UKLJUCI MOZAK - ISKLJUCI B92

Da li verujete Izmisljajderu,Insajderu,Autsajderu?:)

• Da

• Da, ja ne volim da nesto preterano koristim mozak

• Ne

• Ne, ja mislim svojom glavom

• ne znam, mozda

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ово треба да буде, претпостављам, врхунац интелектуалне контемплације? Ја не волим Коштуницу и увек сам писао разлоге зашто тако мислим.
Такође, хоћу да се захвалим администрацији Крстарице зато што је неписменим форумашима омогућила опцију сликовног писма како би и они могли да на врло једноставан начин искажу своје мисли...:)

Jako si duhovit i domišljat doco. Svaka čast.

Nego, reci mi bolje, koliko si pacijenata opljačkao ove nedelje?:)

Jako si duhovit i domišljat doco. Svaka čast.

Nego, reci mi bolje, koliko si pacijenata opljačkao ove nedelje?:)

Ниједног...ја не радим са пацијентима, само са пацијенткињама...:)
Узгред, хвала на комплименту, обично их ретко добијам од мушкараца...:)

Ne znam zasto je branis kad pise sve same gluposti koje jesu za podsmeh i to bas tako - sa mnogo smajlica,kao da je dete u pitanju.

Uostalom, ima ona sama svoj jezik, i to veliki.

Хајде, нађи на форуму један једини текст где ја њу браним и ти имаш од мене бесплатни систематски преглед? Ето, имаш и два ако хоћеш?:D:cmok:

Хајде, нађи на форуму један једини текст где ја њу браним и ти имаш од мене бесплатни систематски преглед? Ето, имаш и два ако хоћеш?:D:cmok:

Upravo taj post na koji sam ti replicirala.

I hvala lepo,imam ja svog doktora kad mi zatreba. :cao:

Да, мене женски осмех хипнотише и онда не контролишем своје поступке...онда ме је врло лако преварити...:(

Tvoja stvar.:neutral:

Ево, јавља се доктор да јој одради систематски преглед...:)
Гратис...:D

Ne znam zasto je branis kad pise sve same gluposti koje jesu za podsmeh i to bas tako - sa mnogo smajlica,kao da je dete u pitanju.

Uostalom, ima ona sama svoj jezik, i to veliki.

Upravo taj post na koji sam ti replicirala.

I hvala lepo,imam ja svog doktora kad mi zatreba. :cao:

Tvoja stvar.:neutral:

Ето, видиш да грешиш...:D
Ја сам само подржао Трибуна и одмах се понудио да је прегледам...:)
Иначе, никада ниједан њен политички став нисам подржао, ваљда си прочитала да сам по стоти написао да не волим Коштуницу?
Знаш, душо моја, политичка острашћеност и лични анимозитет замагљује видике и људи прочитају и схвате оно што желе а не оно што је написано...:)

Ето, видиш да грешиш...:D
Ја сам само подржао Трибуна и одмах се понудио да је прегледам...:)
Иначе, никада ниједан њен политички став нисам подржао, ваљда си прочитала да сам по стоти написао да не волим Коштуницу?
Знаш, душо моја, политичка острашћеност и лични анимозитет замагљује видике и људи прочитају и схвате оно што желе а не оно што је написано...:)

Pa nisi podrzao Tribuna (sto i nema veze sa mnom, ali sam videla) jer si ga iskritikovao kakav intelekt ima zbog mnostva smajlija. To tesko da je podrska.

Osim toga dao si joj reputaciju, i to je dokaz da si ti "zamagljen", ali ljubavno (posto si rekao vec da Kostunicu ne podrzavas).

Mislim, ne interesuje me, ali citaj cele postove, i njene 9kad vec je podrzavas), pa vidi koliko ona bez razloga vredja svoje sagovornike, a sebe uzdize do dosadjivanja.

Ali,ti to izgleda da ne mozes da vidis. :D

Pa nisi podrzao Tribuna (sto i nema veze sa mnom, ali sam videla) jer si ga iskritikovao kakav intelekt ima zbog mnostva smajlija. To tesko da je podrska.

Osim toga dao si joj reputaciju, i to je dokaz da si ti "zamagljen", ali ljubavno (posto si rekao vec da Kostunicu ne podrzavas).

