ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 10.666
Haha,bogami neće ti biti neka plata ovaj mesec,ako nastaviš ovako
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za rat uvekj vazi da onaj ko nesto radi taj cuti..отворено најављују геноцид, и нико ништа?
замислите да су РУСИ рекли овако нешто?!
Aha, @tab503 sad si otkrio svoje pravo prorusko lice,sramota lično ću pisati Precedniku Zelynskom i Šonu Penu.za rat uvekj vazi da onaj ko nesto radi taj cuti..
sva prica po stampi je samo bildovanje nekog hajpa.. o pravim desavanjima na terenu cemo tek citati za jedno desetak godina u necijim memoarima..
kad neko pobedjuje nema potrebe da se hvali i da prica u napred sta radi..taj gazi..
i jedna i druga strana kad prica, znam da stagnira
u ovom ratu se najvise cita "sta ce biti"
malo, "sta je sad"
niti rusi prete celom svetu, niti je nas ceo svet bombardovao, samo evroatlantisti, nato pakt, bato, koji se siri na istok, samo se vi pravite blesavi, sns sekta koja misli da joj je srbija prcija, kao ovo sto misle da im je ceo svet prcijaКога то "нас" ?
Ко то "ви" ?
bulaznis, nato preti celom svetu, tj. Vasington upravo izasavsi iz nuklearnog sporazuma STARTОбилић:
Руси отворено прете целом свету
niti rusi prete celom svetu, niti je nas ceo svet bombardovao, samo evroatlantisti, nato pakt, bato, koji se siri na istok, samo se vi pravite blesavi, sns sekta koja misli da joj je srbija prcija, kao ovo sto misle da im je ceo svet prcija
bulaznis, nato preti celom svetu, tj. Vasington upravo izasavsi iz nuklearnog sporazuma START
Посланик Државне думе Русије Олег Морозов се осврнуо на последњу одлуку Вашингтона који је саопштио да САД од 1. јуна престају да предају информације Русији о статусу и локацији свог стратешког наоружања које потпада под Споразум о смањењу стратешког офанзивног наоружања (СТАРТ).
START treaty: Russia stops sending nuclear arms info to US
Russia’s Deputy Foreign Minister Sergei Ryabkov said: ‘There will be no notifications at all’ with Washington as the US also stops sharing data on its nuclear weapons with Moscow.
Last month, President Vladimir Putin suspended Russia’s participation in the treaty, saying Moscow could not accept US inspections of its nuclear sites under the agreement when Washington and its NATO allies have openly declared Moscow’s defeat in Ukraine as their goal.
Moscow emphasised that it had not withdrawn from the START pact altogether and would continue to respect the caps on nuclear weapons the treaty sets.
to sam ja pisao mesecima, bar godinu dana unazad, da ce se zrtvovati evropa, ali ti se sada pravis pametan kao da nato vec ne bi usao da moze da se obrise rusija:Открићу ти једну тајну
(реално, то је тајна једино за неупућене)
ако се Нато директно умеша у Руско-Украјински сукоб
Русија ће нестати као држава у садашњем облику.
Срушиће је Запад чак и без помоћи незадовољног руског народа.
На светској сцени остају водеће Кина и Америка,
прејака је то лига за Русију.
kinezima [vrslja im ko hoce u juznom kineskom,a ne da projektuju drugde ista] treba bar jos decenija da udju u rusko-americku ligu, a ameri da mogu vec bi napali rusiju - sada sa hajperom nece se usuditi [do kada ne zna se], osim sto ce se nastaviti zrtvovanje sledece zemlje posle ukrajine, znaci proksi, tudjim rukama, a svoje ce pratiНа светској сцени остају водеће Кина и Америка,
Problem je sto zapad projektuje price o Ruskom zauzimanju Kijeva za 3 dana i jos gomila budalastina koje javnost ubedi da je to stiglo iz Kremlja.za rat uvekj vazi da onaj ko nesto radi taj cuti..
sva prica po stampi je samo bildovanje nekog hajpa.. o pravim desavanjima na terenu cemo tek citati za jedno desetak godina u necijim memoarima..
kad neko pobedjuje nema potrebe da se hvali i da prica u napred sta radi..taj gazi..
i jedna i druga strana kad prica, znam da stagnira
u ovom ratu se najvise cita "sta ce biti"
malo, "sta je sad"
to sam ja pisao mesecima, bar godinu dana unazad,
osim sto ce se nastaviti zrtvovanje sledece zemlje posle ukrajine, znaci proksi, tudjim rukama, a svoje ce prati
Nek se umesa vise,pa da vidimo hoce li se Rusija raspasti,u tom slucaju nece biti vise ni same Rusije ni Amerike ni Kine,niti Evrope.Открићу ти једну тајну
(реално, то је тајна једино за неупућене)
ако се Нато директно умеша у Руско-Украјински сукоб
Русија ће нестати као држава у садашњем облику.
