ukraden golf

natasa mihajlovic

Početnik
Poruka
5
04.12.Ukraden golf dvojka,87.god.,siv metalik,reg.broj:BG-475-338.Ukraden je u Pancevu . Lopov je imao bolji asortiman na parkingu,ali ga je vise zanimao golf bez auspuha u kojem se voze troje male dece.To je mogao pretpostaviti jer je na zadnjem sedistu bilo decjih igracaka i sediste za bebu.Ako imate nekih informacija molimo vas da se javite na 063/8444-234.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sada ja vidim zashto se gospodja naljutila na mene i onako me prostachki isprozivala !!!! a ovi smajliji u mom prethodnom postu na ovoj temi nisu zbog toga shto su tebi ukrali golfa vec zbog oberovog komentara !!!
2.gif

shishmish01:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sada ja vidim zashto se gospodja naljutila na mene i onako me prostachki isprozivala !!!! a ovi smajliji u mom prethodnom postu na ovoj temi nisu zbog toga shto su tebi ukrali golfa vec zbog oberovog komentara !!!
2.gif

i kod mene isto, mislim smajlici.....:roll:

i ti si dobio pp?:lol:

Poslao sam joj poruku kao...

Ubicu ti muza, decu cu ti zaklati, tebe cu silovati...
I ona se ladno primila... :lol:
Kao, ne plasim se ja, moj muz jede takve za dorucak kao ti...
A ja njoj...
Tvoj muz moze samo da me povuce... :D
Strasno koliko je to tuzno... :lol: :P
Ma nije to nista, prestrasijo sam ju samo tako...
Ne sme vise na forum da dodje... :lol:

Highper:
.......
Ubicu ti muza, decu cu ti zaklati, tebe cu silovati...
I ona se ladno primila... :lol:
.........

smejurija, kako si je za*ebo...evo, valjam se od smeha...kako li ona sad zivi...au....
da si meni poslao ovakvu poruku, nasao bih te preko admina i nalupao bih ti samare....ako nemas nista pametnija da kazes onda cuti...a pogotovo to nemoj da objavljujes na javnom forumu....znas kako se kaze, bolje da cutis i da svi misle da si glup nego da progovoris i otklonis svaku sumnju....

Ostavila sam ovaj oglas kao poslednju nadu da ce mozda neko videti auto i onda se javlja doticni i pita za nagradu.Ne bi pretstavljalo to problem,ali on je trazio sve osim para.Posto sam shvatila da je zajebancija htela sam da prekinem ali je on naveo neke ulice pa sam pomislila sta ako stvarno zna.
Obavestila sam muza preko mobilnog i on mi je rekao da ga navucem da dodje.Jesam mu rekla da cemo se dogovoriti kad dodje za nagradu ali sigurno nisam tako glupa da se primam na njegove gluposti.Na stanicu nisam otisla sama.Imao je srece sto nije dosao jer je obavestena policija koja je tamo bila takodje.Posto se nije pojavio resili su da kad mi se opet javi da ga zadrzavam na netu pa da angazuju strucnjaka da ga uhvati.Kad se javio preko neta shvatila sam definitivno da je neki klinac u pitanju i digla sam ruke od svega.,a on umesto da se povuce pljuje me preko neta i time se jos hvali.Sva sreca pa jos postoje normalni ljudi koji razumeju neke stvari.Zao mi je sto on neshvata da to moze sutra i njemu da se desi.Meni nije tesko da idem peske ,ali imam malu decu i nije u redu da se neko smeje tudjoj nesreci.U svakom slucaju mislim da mi je ovo skola za drugi put,ipak su retki posteni ljudi.

Back