Ujela me moja macka

Mimi s mom ceo svoj zivot imam macke ali sam uvek imala samo jednu macu. Trenutno ih imam 7 (sestra je nabavila prelepu belu zenku sa plavim ocima i bilo nam je zao da je sterilisemo). Rodila je mnogo belih i prelepih macica. Neke smo udomili a sve ostale koje nismo su ostali kod nas i zato ih imamo ovoliko trenutno.
Hvala ti mimi s mom za kontakt. PO preporuci deda ZIke sam mu juce dala lek za ljude koji se zove Enterofuryl jer mu ni kaodiar s ni synolox nije pomogao. Posle tog leka on je danas imao cvrstu stolicu. Nadam se da ce se stanje popraviti i da se nece ponovo vratiti proliv. Ne znam sta bi radila da jos i to nisam probala jer on otkad je kod mene je imao proliv 10 dana bez poboljsanja. Ove kapsule koje su za ljude su mu pomogle za jedan dan. Drzim mu palceve i nadam se da ce se oporaviti. Moja preporuka je takodje ljudima da ukoliko njihovim ljubimcima ne prolazi proliv probaju kapsule ENTEROFURYL. Jos jednom ti hvala beskrajno mimi s mom za kontakt.

Najbitinije je da se on oporavlja. :)

Kad završiš sa lekom daj probotik flonivin ili neki drugi da stabilizuješ crevnu floru. Mačke vakciniši.

:amen: I sterilisite ih, vidis sta se desava kad se to ne uradi. :(

Najbitinije je da se on oporavlja. :)

Ne znam mimi's mom da li ce se on oporaviti :( Kod mene je vec 20 dana i on je na istom. Nekako nikako da krene da se oporavlja. Malo mu se povecao apetit i ugojio se ali nekako je isto. Nikako da bude raspolozen i da prede. Mada kad ga ja pustim u dvoriste on se valja po zemlji i grebe ali nije to to.Tuzan je i ne znam sta mu je. Ocajna sam. Pocela je i dlaka da mu opada u predelu oko ociju. Jako lose izgleda.

Back