Украјина тражи искључење Руске Федерације из организације Уједињених нација

комшија

Stara legenda
Poruka
83.616
A da vas dvojica iznajmite sobu pa se tamo samozadovaljavajte uz ovakve vesti.
Бла бла трућ.
Кина би гледе Путинка била уздржана као што је била и деведесетих у случају вашег Смрдљошевића и његове СРЈ.

А да не спомињемо како Кинези одавно меркају Сибир.

bas kao

Elita
Poruka
20.011
Бла бла трућ.
Кина би гледе Путинка била уздржана као што је била и деведесетих у случају вашег Смрдљошевића и његове СРЈ.

spominjete svako malo, vlazni snovi, tjah... nego, a sto mi ameri ne merkamo sibir od onda kada rekosmo da je rusija tek benzinska pumpa?
Ево да ти нацртам: Кинези када би напали Тајван прошли би као руси у Украјини, ако не и горе.
mislis imali bi 100k mrtvih tajvanaca kao ukra posle godinu dana, a mi ameri bi uvozili dzidzabidze odakle, ako ne od kine?
kina salje 40 fajterdzeta nad tajvan, vojne vezbe sa rusijom, zapisava nas gde stigne... prosto smo rusiju i kinu gurnuli jednu drugoj u zagrljaj i ekonomski i vojni, geostrateski... izgleda da neko drugi vuce konce u americi, svetski vladari iz senke, koji su kanda vec otpisali ameriku kao hegemona, dok raspemo sve dolare na ratove, pardon dok investiramo, pa ima dana kada ce oni iz senke da uberu profit, ali sta ce ostati od zapada?

snowtrooper

Legenda
Poruka
62.627
Бла бла трућ.

Ja sam 90-ih bio klinac, steta sto ti nisi intelektualno prevazisao taj stadijum.

snowtrooper

Legenda
Poruka
62.627
Па како могу, јер ти си сигурно био мали јуловски Wunderkind ...

A da probas da vodis diskusiju razumno a ne da vredjas sve odmah?
BAr bih mislio da imam posla sa covekom a ne sa smrdljivim govnetom.

samo se kliberi kao lud na brasno, garant ima neki problem u glavi, prosto mi ga je zao...

Nije sam ni kada nije sam.

bas kao

Elita
Poruka
20.011
Joj joj joj joj ...
bilo 39-40, evo sad malo da doprze corbu, ...ma, jaoj kuku lele tajvancima ako nisu kao ukre odredile kojih 100k ce da zrtvuju, pa u krug vadjenje organa, a zene u belo roblje
mi ameri cemo da podrzimo tajvan vojno, kao i ukre, samo da racunaju da moramo da stampamo pare na dve strane sad, da ne budu nezasiti kao zelenski, i nama treba vreme da proizvedemo sve sto treba ZA KLANICU, meljaonicu ljudskog mesa, samo cevapi od ljudskog mesa da izlaze
China appears to be setting up Taiwan for a Chinese invasion.

China Sends 71 War Planes In the Skies Around Taiwan in “Military Drill”

komso gluperdo, sta pise ovde, jel kinezi merkaju sibir, ili laju na nas amere, spremni da grizu kao besni psi:

China deployed 71 warplanes to skies around Taiwan in a chilling ‘strike drill’, then blamed the US for ‘provocations’ and ‘collusion’ with the self-governing island – in one of the biggest daily incursions to date.

ja kazem, povlacenje

Poslednja izmena:

bas kao

Elita
Poruka
20.011
tvrdi britanski Dejli mejl, koji je preneo tekst ruskog Telegram kanala.

ja ti kazem, neko se sprema da zada odlucujuci udarac i zato pusta dezinfo - rat je prljava rabota, nisi znao?
sta ce biti ako rusi i kinezi udare sinhronizovano? kada ce tvoj kraj, jel da ja pocinjem, operacija jing-jang? avioni spremni, ne preskaci replike
bilo 39-40, evo sad malo da doprze corbu, ...ma, jaoj kuku lele tajvancima ako nisu kao ukre odredile kojih 100k ce da zrtvuju, pa u krug vadjenje organa, a zene u belo roblje
mi ameri cemo da podrzimo tajvan vojno, kao i ukre, samo da racunaju da moramo da stampamo pare na dve strane sad, da ne budu nezasiti kao zelenski, i nama treba vreme da proizvedemo sve sto treba ZA KLANICU, meljaonicu ljudskog mesa, samo cevapi od ljudskog mesa da izlaze

komso gluperdo, sta pise ovde, jel kinezi merkaju sibir, ili laju na nas amere, spremni da grizu kao besni psi:

