eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Мислим да ће бити врло интересантна емисија о Косову и Метохији РЕ АКЦИЈА... води онај Шугослав....... од 21:00 до 23:00
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да ће бити врло интересантна емисија о Косову и Метохији РЕ АКЦИЈА... води онај Шугослав....... од 21:00 до 23:00
Nije to Sugoslav nego Jugoslav.....i bas je dobar.
Zar se ovde gleda izdajnička soroševska natoplačenička i ustaška B92???

Морамо да пратимо шта смерају душмани.....хехехе... (иначе да те обавестим Сорош је јавио да ће ЕУ БИТИ ПОДЕЉЕНА НА ДВА ДЕЛА)......![]()

A mi ćemo bitzi u nijednom, pošto se krezuba Srbije pita????

Zar ti gledaš tu izdajničko-soroševsku televiziju?
А ти, као, не знаш и овако шта смерају душмани, него мораш да гледаш то смеће, и тог, заиста непристојно смарачког новинара Ћосића?Морамо да пратимо шта смерају душмани.....хехехе... (иначе да те обавестим Сорош је јавио да ће ЕУ БИТИ ПОДЕЉЕНА НА ДВА ДЕЛА)......![]()
Шта нас брига за релативизације, ако знамо истину?Наравно да гледам - тако најлакше сазнам ИЗМЕЂУ РЕДОВА шта нам спремају душмани... вечерас, рецимо, може лако да се деси ДА ОВО БУДЕ УВОД У РЕЛАТИВИЗАЦИЈУ СВИХ ЗЛОЧИНА И МАФИЈАШКИХ ПОСЛОВА ШИПТАРА...
Наравно да гледам - тако најлакше сазнам ИЗМЕЂУ РЕДОВА шта нам спремају душмани... вечерас, рецимо, може лако да се деси ДА ОВО БУДЕ УВОД У РЕЛАТИВИЗАЦИЈУ СВИХ ЗЛОЧИНА И МАФИЈАШКИХ ПОСЛОВА ШИПТАРА...
Meni se Jugoslav bas svidja.
Negledam ga cesto, ali mislim da je skroman.
Nije to Sugoslav nego Jugoslav.....i bas je dobar.
Aaaa ?
Kako mi ovO sve nepismeno poznato![]()
Теби се онај испљувак од човека свиђа?![]()
Lignjoslav
![]()
Јао, бре, па како може да ти се свиђа, он је толико несносно досадан, и безобразно прекида саговорнике, поготово кад нису "на линији", упропасти сваку емисију тиме...Meni se Jugoslav bas svidja.
Negledam ga cesto, ali mislim da je skroman.
То јесте, према послодавцу...Pa ne da mi se svidja fizicki, nego mislim da je korektan.

Pa ne da mi se svidja fizicki, nego mislim da je korektan.

..pa d a gledam