giravaru
Primećen član
- Poruka
- 571
...da li ste nesto culi na tu temu? Ja cuh i prosto ostade bez teksta?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba da se ukine sto pre..
I treba da ukinu penzije...
Treba povecati plate,a ukinuti penzije...
Не будимо сурови према пензионерима, то су наши родитељи, који једва састављају крај са крајем да бисмо ми што лакше прегурали губитак посла, беспарицу и депресију у коју народ све више упада... као у ''црну рупу! ''
......................................................................................
питање је како ћемо све то преживети, а, нажалост, већина пензионера издржава децу ( која су остала без посла) и унуке који су пали на ''јасле'' бабама и дедама...
Пре неко вече слушам Кркобабића, старину, како се бори за права пензионера и дошло ми је да заплачем... пензионери су доживели да буду социјални случајеви у држави у којој су привређивали и радили чак и 50 год., а сад живе на ивици егзистенције...
Не будимо сурови према пензионерима, то су наши родитељи, који једва састављају крај са крајем да бисмо ми што лакше прегурали губитак посла, беспарицу и депресију у коју народ све више упада... као у ''црну рупу! ''
А ето неки би то решили ,,лапотом``- маљем у главу чим се оде у пензију. Баш хумано, нема шта!
Bolje je sam sebi pare odvajati za penziju, a raditi neprijavljeno.
Posle možete i ranije u penziju.
Не трућај!
Ja sam za to da se izvrshi jedna sveobuhvatna revizija penzija i uvede restriktivna mera koja bi sprecila da bivshi pvlashteni zaposlenici bivshih povlashtenih sluzbi i preduzeca nastavljaju da bivaju povlashteni i u svojim penzionerskim danima.
U celoj ovoj prici zanemaruje se povrshno i jedna chinjenica .
Raspon penzija ne bi smeo da bude veci od 1 : 2 a osnovice koje su posledica bliskosti sa bivshim rezimima i podobnosti za zaposhljavanje u "dobrim" preduzecima suspendovati.
Tako cemo izbeci situaciju da masa penzionera prima 5-6 hiljada a sa druge strane imamo penzije koje uveliko nadmashuju platezaposlenih u ovoj zemlji.
Uveren sam da bi uvodjenje jednake penzije za sve gradjane bilo veoma dobro prihvaceno od vecine penzionerske populacije.
Negodovali bi samo oni koji bi po tome izgubili svoje masne penzije od 50 pa navishe hiljadarki.
Ne zivim ja od nicije penzije, nego iskljucivo i samo od svog rada i deset prstiju.
Slazem se sa svim sto si nabrojao.
U drzavi gde ima vise penzosa nego zaposlenih i treba da se ukinu penzije, ili barem da se izjednace na neku razumnu svotu.