УКЉУЧИТЕ Б92

Zar ti gledaš tu izdajničko-soroševsku televiziju?

Наравно да гледам - тако најлакше сазнам ИЗМЕЂУ РЕДОВА шта нам спремају душмани... вечерас, рецимо, може лако да се деси ДА ОВО БУДЕ УВОД У РЕЛАТИВИЗАЦИЈУ СВИХ ЗЛОЧИНА И МАФИЈАШКИХ ПОСЛОВА ШИПТАРА...

Морамо да пратимо шта смерају душмани.....хехехе... (иначе да те обавестим Сорош је јавио да ће ЕУ БИТИ ПОДЕЉЕНА НА ДВА ДЕЛА)......:bye:
А ти, као, не знаш и овако шта смерају душмани, него мораш да гледаш то смеће, и тог, заиста непристојно смарачког новинара Ћосића?

Наравно да гледам - тако најлакше сазнам ИЗМЕЂУ РЕДОВА шта нам спремају душмани... вечерас, рецимо, може лако да се деси ДА ОВО БУДЕ УВОД У РЕЛАТИВИЗАЦИЈУ СВИХ ЗЛОЧИНА И МАФИЈАШКИХ ПОСЛОВА ШИПТАРА...
Шта нас брига за релативизације, ако знамо истину?

Nemoj unapred, Mitke...krpe ih...samo tako...imenom i prezimenom....

Nije to Sugoslav nego Jugoslav.....i bas je dobar.

Lignjoslav

squidward.gif

Meni se Jugoslav bas svidja.

Negledam ga cesto, ali mislim da je skroman.
Јао, бре, па како може да ти се свиђа, он је толико несносно досадан, и безобразно прекида саговорнике, поготово кад нису "на линији", упропасти сваку емисију тиме...

Jeote ovde se neko zaljubio u Jugioa

al brte kad slozi onu kiselo kupusnu facu u stilu
- sta ti imas da kazes govedo jedno
dodje mi da ga predlozim za pomocnika neuspele ministarke kulture zOrice brUsli

a stvarno stalno ima izraz lica kao da je upravo progutao zabu

Мислим да ће бити врло интересантна емисија о Косову и Метохији РЕ АКЦИЈА... води онај Шугослав....... од 21:00 до 23:00

taj Jugoslav numem da objansim kakva mu faca sprckana ko da mu je stalno gomno tik ispred nosa :)
e kad on vodi ne mili mi se gledati a jos manje slusati....mito kad se zavrsi nagovori nekog da u kratkim crtama apsoviraju :)
e da je Brankica neustrasiva novinarka:p..pa d a gledam:mrgreen:

Back