Mislim, ne interesuje me, ali citaj cele postove, i njene 9kad vec je podrzavas), pa vidi koliko ona bez razloga vredja svoje sagovornike, a sebe uzdize do dosadjivanja.

Ali,ti to izgleda da ne mozes da vidis. :D

Јесте, не волим Коштуницу али зато волем Гошћу...:D

Душо моја, лош је тај твој доктор...Дођи ти код мене...:cmok:

Јесте, не волим Коштуницу али зато волем Гошћу...:D

Душо моја, лош је тај твој доктор...Дођи ти код мене...:cmok:

Pa voli je nemam nista protiv, ali se uzdrzi malo.

Mislim, vidno je i prelazi u neukus i s tvoje i s njene strane.

Uostalom, ne zelim vise da boravim na ovoj temi koja se odavno pretvorila u spam.

Poslednja izmena:
Pa voli je nemam nista protiv, ali se uzdrzi malo.

Mislim, vidno je i prelazi u neukus i s tvoje i s njene strane.

Uostalom, ne zelim vise da boravim na ovoj temi koja se odavno pretvorila u spam.

(A moj doktor je dobar, uostalom, da li si ti bas doktor? :zper:

Nemoj da odgovaras, pitanje je retorsko :))

У љубави нема уздржавања...:)
Нисам доктор, ја сам, у ствари, аутомеханичар, али умем са женама...:)

У љубави нема уздржавања...:)
Нисам доктор, ја сам, у ствари, аутомеханичар, али умем са женама...:)
ma, ti si srce jedno veliko od coveka:zag:
Picole je ljubomorna na mene:lol:
Kad vidi da mi neki tip da kompliment ili da je fin prema meni odmah skace ko kobac:lol:

tvoja reputacija vredi duplo?:eek::lol:

jel mozes svaki dan da mi das po jednu?:lol:

:cmok2:

ИСТИНА О КОЛУБАРИ

Оптужбе да се у „Колубари“ десила „пљачка века“ и да је њу организовао ДСС, да је помоћна механизација приватних компанија изнајмљивана без потребе, да у „Колубари“ није било контроле пословања, да су средства трошена ненаменски и да су приватне фирме које су радиле послове у „Колубари“ блиске ДСС-у, засноване су на нестручним, неутемељеним подацима и инсинуацијама

У емисијама „Инсајдер: Превара века“ (I-IV део), које је ТВ Б92 емитовала 31. јануара, 7., 14. и 21. фебруара 2011. године, и у прилозима појединих других медија, у којима се истражују наводне злоупотребе у Рударском басену „Колубара“ у последњих осам година, изнете су бројне оптужбе на рачун Демократске странке Србије и њених стручних кадрова који су били у руководећим структурама ове енергетске компаније. Инсистира се на томе да се у овом периоду догодила организована пљачка коју су омогућили директори „Колубаре“ погрешним пословним одлукама и несавесним пословањем.

У овом документу одговорићемо на кључне оптужбе изнете у медијима јер сматрамо да јавност мора да буде упозната са свим чињеницама у пословању „Колубаре“. Подаци изнети на страницама овог документа су утемељени на струци, реалној анализи пословања „Колубаре“ и поткрепљени чињеницама које свако може проверити.

1. Све време док су директори „Колубаре“ били стручњаци који су чланови ДСС, постојала је контрола пословања, укључујући и спољну ревизију коју је вршила реномирана светска ревизорска кућа Дилојт ( Deloitte).

2. У „Колубари“ се изнајмљује помоћна механизације за радове који настају при већем обиму производње и у ванредним околностима насталим на терену (клизишта, измештања река и сл.), као и приликом инвестиционих и инфраструктурних радова. За „Колубару“ је ово економски исплативије. Изнајмљивање помоћне механизације је иначе пракса у рудницима у свету, и у „Колубара“ се одувек користила, а нарочито од 1992. године, након увођења санкција нашој држави

3. Свако повећање трошкова изнајмљивања механизације пратиле су реалне потребе производње угља и откривке као и обимни допунски инфрастуктурни радови, неопходни за функционисање и развој рудника „Колубара“.

Back