Ујутру или увече?

feministkinje has join the chat 🤣 🤣
Žene ujutru mrzovoljna bića...

Amandman !
Neke smo baš najraspoloženije jutrom z:shock:
Молим да ме се не изврће из контекста - већина сте мрзовољне ујутру кад је секс у питању, а не кад је све у питању

To nije dovoljno profi.

Treba ovako

Poštovana,
Koliko vidim u svom kalendaru, u 10.00 sam slobodan, ali do 11.15. ukoliko Vam to odgovara, možemo smatrati da je dofovor postignut. Ako ne, mogu predložiti neko drugo vreme. U svakom slučaju, naći ćemo rešenje

Srdačan pozdrav,
Еееее ако ћемо професионално онда си негде требала € да ставиш јер да простиш цео овај договор за сексовање је у том фазону z:mrgreen:

Poštovani,

Zakazujem sex za 10.00 subota 28.12. 2024.
Ukoliko Vam je termin neodgovarajuć, molim da se na vreme izjasnite, optimalno dan pre.

Srdačan pozdrav,

optimalno - slično kao meni fon kada posle 00h ponudi opciju optimalnog punjenja do jutra naravno isključim tu opciju odmah šta ima da mi se puni do jutra koj moj :roll: za par sati i gotovo...evo i sada ima da se poveže punjenje fona sa seksom :pljus:🤣

Јел више волите да вам дан почне сексом или да се заврши ? Шта вас више опушта ? Или је свеједно ? Мада је јасно да су жене ујутру углавном јако мрзовољна бића у том правцу, док мушкарци то могу чим отворе очи. У томе духу ја мислим да је у подне најбоље имати секс, нека златна средина. Али то је само теорија....шта каже ваша пракса ?

Volim kada se dan završi seksom..ujutru dalje od mene a inače nisam mrzovoljan tip, naprotiv, jednostavno ne volim zornjak...

Back