Срушиће је Запад чак и без помоћи незадовољног руског народа.
На светској сцени остају водеће Кина и Америка,
ja samo polazim od hladnoratovskog pariteta u nuklearnim bojevim glavama, i poslednji tehnolosko-raketni odmak rusa sa hipersonicnim - niko im nije ni blizu, tu jesu superiorni, i to nije tajna da su im te rakete operativne, dok amerika tek pokusava da razvije hipersonicnoНит си писао то што ја говорим,
нит ти уопште можеш тако да резонујеш.
Исувише си неинформисан и догматизован руском супериорношћу.
догматизованi руском супериорношћу.
ja samo polazim od hladnoratovskog pariteta u nuklearnim bojevim glavama, i poslednji tehnolosko-raketni odmak rusa sa hipersonicnim - niko im nije ni blizu, tu jesu superiorni, i to nije tajna da su im te rakete operativne, dok amerika tek pokusava da razvije hipersonicno
kineze sto sam citao, e za njih bi mogao da kazes da su:
rusi ratuju sa kolektivnim zapadom kome cak ni kina ne sme da prismrdi grublje, ma niko osim rusa, ja mislim da ti nemas pojma, i za pretnje treba stisnuti petlju:Руси од оружја највише имају претећих порука
којима плаше противника.
Јако ми личе на наше мангупе ...
Али није фер да их офирам
чита ово и друга страна !
Јако ми личе на наше мангупе ...
samo se poturaju drugi, a rusi govore i kada prete prete u svoje ime,a ne u tudje, kao ovaj sto ukre pravi idiotima, masovnim ubicama, nacistima--- sta ce ukre da urade? da istrebe krimljane, jer su rusi! jaoj Boze bolesnikaУкрајинци су спремни да убију или заробе
све Русе на Криму
Он је подсетио да би на такво директно укључивање трећих земаља у конфликт у Украјини уследио одговор из Москве, алудирајући на то да Европљани нису заинтересовани за „хиперсоничне нападе по Европи“.
„Ко од њих жели рат са Русијом? Желите хиперсоничне ударе по Европи, зар не? А шта ујка Сем (САД) мисли о овоме? То ће се односити и на њега…“, упозорио је Медведев
https://srbin.info/svet/medvedev-pi...to-zelite-hipersonicne-udare-po-evropi-i-sad/
pa, ne kriju se iza drugih, proksi ludaka
samo se poturaju drugi, a rusi govore i kada prete prete u svoje ime,a ne u tudje, kao ovaj sto ukre pravi idiotima, masovnim ubicama, nacistima--- sta ce ukre da urade? da istrebe krimljane, jer su rusi! jaoj Boze bolesnika
Što da ne?Svako ko ima neke iluzije da ce Krim ikad da bude Ukrajinski je teska budala.
Као кад хоћеш кумову жену да креснеш
ma jasno, ja nisam kumova zena sa kojom bi se valjaoне бих се даље ваљао по блату са тобом ...
vazi se, ignorisem teал' ти се не дигне туки.
ti nisi ali nemam vremena da te analiziram jel zbog sns-a ili neТи човече ниси у реду,
ma jasno, ja nisam kumova zena sa kojom bi se valjao
vazi se, ignorisem te
ti nisi ali nemam vremena da te analiziram jel zbog sns-a ili ne
i ja sam spreman da čuknem vesnu zmijanac al dzabe.,.
ne, mislio sam na staru kokuNi njena ćerka više nije nova već polovna roba, a o baba Vesni šta reći ... Jesi na nju mislio ?
ne, mislio sam na staru kokiNi njena ćerka više nije nova već polovna roba, a o baba Vesni šta reći ... Jesi na nju mislio ?