- Poruka
- 36.840
Aj sad kao da svi vode seks svakog dana...![]()
Ne mora svaki dan, ali može četvrt mesec, polumesec i pun mesec. Četvrt mesec je minimum minimuma. Da se ima forma
Jel ideš u teretanu samo kad je pun mesec? Zakržljao bi u međuvremenu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj sad kao da svi vode seks svakog dana...![]()
Sve može, samo da nije obavezno u tačno određeno vreme, tad i tad, nego spontanoNe mora svaki dan, ali može četvrt mesec, polumesec i pun mesec. Četvrt mesec je minimum minimuma. Da se ima forma
Jel ideš u teretanu samo kad je pun mesec? Zakržljao bi u međuvremenu.![]()
feministkinje has join the chat![]()
![]()
Молим да ме се не изврће из контекста - већина сте мрзовољне ујутру кад је секс у питању, а не кад је све у питањуŽene ujutru mrzovoljna bića...
Amandman !
Neke smo baš najraspoloženije jutrom![]()
Poštovani,Sve može, samo da nije obavezno u tačno određeno vreme, tad i tad, nego spontano
МожеPoštovani,
Zakazujem sex za 10.00 subota 28.12. 2024.
Ukoliko Vam je termin neodgovarajuć, molim da se na vreme izjasnite, optimalno dan pre.
Srdačan pozdrav,
Piše na Teamsu kad sam avejlablPoštovani,
Ukoliko Vam je termin neodgovarajuć, molim da se na vreme izjasnite, optimalno dan pre.
Srdačan pozdrav,
Saglasan.Poštovani,
Srdačan pozdrav,
Piše na Teamsu kad sam avejlabl![]()
Može i takoSaglasan.
Stavi komšije u ccTo nije dovoljno profi.
Treba ovako
Poštovana,
Koliko vidim u svom kalendaru, u 10.00 sam slobodan, ali do 11.15. ukoliko Vam to odgovara, možemo smatrati da je dofovor postignut. Ako ne, mogu predložiti neko drugo vreme. U svakom slučaju, naći ćemo rešenje
Srdačan pozdrav,
Pa sad kad razmislim zvuči zanimljivo, ovako kao predigraŠta znam... Možda bi i takav sex bio zanimljiv
Da, kao neki role.Pa sad kad razmislim zvuči zanimljivo, ovako kao predigra
Еееее ако ћемо професионално онда си негде требала € да ставиш јер да простиш цео овај договор за сексовање је у том фазонуTo nije dovoljno profi.
Treba ovako
Poštovana,
Koliko vidim u svom kalendaru, u 10.00 sam slobodan, ali do 11.15. ukoliko Vam to odgovara, možemo smatrati da je dofovor postignut. Ako ne, mogu predložiti neko drugo vreme. U svakom slučaju, naći ćemo rešenje
Srdačan pozdrav,
Poštovani,
Srdačan pozdrav,
Ti si bukvalista, ništa novoЕееее ако ћемо професионално онда си негде требала € да ставиш јер да простиш цео овај договор за сексовање је у том фазону![]()
Шта фали листу од букве. Изузетан извор витамина СTi si bukvalista, ništa novo![]()
Poštovani,
Srdačan pozdrav,
Је л’ има неки временски распон? Мислим оно, ако треба да надође, ако не може баш одмах сад.![]()
Јел више волите да вам дан почне сексом или да се заврши ? Шта вас више опушта ? Или је свеједно ? Мада је јасно да су жене ујутру углавном јако мрзовољна бића у том правцу, док мушкарци то могу чим отворе очи. У томе духу ја мислим да је у подне најбоље имати секс, нека златна средина. Али то је само теорија....шта каже ваша пракса ?
Tipičan ženski odgovor?Sve može, samo da nije obavezno u tačno određeno vreme, tad i tad, nego spontano