China deployed 71 warplanes to skies around Taiwan in a chilling ‘strike drill’, then blamed the US for ‘provocations’ and ‘collusion’ with the self-governing island – in one of the biggest daily incursions to date.

ja kazem, povlacenje

Poslednja izmena:

blooser

Veoma poznat
Poruka
13.042

Pogledajte prilog 1275751

Ukrajina traži isključenje Rusije iz UN

Ujedinjene-nacije-foto-pixabay-2-1024x683.jpg

Beta-AFP danas 16:12

Ukrajina ze zatražila danas da se isključi Rusija iz Ujedinjenih nacija više od deset meseci od početka invazije ruskih trupa na tu zemlju.

Taj zahtev nema šanse da uspe pošto Moskva ima pravo veta u Savetu bezbednosti UN, navodi Frans pres.

„Ukrajina je pozvala zemlje članice UN… da liše Rusku Federacija statusa stalnog člana Saveta bezbednosti UN i da je potpuno isključe iz UN“, navelo je ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova u saopštenju.

Prema ukrajinskom ministarstvu Rusija ilegalno drži sedište Sovjetskog Saveza u Savetu bezbednosti UN od 1991. godine i njegovog raspada na 15 novih zemalja.

„Rusija uzurpira mesto“ SSSR-a u Ujedinjenim nacijama, navelo je ukrajinsko ministarstvo.

To je tri decenije ilegalnog prisustva u UN koje su bile obeležene ratovima i zauzimanjem teritorija drugih zemalja, prisilnim promenama medjunarodno priznatih granica i pokušajima ispunjenja njenih neoimperijalnih ambidija, naveo je Kijev.

U tviter poruci ukrajinski minstar spoljnih poslov Dmitri Kuleba je rekao da je prisustvo Rusije u Savetu bezbednosti i u celokupnim Ujedinjenim nacijama nelegitimno.

link

Исправан захтев Украјине! Руска Федерација нема шта више да тражи у организацији Уједињених нација, а камоли у Савету безбедности УН. РФ је од стране Европског парламента проглашена за терористичку земљу и њеној застави више није место испред здања на Ист Риверу!

Moze, podrzavam, ako se TAKODJE ISKLJUCE USA i sve drzave koje su bombardovale SRJ 1999. godine.

I teroristicka nazovi-drzava Hrvatska.

bas kao

Elita
Poruka
20.011
vezbaju napad na tajvan dok pljuju po nama amerima za provokaciju i koluziju sa tajvanom - meni ovo lici na pocetak rata!!! PAZNJA!!! KINEZ NIJE RUS, mislim da smo pojeli *****! paznja! povucimo se dok mozemo na bezbednu udaljenost sa flotom u juznom kineskom! joj joj joj joj

комшија

Stara legenda
Poruka
83.616
sta ce biti ako rusi i kinezi udare sinhronizovano?
Могу само једни на друге да ударе, јер Кинези презиру русе, у школама мали Кинези дан-данас уче да је источни Сибир привремено окупирана кинеска територија, и сукоб Кине и РФ не би стога био ништа посебно необично.

dragon x

Buduća legenda
Poruka
38.939
Могу само једни на друге да ударе, јер Кинези презиру русе, у школама мали Кинези дан-данас уче да је источни Сибир привремено окупирана кинеска територија, и сукоб Кине и РФ не би стога био ништа посебно необично.

