштају да слободно трче, њушкају и заскачу људе, а кад некоме прекипи, онда се сете да "не може то тако, и да људи морају да имају свест о другима".
Ova drzi 5-10 pasa u stanu, broj varira, ne odrzava im higijenu, ne znam ni da li ih seta?
A psi ko psi, laju, vrse nuzdu svuda...

Koliko ja znam vec postoji da se smeju cuvati samo dva psa i dve macke u stanu. i mladunci do 6 meseca.

1. ПСИ И МАЧКЕ

Члан 8.

У стану, у стамбеној згради, и у породичној кући могу се држати пси и мачке у броју и на
начин који не угрожава њихову добробит, не узнемирава и не угрожава трећа лица, у
складу са посебним прописима.
Б е о г р а д , Јун 2011. године

Samo ne znam da li je postao vazeci, jer je rec o nacrtu.

Ova drzi 5-10 pasa u stanu, broj varira, ne odrzava im higijenu, ne znam ni da li ih seta?
A psi ko psi, laju, vrse nuzdu svuda...
Ја сам чуо да нова одлука која је скоро ступила на снагу дозвољава највише два пса, али то важи за Београд, прописи се донекле разликују у зависности од локалне самоуправе...
Ако си у БГД, пробај да позовеш комуналну полицију да видиш да ли су они надлежни. Ако нису они, онда је то општинска комунална инспекција..

Ја сам чуо да нова одлука која је скоро ступила на снагу дозвољава највише два пса, али то важи за Београд, прописи се донекле разликују у зависности од локалне самоуправе...
Ако си у БГД, пробај да позовеш комуналну полицију да видиш да ли су они надлежни. Ако нису они, онда је то општинска комунална инспекција..

a uvek moze i da nalaze da su ga napali, ili da su napali neko malo dete :per:

Nisam u BG-u. Zalili se ljudi, dodje inspekcija, ali joj nista ne mogu.
Ako se u jednom periodu i smanji broj, brzo se opet poveca.
Na stranu sto cuva pse, zena nije bas svoja i bez toga.

Nisam u BG-u. Zalili se ljudi, dodje inspekcija, ali joj nista ne mogu.
Ako se u jednom periodu i smanji broj, brzo se opet poveca.
Na stranu sto cuva psa, zena nije bas svoja i bez toga.
Не знам, могу сигурно да јој наплате казну, али нисам сигуран како се то реализује у овој килавој земљи..
А јасно је да такви људи нису чисти, најпре у глави, а онда ни физички...

Primetices da je nacrt iz 2011, a da je odluka iz '95.
Приметићеш да је нацрт на сајту некакве организације а да закони постају важећи даном објављивања у службеном листу и да су важећи док се не донесу измене или допуне или укидање.
А можда и нећеш.

E to vec ne razumem, ajde bune se ljudi da se izgradi azil i sve, ali kad ga vec naprave, a opet ne vode brigu o njima, stvarno ih treba duplo kazniti.

Мрзи ме сад да тражим линк, пре неку годину држава направила азил, почели шинтери да хватају керове и да их трпају тамо, а онда ОРКА, или она Европска, тј. по мени азијска иницијатива, упали људи у азил, провалили и ослободили псе, образложење, пси не воле да су затворени и тиме им се крше права..
Мислиииииммм :evil:

Ja mislim da bi Srbija trebala da se isprsi i usvoji svih 80,000 pascadi. :roll:

Тадић је разрадио бизнис на препродаји паса луталица и то убацио као најперспективнији бизнис у Србији....

Налове их шинтери и ухране и окрепе о трошку државе а онда правац "Казабланка" где се продају за кеш са педигреом авлијанера....

Ако се неко запита : Где је Казабланка ?
Одговор би био: У Швајцарској !!!

Приметићеш да је нацрт на сајту некакве организације а да закони постају важећи даном објављивања у службеном листу и да су важећи док се не донесу измене или допуне или укидање.
А можда и нећеш.

Ok, to je vazeci propis, koji ce uskoro biti promenjen, jer se i ne primnjuje, zar ne?
Nego nismo govorili o kaznama, da li je postoji uslov o iseljenju, ako neko krzi odredbe?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back