Ukapirao sam zašto žene imaju tako izvitoperene predrasude o muškarcima

Sensei

Master
Moderator
Poruka
86.538
Ovde sam se na forumu naslušao svakojakvih priča kako su muškarci ovakvi ili onakvi. Lično nisam nikada upoznao ni jednoga kao što se često opisuje ovde i nije mi bilo jasno zašto tako pričaju, pogotovo srećno udate.

I onda vidim danas feministički članak u Stilu "Čim sam napunila 50, muž Ilija je našao višestruko mlađu ljubavnicu: Ono što je naš sin uradio me je zaprepastilo" koji je očito izmišljena priča (u nekoliko navrata je očigledno da je takav dijalog nemoguć sa srpskim akterima) i zasija mi "žarulja": Pa njima je ispran mozak!

Neko ih sistematski truje i huška protiv muškaraca!

I, sada kada to vidim, sažaljivo im se osmehnem. Znam, nisu one krive.

Da li je još neko to primetio?

1738821802033.png

Da li je još neko primetio da su žene potpale pod uticaj narativa drugih mnogo više nego što imaju ličnog iskustva. Ili skraćeno, da im je mozak propran.
Danas je mozak propran većini populacije.

Ali iako mi je bila mučna njihova svadja nekako mi deluje neubedljivo, moguće da je izmišljen tekst
naročito me nervira što žena pokušava da igra na emotivnu kartu opaskom o toni supe koju mu je skuvala.
da je sreće sećala bi se ,molitvi, a ne stajanja uz šporet.

Iz članka

"- Šta dođavola radiš, ti glupa ženo?! – Ilja ne razume.!"

Znaš kad će sirovina Srbin Ilija tako da sroči rečenicu?
Nikad.

Očito je prevod sa engleskog.

Taj Stil je izgleda na platnom spisku USAID.

Вероватно ти је руку допала , а ако није било би добро прелистати читачаки Јавна Прица ХЂЉиљане.

Подпппуно је погрешно класиран као еротцки ..

Iz članka

"- Šta dođavola radiš, ti glupa ženo?! – Ilja ne razume.!"

Znaš kad će sirovina Srbin Ilija tako da sroči rečenicu?
Nikad.

Očito je prevod sa engleskog.

Taj Stil je izgleda na platnom spisku USAID.
Jeste. Takvav stil bas odgovara onome sto si napisao :lol:

Procitala sam upravo ovaj tekst iz magazina Stil :lol:
Prvo sto covek primeti su imena, koja nisu ni zapadna, ni srpska, vec ruska (Anjecka, Toma, Ilija...)
Tekst izmisljen ili lose preprican.

Poslednja izmena:
Ovde sam se na forumu naslušao svakojakvih priča kako su muškarci ovakvi ili onakvi. Lično nisam nikada upoznao ni jednoga kao što se često opisuje ovde i nije mi bilo jasno zašto tako pričaju, pogotovo srećno udate.

I onda vidim danas feministički članak u Stilu "Čim sam napunila 50, muž Ilija je našao višestruko mlađu ljubavnicu: Ono što je naš sin uradio me je zaprepastilo" koji je očito izmišljena priča (u nekoliko navrata je očigledno da je takav dijalog nemoguć sa srpskim akterima) i zasija mi "žarulja": Pa njima je ispran mozak!

Pogledajte prilog 1681607

Жене су искрене.. То што мушкарци хоће шта хоће то је стварно само њихова ствар

Da li je još neko primetio da su žene potpale pod uticaj narativa drugih mnogo više nego što imaju ličnog iskustva. Ili skraćeno, da im je mozak propran.
По ком то критеријуму си утврдио да је женама пропранији мозак и да су потпале под утицај наратива?

Мсм...ваљда су релативно подједнако и мушкарци и жене (тј. сви људи) погодни за прање мозга и потпадање под наратив.

Нпр. ја мислим да има пуно мушкараца којима је испран мозак и потпали су под утицај наратива да су жене криве за њихове неуспешне животе.

Али такође мислим да су оба пола релативно подједнако склона потпадању под утицај наратива других, тј. да им је мозак пропран релативно подједнако.

Nemam vremena da čitam tekst, pročitala sam samo uvodni post, ali je smešno što najveći broj mušk na forumu piše sve vreme kako bi jedeva dočekali da kresnu neku mlađu, a onda kada žena napiše to isto da ju je ostavio zbog višestruko mlađe tema se bavi time zašto žene imaju predrasude? :) možda sam propustila poentu ?

Nemam vremena da čitam tekst, pročitala sam samo uvodni post, ali je smešno što najveći broj mušk na forumu piše sve vreme kako bi jedeva dočekali da kresnu neku mlađu, a onda kada žena napiše to isto da ju je ostavio zbog višestruko mlađe tema se bavi time zašto žene imaju predrasude? :) možda sam propustila poentu ?
Nisi, upravo bi to bilo to, što si napisala.

Danas je mozak propran većini populacije.

Ali iako mi je bila mučna njihova svadja nekako mi deluje neubedljivo, moguće da je izmišljen tekst
naročito me nervira što žena pokušava da igra na emotivnu kartu opaskom o toni supe koju mu je skuvala.
:D
Supu je mogla da mu kuva i mama ;)
da je sreće sećala bi se ,molitvi, a ne stajanja uz šporet.
Retko koji par će da priušti sebi tu "molitvu", možda se stide ;)

imas li neki kontakt te 50 godisnje zene?
hvala

Srecom
najveci broj muskaraca na forumu NISU prosecan Srbin
jer su cesto mnogo gori
Ovde su uglavom lajavci koji su pred svojom gospodjom kuccici i stenci
mislim da to znas i bez mog pisanja
ali neka jos neko procita
;););)

Zar se žene toih godina, recimo 48-53 u Srbiji ne vode kao klimakterične? Na to se gleda kao na posebno stanje, nešto kao polu-duševna bolest, gde su is ame sebi tečke, ne mogu da spavaju noćima zbog naglih napada osećaja vreline u telu, itd. Posle te faze velike promene na njihovom telu i psihički. Na zapadu se osoblje po firmama podučava da prepozna te simptome i da ponašanje takvih žena zapravo nije ništa lično.

Феминистички покрет је постао секта!

Back