Lupaš gluposti, Kina zna da je ona sledeća ako padne Rusija i drzaće se zajedno. Prosta logika govori da lupetaš kao narkoman.

bas kao

Elita
Poruka
20.011
isto turci i rusi su ratovali i nista neobicno ne bi bilo onda kada oborise ruski avion da su opet zaratili,.... ali se nije desilo, erdo podrzava putina, a pljuje na zapad, kao i kina
vezbaju napad na tajvan dok pljuju po nama amerima za provokaciju i koluziju sa tajvanom - meni ovo lici na pocetak rata!!! PAZNJA!!! KINEZ NIJE RUS, mislim da smo pojeli *****! paznja! povucimo se dok mozemo na bezbednu udaljenost sa flotom u juznom kineskom! joj joj joj joj
malo si se kasno sada setio da pozivas istoriju u pomoc sada, samo da bi pobegao od sadasnjosti i realnosti - tamo rat samo sto nije poceo, preskaces replike, migoljis se, u prevodu, kinezi se izgleda postavljaju za invaziju

S

Slučajno tu

Gost
Слободно нека и они са својим русима напусте УН ако не могу без њих.
Da li ti u opšte znaš šta su to UN?
Nije to NATO pakt, kome SAD odlučuju a ostali slušaju.
Rekoh, rezonovanje ti je na nivou malog Petice. Kačiš naslove iz žute štampe i smajlije i misliš da si time nešto postigao.

Poslednja izmena od moderatora:

комшија

Stara legenda
Poruka
83.616
rezonovanje ti je na nivou malog Petice. Kačiš naslove iz žute štampe i smajlije i misliš da si time nešto postigao.
Бла бла трућ. Оно шта је факат јесте да је РФ правни наследник Совјетског савеза само зато што се Украјина, као и остале бивше совјетске републике, с тим сложила, при томе предавши Руској Федерацији сав свој немали нуклеарни арсенал, а РФ је са своје стране гарантовала територијални интегритет и суверенитет Украјини која је као Социјалистичка совјетска република Украјина била једна од оснивача Организације Уједињених нација 1945. године :

1672129981734.png

званичан сајт ОУН

РФ је своје дато обећање о поштовању украјинског територијалног интегритета и суверенитета изиграла, БЕЗ РАЗЛОГА ЈЕ НАПАЛА УКРАЈИНУ, окупирала делове украјинске територије и Украјина је у 1000% праву када каже да им треба одузети то наследство СССР-а у СБ УН. Нажалост, овај предлог Украјине ће да буде одбијен пошто, како рече Черчил, Американци увек ураде праву ствар, али претходно испробају све остало.

bas kao

Elita
Poruka
20.011
РФ је своје дато обећање о поштовању украјинског територијалног интегритета и суверенитета изиграла, БЕЗ РАЗЛОГА ЈЕ НАПАЛА УКРАЈИНУ,
ne, nego je ukrajina pogazila mirovni sporazum iz minska, nastavljajuci da terorise donbas, pa je morala da bude demilitarizovana i sada moraju da joj se menjaju granice

kao kada je naci nemacka napala ruse, prekrsivsi pakt o nenapadanju, pa izgubila i potom podeljena na dve nemacke, isto tako je mislila i ukrajina, potpise minske, napadne donbas, pa krim- i nikom nista? nece moci, nego sada ide podela ukrajine kao naci nemacke posle ww2, na dve zemlje

drugi put ne potpisuj ono sto mislis da prekrsis, da ne prodjes kao ukrajina - mozes samo samoga sebe da {s}lazes

Poslednja izmena:

комшија

Stara legenda
Poruka
83.616
ne, nego je pogazila mirovni sporazum iz minska,
Ma какав споразум из Минска. Ем што "ДНР" и "ЛНР" нису дозволиле враћање контроле Украјинске владе над својом источном границом, ем што никада не би дозволиле ОЕБС-у да организује слободне и поштене изборе у тим регионима а шта би морале по споразуму из Минска, ем је РФ преко тих про-руских елемената и започела рат 2014. године јер је желела да контролише Украјину пошто Путинко није био у стању да прихвати да Украјина неће да буде под његовом контролом.

bas kao

Elita
Poruka
20.011
Poslednja izmena:

bas kao

Elita
Poruka
20.011
Ma какав споразум из Минска
ma kakva tvoja ukrajima?
hronoloski:
  1. prekrsila je sporazum mirovni
  2. garanti su priznali krivicu
  3. moskva je presla na zadatak
jedino da ukrajina pristane na novu granicu, nema drugog resenja, ako misli da opstane kao zemlja, samo skracena za to malo teritorija gde zive rusi u vecini
u suprotnom crno joj se pise

Poslednja izmena: