Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni spajanje smeta samo zbog broja medija koje mogu objaviti. Ako je broj mogućih slika po postu 3, a ja želim u novom postu još 3, moram čekati jer će reći da sam već postavio 3 slike![]()
Spajanje poruke je super i treba vratiti na 15 min ili month čak... Na 15 meseci...
Setim se nečeg i hoću da ukrasim svoj post posle godinu dana, jer tako treba.
Da ne misliš možda na vreme editovanja?Spajanje poruke je super i treba vratiti na 15 min ili month čak... Na 15 meseci...
I jedno i drugo.Prvo si se žalio za videe a sad slike
Vreme je sa 15 minuta prvo smanjeno na 10, a sada je 5, ako to niste primetili...
Isplati se biti buntovan![]()
I jedno i drugo.
Meni nije cilj da se ukine. Podržavam ideju spajanja zbog ljudi koji flood-uju teme. Nema smisla da piše 10 posta i svaki je za sebe, a pride je to jedna rečenica od tri reči. Bolje je to spojiti. Samo je problem sa slikama i klipovima.Zar ne vidiš da napredujemo, sa 15 je palo na 5, uskoro će tab i to ukinuti, al' ne sme da kaže da sam bila u pravu![]()
Meni nije cilj da se ukine. Podržavam ideju spajanja zbog ljudi koji flood-uju teme. Nema smisla da piše 10 posta i svaki je za sebe, a pride je to jedna rečenica od tri reči. Bolje je to spojiti. Samo je problem sa slikama i klipovima.
Ako nećeš da se ponavljaš ne vidim razlog da mi govoriš da nisam u pravu. Ovde nema univerzalne istine, već nešto što, ili želimo implementirati ili ne.Nisi u pravu, nije problem samo sa slikama i klipovima, ali neću da se ponavljam jer sam o tome već pisala na temi.
Па нека/ко други пише ... и онда просто треа додати кометарисати ...
Ta tema već postoji otkad je to uvedeno, i ja sam odmah pisala, kako to da vi tek sada reagujete?
Где постоји ?
На другом форуму?
Овде на форуму за предлоге је само ова
Tako je !!Spajanje poruke je super i treba vratiti na 15 min ili month čak... Na 15 meseci...
Neka vrati napisane reputacijeZar ne vidiš da napredujemo, sa 15 je palo na 5, uskoro će tab i to ukinuti, al' ne sme da kaže da sam bila u pravu![]()
To bi bilo najs.Neka vrati napisane reputacijeda slavimo.
To bi bilo najs.
Anyway, dosta ljudi u temi je za ukidanje spajanja poruka, a bukvalno niko nije upvote prvu poruku da podrzi predlog. Ne moze samo u postu napisati podrzavam. Postoji napisano pravilo sta uraditi ako smo za.
To bi bilo najs.
Anyway, dosta ljudi u temi je za ukidanje spajanja poruka, a bukvalno niko nije upvote prvu poruku da podrzi predlog. Ne moze samo u postu napisati podrzavam. Postoji napisano pravilo sta uraditi ako smo za.
Па то је на другом форуму .. а овде је предлог за све форуме ....
Ta tema je otvorena kada se ovaj problem pojavio i nije drugi forum, već Pitanja, u toj temi je ako si čitao Ivan odlučio da otvori Predloge.
Добро .. Ти си паметна а сви ми смо глупи