Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pre dva dana su mi ukrali telefon,a prijatelj kaže da je negde citao kako se pomocu IMEI koda moze locirati telefon koji je na mrezi.Da li neko zna nesto vise o tome? Hvala unapred..
Moze preko IMEI_a. Podneses zahtevu u SUP_u, sa tim odes do operatera ( i jednog i drugog, ako je ovde) ili oni direktno proslede operaterima, ne znam tacno kako ide procedura. Operater moze na osnovu IMEI_a da locira telefona sa +-10m greske. Sve to naravno ako imas svoj IMEI i ako nije promenjen 8) i ako je telefon jos uvek u YU.
Moze preko IMEI_a. Podneses zahtevu u SUP_u, sa tim odes do operatera ( i jednog i drugog, ako je ovde) ili oni direktno proslede operaterima, ne znam tacno kako ide procedura. Operater moze na osnovu IMEI_a da locira telefona sa +-10m greske. Sve to naravno ako imas svoj IMEI i ako nije promenjen 8) i ako je telefon jos uvek u YU.
to bi trebalo da funkcionishe tako ali nazalost to nije sluchaj jer u dragoj nam Srbiji bole uvo operatera i SUP da lociraju Mirandin telefon ....
to sam pokushao i ja kada sam izgubio ili su mi ukrali prvi tel. i dobio sam poznati odgovor "javicemo Vam se"
Tako da ti je najbolje da odmah kupish novi i ushtedish vreme cimajuci se kod operatera i u SUP. A SUP ce te cimnuti chim napravish neko sranje (budi sigurna) a bogami i operater ce te pozvati u sluchaju da si postpaid korisnik i da im dodjesh neke pare ))))) shalim se digni bre ruke od telefona razmisli samo koliko ih se dnevno ukrade ili izgubi u Beogradu ( da li ih sve "lociraju" ???? Ja ne verujem !!!!!!!!!!