Ukidanje brakova!

Ako brak valja, nema bolje stvari u zivotu.
Ako ne valja, nema ni nade u podnosljiv zivot.

Bas zato sto od braka toliko toga zavisi, vaznije je "sa kim" nego "kada" i "da li".
Kao i sve dragoceno, trazi da se pazi.

Tako da...ne ukidati vec pricekati pre onog DA.

A kada valja...uh, svakome bih to pozelela...covek ima prijatelja uvek, uvek...i to prijatelja za sve!

А постоји ли и шта је брак данас уопште ?
Кад ти досади брачни друг па се швалеришеш и глумиш после кући мужа и жену ?
Кад се свађате јер се нема пара за неке ствари ?
Кад се свађате јер у кревету не штима ?
Кад се свађате јер је неко љубоморан имао или немао разлог ?
Кад било каква свађа, препирка постаје нормална и прихватљива јер ето то је део односа двоје људи јелде те је природно да се то дешава Боже мој ?
Кад кроз децу покушате да остварите ваше неостварене снове тако што ћете им њима наметнути или кад не дај Боже децу кривите за нешто и гледате их као терет који једва чекате да одрасте да би се ви боље посветили себи ?
Зато нећу да се женим никад јер нити желим да неку душу са небеса довучем у овај свет, нити желим да ми неко прави рогове, нити желим да ја уђем у искушење да глумим мужа, а да се швалерам са стране, нити желим да будем са неким са ким би се свађао, препирао па мирио, грлио и тако у круг док у том кругу у једном моменту не уђе љубавница или неки швалер и тако из круга у круг мало сам швалер мало брачни друг, као ознака Аудија, а мао би се можда и развели па би деца мало била без тате или маме и тако из круга у круг.......а ко је оптимиста на том пољу поптуно подржавам, нек му је са срећом у новој 2025-ој.

Back