Укинути спајање порука

Meni spajanje smeta samo zbog broja medija koje mogu objaviti. Ako je broj mogućih slika po postu 3, a ja želim u novom postu još 3, moram čekati jer će reći da sam već postavio 3 slike :D

Prvo si se žalio za videe a sad slike :lol:
Vreme je sa 15 minuta prvo smanjeno na 10, a sada je 5, ako to niste primetili...

Isplati se biti buntovan :malav:

Zar ne vidiš da napredujemo, sa 15 je palo na 5, uskoro će tab i to ukinuti, al' ne sme da kaže da sam bila u pravu :tajna:
Meni nije cilj da se ukine. Podržavam ideju spajanja zbog ljudi koji flood-uju teme. Nema smisla da piše 10 posta i svaki je za sebe, a pride je to jedna rečenica od tri reči. Bolje je to spojiti. Samo je problem sa slikama i klipovima.

Meni nije cilj da se ukine. Podržavam ideju spajanja zbog ljudi koji flood-uju teme. Nema smisla da piše 10 posta i svaki je za sebe, a pride je to jedna rečenica od tri reči. Bolje je to spojiti. Samo je problem sa slikama i klipovima.

Nisi u pravu, nije problem samo sa slikama i klipovima, ali neću da se ponavljam jer sam o tome već pisala na temi.

To bi bilo najs.

Anyway, dosta ljudi u temi je za ukidanje spajanja poruka, a bukvalno niko nije upvote prvu poruku da podrzi predlog. Ne moze samo u postu napisati podrzavam. Postoji napisano pravilo sta uraditi ako smo za.

Које је правило ?!

Па то је на другом форуму .. а овде је предлог за све форуме ....

To bi bilo najs.

Anyway, dosta ljudi u temi je za ukidanje spajanja poruka, a bukvalno niko nije upvote prvu poruku da podrzi predlog. Ne moze samo u postu napisati podrzavam. Postoji napisano pravilo sta uraditi ako smo za.

.. а даааа.. горе десни ћошак стрелица ^

https://forum.krstarica.com/threads/ukinuti-spajanje-poruka.942336//vote?type=up

Добро .. Ти си паметна а сви ми смо глупи

Ja jesam, za tebe ne znam! Trebalo ti je mesec i po dana da vidiš da ti nešto smeta?

https://forum.krstarica.com/threads/automatsko-spajanje-postova.939633/page-2#post-43893494
Screenshot_13.png

Mislim da se spajanjem postova nije dobilo nista, a da je opcija koja ima vecu upotrebnu vrednost na forumima gde se manje pise.
Onemogucavanje pisanja novog posta, ukoliko je editovanje prethodnog jos uvek moguce i ukoliko je taj prethodni poslednji u temi mi ima logike, ali na brzom forumu gde se mnogo pise i to gubi smisao jer mogu da se pojave novi postovi i replike na post dok neko uredjuje post na koji se replicira.
Ostavio bih to kako je bilo, a clanove upozorio da se pisanje posta za postom, kako bi se stavio jedan smajli, napisale dve tri reci, ili sastavljala jedna recenica kroz vise postova smatra spamovanjem.
Sve u svemu, mislim se da spajanje postova na Krstarici opcija koja nije potrebna.

Back