G gost 305017 Primećen član Poruka 881 23.01.2014. u 17:36 - Ukidanje/brisanje profila i jos nesto #1 Hteo bih da ukinem/obrisem profil nego zanima me da li se u tom slucaju teme i poruke koje sam postavljao/pisao brisu ili ostaju?
Hteo bih da ukinem/obrisem profil nego zanima me da li se u tom slucaju teme i poruke koje sam postavljao/pisao brisu ili ostaju?
Brzi Bravari Srbije Veoma poznat Poruka 12.987 23.01.2014. u 17:42 - Ukidanje/brisanje profila i jos nesto #2 ostaju, ali se ne vidi ko ih je pisao. Upvote 0 Downvote
ssuncokret Buduća legenda Poruka 49.352 23.01.2014. u 20:45 - Ukidanje/brisanje profila i jos nesto #3 Fedor123: Hteo bih da ukinem/obrisem profil nego zanima me da li se u tom slucaju teme i poruke koje sam postavljao/pisao brisu ili ostaju? Kliknite za proširenje... Ostaju. Brzi Bravari Srbije: ostaju, ali se ne vidi ko ih je pisao. Kliknite za proširenje... Sem u slucaju ako je neko citirao neki post. Tad se u citatu vidi i nick. Upvote 0 Downvote
Fedor123: Hteo bih da ukinem/obrisem profil nego zanima me da li se u tom slucaju teme i poruke koje sam postavljao/pisao brisu ili ostaju? Kliknite za proširenje... Ostaju. Brzi Bravari Srbije: ostaju, ali se ne vidi ko ih je pisao. Kliknite za proširenje... Sem u slucaju ako je neko citirao neki post. Tad se u citatu vidi i nick.
dobra predskazanja Buduća legenda Banovan Poruka 48.596 23.01.2014. u 21:03 - Ukidanje/brisanje profila i jos nesto #4 Brzi Bravari Srbije: ostaju, ali se ne vidi ko ih je pisao. Kliknite za proširenje... moze da se vidi na osnovu citata, ako bas nekoga zanima ko je pisao. nadjes neku temu pa vidis dal je neko citirao. Upvote 0 Downvote
Brzi Bravari Srbije: ostaju, ali se ne vidi ko ih je pisao. Kliknite za proširenje... moze da se vidi na osnovu citata, ako bas nekoga zanima ko je pisao. nadjes neku temu pa vidis dal je neko citirao.
G gost 305017 Primećen član Poruka 881 24.01.2014. u 01:44 - Ukidanje/brisanje profila i jos nesto #5 Hvala na odgovorima. Upvote 0 Downvote