Nešto te nije bilo kada se radilo ovako na Kosovu a sada nas ovde ubi palamuđenjem.Ne mislim.
Ne otimaju ni Albanci ni Srbi ni Japanci zemlju Ukrajini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto te nije bilo kada se radilo ovako na Kosovu a sada nas ovde ubi palamuđenjem.Ne mislim.
Ne otimaju ni Albanci ni Srbi ni Japanci zemlju Ukrajini.
ovo je već hardkor kopijumНи овакву војску Русија не може да победи?
Срамота!
Не напада Русија Украјину већ злочиначки режим кијевских нациста,који болесне људе шаљу у рат и погибију. То је толико злочин слати болесне људе у рат да за то нема речи које би описале какав је то сатанизам.Ukrajina uopšte nema interes da se brani od agresora koji ubija ljude i otima zemlju
Kako si to izračunao, kojom metodom
Нешко ти указује да за власт кијевских нациста више нико неће да се бори, па су морали да ангажују болесне људе да то чине.Znači Neško tvrdi da Putin dve godine ne može da pobedi vojsku sa Daunovim sindromom.
Ahahahahahahaha
Mene ne čudi da vi koji podržavate otimanje Kosova takođe podržavate i otimanje Ukrajine od ukrajinskog naroda.Nešto te nije bilo kada se radilo ovako na Kosovu a sada nas ovde ubi palamuđenjem.
Ne napada Rusija Ukrajinu, već ruski vojnici.Не напада Русија Украјину већ злочиначки режим
Ja ti ukazujem kakvi su nesposobnjakovići ti koji ne mogu da pobede ljude sa Daunovim sindromom.Нешко ти указује да за власт кијевских нациста више нико неће да се бори, па су морали да ангажују болесне људе да то чине.
Јел? А кад је нас НАТО бомбардовао говорили сте да то није напад на Србију и СРЈ, већ на Милошевића.Ne napada Rusija Ukrajinu, već ruski vojnici.
Tačno.
Те болесне људе су тек од скоро почели да шаљу на фронт, јер више нико нормалан не жели да се бори и да гине за туђе интересе.Ja ti ukazujem kakvi su nesposobnjakovići ti koji ne mogu da pobede ljude sa Daunovim sindromom.
kakva ispala postavljača temeJa ti ukazujem kakvi su nesposobnjakovići ti koji ne mogu da pobede ljude sa Daunovim sindromom.
Zamisli ekvivalentnu situaciju da nekim ludim slučajem Mađarska napadne Srbiju i da je kod Subotice potpuno razjebu vojnici sa Daunovim sindromom.kakva ispala postavljača teme
Nenacista se krije iza crnog humora.Zamisli ekvivalentnu situaciju da nekim ludim slučajem Mađarska napadne Srbiju i da je kod Subotice potpuno razjebu vojnici sa Daunovim sindromom.
Ne bi bila baš dobra reklama za Mađare.![]()
Ti si druže i pravno i istorijski nepismen čovek i to za trajno do same smrti.Ne napada Rusija Ukrajinu, već ruski vojnici.
Tačno.
Prvo svi ovde znaju da ti podržavaš Kosovo protiv starosedelaca Srba isto kao što podržavaš Ukrajinu protiv starosedelaca Rusa.Aj da vidimo kako možeš ovo da pobiješ?Mene ne čudi da vi koji podržavate otimanje Kosova takođe podržavate i otimanje Ukrajine od ukrajinskog naroda.
To je verovatno taj tip ličnosti kome ne smeta otimanje tuđeg uz neka suluda opravdanja.
Ружно је што правите спрдњу од чињенице да *****************и шаљу болесне људе да гину за њихову болесну идеологију.Zamisli ekvivalentnu situaciju da nekim ludim slučajem Mađarska napadne Srbiju i da je kod Subotice potpuno razjebu vojnici sa Daunovim sindromom.
Ne bi bila baš dobra reklama za Mađare.![]()
Šta koji mandrak Ukrajinac ima da brani Ukrajinu kad u njoj nema leb da jede?Ukrajina mobiliše Ukrajince da brane Ukrajinu.... umesto da predaju zemlju strancima.
Hm.
Kada se dostavi zvanican link sa ovom vešcu tema ce biti otkljucana..Snimak na Happy televioziji ni dozvoljen izvorAutorska
Nažalost živa istina sinoć se mogao videti i snimak u emisiji Aktuelnosti na Happy televiziji.
Hoće da pobede Rusiju sa nervno obolelima i sa sindromima pa ljudi moji ne da će ih Rusija poraziti u celoj Ukrajini već i sve neonaciste koji su se razmilili po satanističkoj EU.
Ni Srbija neće moći da izbegne to čišćenje.
AMIN.