Ukidanje lajkova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoce li vise jednom da ovaj forum lici na forum a ne na Fejsbuk? Na stranu sto su smajliji za lajkove jezivo grozni?

Avatare ste nam takodje upropastili, ostala je samo malogradjanstina kao na Fejsbuku. Ovaj je forum postao nit' tamo nit' ovamo, i "hoce kaki i nece kaki", pa daj aman zaman, ili neka bude Fejsbuk i ukinite ga, ili neka bude forum.
E, ali pazi kad si u pravu.Ovi smajliji su maloumni i mi smo glupi kad klikćemo na njih.:(

igrase na kartu odugovlacenja kao navici ce se cuti
E, ali pazi kad si u pravu.Ovi smajliji su maloumni i mi smo glupi kad klikćemo na njih.:(
Glavni grad Krstarice
je postao Lajkovac
Sve više idemo ka bezličnosti uniformisanju..Lajkovi ništa ne znače,smajliji su grozni.
Ali najviše ni smeta što nema pol ispod avatara..ponekad to stvarno zbunjuje.
Krsta je imala dušu..sada je nema.

I ja mislim da smo glupi, na to se ne treba navici.

Zato trazim da se ili postave lepi "lajkovi", normalni, mogu i poneki vec postojeci smajliji da se upotrebe, i da nas ne zamajavaju oko glasanja, rekli su da ce da bude glasanje i oko avatara, i oko smajlija i pola, i oko svega, i nemoj da misle da smo zaboravili.

Jer ovo je forum, i ne treba da lici na Fejsbuk, nemoj da nas ponizavaju i vredjaju nasu inteliganciju.

Administracija se neće menjati, a smajliji uz lajkove hoće, samo to koji su više ili manje lepi je u velikoj meri stvar ukusa.
Pa kada?

Evo svaki rok za glasanje za avatare je prosao, a obecano je.

Tako i tada je isto receno (ne doduse za glasanje) za lajkove i da ce se menajti. Dokle mislite da nas zamajavate?

Ako hocete da forum pretoprite u Fejsbuk, kazite makar otvoreno, a ne ovako.

podrshka ukidanju lajkova , mada shta ja ovde podrzim sasvim sigurno nece opstati

besmisleni su , fazon reciprociteta

Ma dobro, kod mene su i reputacije bile fazon reciprociteta (nekako mi je bilo bezveze da meni neko da rep. a da mu ne uzvratim, slicno je i sada), nego sto se zloupotrebljavaju i od ponekih modova kao pristrasnost koju ne bi smeli pokazivati, da ne pisem od korisnika, mada cak su se korisnici i bolje se pokazali od pojedinih ili skoro svih modova (cast izuzecima).

Druga strana je naravno sto su grozni i sto bi se i nasmejao necemu, onaj smajli-lajk za smeh je retardiran, pa sam pocela da ga izbegavam maksimalno.

Vrlo neozbiljno, vrlo povrsno odradjeno, da je ovo nivo za klince koji npr. tek otkrivaju Fejsbuk (a ono i on ni crvljive sljive ne vredi).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back