Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.566
Новинарки РАИ која је прешла руску границу пратећи украјинске нацисте биће суђено иу њеном одсуству са свим последицама случаја
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е то је права анализа!Objasnio
Ministarstvo unutarnjih poslova otvorit će slučaj protiv Talijana zbog prijave iz regije KurskTo je izvijestila Baza pozivajući se na izvor.Новинарки РАИ која је прешла руску границу пратећи украјинске нацисте биће суђено иу њеном одсуству са свим последицама случаја
![]()
Sram je bilo, otisla na tudju teritoriju...Новинарки РАИ која је прешла руску границу пратећи украјинске нацисте биће суђено иу њеном одсуству са свим последицама случаја
![]()
Desetak hiljada vojnika, a da smanjiš malo doživljaj?pa pazi..nije problem partizanski uleteti na neku teritoriju..granica ne moze hermeticki da se zatvori..
ovde je vece pitanje sta ce rusi sad uraditi i da li su ukrajinci zrtvovali desetak hiljada vojnika nizasta.
Napoleon i Hitler su htjeli osvojiti Rusiju.NATO je upao u Rusiju.
Sad treba da se vadi iz Rusije.
To je i Napoleonu i Hitleru bio rebus.
"Suđenje u odsustvu" je jedan zgodan relikt komunizma.Новинарки РАИ која је прешла руску границу пратећи украјинске нацисте биће суђено иу њеном одсуству са свим последицама случаја
![]()
I zašto novinar ne bi bio na poziciji X i intervjuirao osobu Y?Новинарки РАИ која је прешла руску границу пратећи украјинске нацисте биће суђено иу њеном одсуству са свим последицама случаја
![]()
Ало бато, немој онда бајате вести.ma jok..pre neki dan se to desilo koliko sam shvatio.
Zato što u svakoj normalnoj državi moraš da tražiš akreditiv od nadležnih organa . Ne možeš da upadaš i trčkać po državi kad ti se digneI zašto novinar ne bi bio na poziciji X i intervjuirao osobu Y?
Dobila je akreditacijuZato što u svakoj normalnoj državi moraš da tražiš akreditiv od nadležnih organa . Ne možeš da upadaš i trčkać po državi kad ti se digne
ovo ćemo boldovati i printskrinovati pa da sačekamoБоље да не постављам шта су све из кро бојне+натофанатици писали на теми, пази ако си пратио моје постове са почетка теме ја нисам био нешто озбиљан превише јер сам очекивао брзе преговоре како је заправо и било на крају крајева.Писао сам сатирично дан први, други, трећи, гањају Чечени Зеленског по Кијеву и тај трип.Међутим Нато је одлучио како је одлучио, разбуцао преговоре и сада имамо крвопролиће.Како ће завршити?Мање више моје претпостваке све иду у правцу катастрофа за Украјину и режим у Украјини.Руси су крварили и још ће крварити јер су троми, калкулишу између СВО и рата али свакако могу издржати тај интензитет далеко дуже од Украјине.И ту не трба бити превише паметан чија катастрофа је катастрофа у правом смислу а ко има простора да ратује још по потреби и да појачава темпо.
Od koga ???Dobila je akreditaciju
hahaha pa da naravno, svega se ja toga sećam, samo me mrzi da tražimЈош један босанац који је вактиле прогласио крај рата
Pogledajte prilog 1594512
Pogledajte prilog 1594515
Pogledajte prilog 1594516
Pogledajte prilog 1594517
Наравно да може али пази немој после ако те прозовем на крају ове баладе да се љутиш, ако ТИ рецимо не будеш у праву , буди мушко па признај.Ја немам проблем да признам како су ми прогнозе биле промашај.ovo ćemo boldovati i printskrinovati pa da sačekamo![]()
NATO isto, samo ovaj put će izgleda biti radioaktivnije.Napoleon i Hitler su htjeli osvojiti Rusiju.
Ukrajina radi samo buffer zonu na svojoj granici.
I usput, zabada Putin šestar u oko, a to sigurno nije ugodno.
Šta misliš, kako će se iskaliti?
Vjerojatno na sirotom Gerasimovu.
Да али фронт је пукао на више мјеста ништа нисам слагао.Украјинци за преговарачким столом већ после 15 дана офанзиве.hahaha pa da naravno, svega se ja toga sećam, samo me mrzi da tražim
on i tihi teška komeNdija
A ne, pojavila se ruska novinarka među Ukrima bez akreditacijeOd koga ???
Samo ne lupaj i ne laži , leba ti !

И да је Путин ОБОЛЕО са прескупом бундом од нерца...Svi znamo da Rusija ima goriva i municije još za 24 sata![]()
tebra ja nema šanse da prognoziram... i ja sam malo na početku mislio jao jadni ukrajinci, ukantaće ih rusi, a onda me nervirali rusi sa taktikom, kako bre ne mogu da ih pregaze...dok na kraju nisam shvatio ma kakva taktika, rusi su kurton a nas od tita lože da su neka svetska silaНравно да може али пази немој после ако те прозовем на крају ове баладе да се љутиш, ако ТИ рецимо не будеш у праву , буди мушко па признај.Ја немам проблем да признам како су ми прогнозе биле промашај.
Руси су ушли у Украјину из 5 праваца, не контам шта сам ја овдје слагао?Kako bi bio srecan da moze da obrise ove presmesne izjave od pre 2.5 godine
Onda niko ne bi mogao da mu ih natrljava na nos povremeno![]()