Ukidanje viza za bracu...

pa i za nas je najavljeno pre izbora predsednickih pa sta?

jel su nam ukinuli?

obecanje ne kosta nista.


Obećanje loodom radovanje...

Тачно!
Они Црногорци из САНУ и СПЦ за шаку србијанских чварака србују од јутра до мрака, и пале Србе да ратују.
Мисле да је у равници исто лако ратоват као по црногорских чука. У равници те брале чекају огромне војске које само по равном и знају да ратују.

Тако ти је то кад Црногорци побркају идентитет, а Срби им повјерују да они нијесу Црногорци.

Peco je najglasniji, čak je i vojvodu Mandića zajeßao. Čul' ga što veli u BG na miting!!! Pa da ima vlasti u CG strpala bi ga u ćorku pa tamo nek' srbuje oca li mu prodana jeßem.
 
Bila je specijalna emisija na crnogorskoj televiziji sinoc. Odnosi se na vize za evropsku uniju.
Dobro, to si mogla odmah napisati. Ne vidim u čemu je tu iznenađenje, oni su još prošle godine potpisali SSP dokazavši time da su bili u pravu kad su procenili da će bez Srbije brže u EU. Kad ćemo mi potpisati taj sporazum još se ne zna, čak ni približno.
 
Pa sta moze da bude normalan komentar na ovakve vesti? Crnogorci nam upravljaju drzavom, vode stranke, i dalje su im dupeta u svim direktorskim foteljama, i dalje studiraju i rade pod istim okolnostima kao i mi, i dalje se nas stav povodom toga ne menja, i dalje smo smesni, i dalje, i dalje, i dalje... Dokle bre vise? Oni su za nas sada stranci, kao i recimo Turci, samo sto mi cutimo i pravimo se ludi. I nismo za bolje.

bravo
 
Ispalili smo se sami jer smo mislili da je Rusija protiv EU. Nije.
Rusija nikada nije bila protiv eu.
Poenta vica je da Rusija nije dozvolila da eu bude protiv nje.
Nego, zna li neko koje je to uslove Rusija ispunila pa da dobije te vize? I jeste li sigurni da eu upravo ne postaje Ruska provincija? Po velicini bi mogla, a obzirom da sve vise ruskih tajkuna poseduje mnogo toga po eu, bice da Rusija radi eu ono sto su siptari radili po KiM...malo platis, malo zastrasis, malo ubijes i ....:cool:
 

Back
Top