УЈЕДИЊЕЊЕ....

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.mondo.rs/s181134/Srbija/Ujedinili_se_1389_i_Nasi.html
Ujedinili se "1389" i "Naši"
Kao programski ciljevi ujedinjenog pokreta navedeni su oslobođenje i ujedinjenje svih srpskih zemalja u jednu državu, saradnja s Rusijom i suprostavljanje vrednostima Evropske unije, NATO-a i MMF-a, socijalna pravda...
Srpski narodni pokret "1389" i udruženje "Naši" potpisali su danas sporazum o ujedinjenju te dve organizacije, koje će ubuduće nastupati pod zajedničkim imenom SNP "Naši 1389".

Cilj tog spajanja je ujedinjenje "svih rodoljubivih organizacija", kao alternative vlasti u Srbiji i ulasku Srbije u EU i NATO, rekli su predstavnici te dve organizacije, na konferenciji za novinare u Pres centru Udruženja novinara Srbije.

Republički javni tužilac Slobodan Radovanović podneo je pre godinu dana Ustavnom sudu Srbije predlog za zabranu rada udruženja građana pokreta "1389" i "Otačastveni pokret Obraz", zbog delovanja koje je usmereno na nasilno rušenje ustavnog poretka, kršenje ljudskih i manjinskih prava i izazivanje rasne, nacionalne ili verske mržnje.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ипак се креће....
Ноје све замрло у држави....
;) ;) ;)

Ti Nasi su jos veci bolidi od ovih sa kojima su usli u gey zajednicu , organizuju tribine za omladinu na kojima je glavni gost Kristijan Golubovic :lol:
... i jos onaj njihov celavi imbecil od vodje prica kako on izvodi omladinu na pravi put i kako se promenio , a ovaj valjda pajdo u crkvi :mrgreen:

Kao programski ciljevi ujedinjenog pokreta navedeni su oslobođenje i ujedinjenje svih srpskih zemalja u jednu državu, saradnja s Rusijom i suprostavljanje vrednostima Evropske unije, NATO-a i MMF-a, socijalna pravda...
Srpski narodni pokret "1389" i udruženje "Naši" potpisali su danas sporazum o ujedinjenju te dve organizacije, koje će ubuduće nastupati pod zajedničkim imenom SNP "Naši 1389".

Cilj tog spajanja je ujedinjenje "svih rodoljubivih organizacija", kao alternative vlasti u Srbiji i ulasku Srbije u EU i NATO, rekli su predstavnici te dve organizacije, na konferenciji za novinare u Pres centru Udruženja novinara Srbije.

Republički javni tužilac Slobodan Radovanović podneo je pre godinu dana Ustavnom sudu Srbije predlog za zabranu rada udruženja građana pokreta "1389" i "Otačastveni pokret Obraz", zbog delovanja koje je usmereno na nasilno rušenje ustavnog poretka, kršenje ljudskih i manjinskih prava i izazivanje rasne, nacionalne ili verske mržnje.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ипак се креће....
;) ;) ;)

Je l' si se obradovao Maćak jesi ?
Najlakše je ujediniti dva mozga kojih nema, e tako i u ovom gore slučaju.

upravo...

Brate o cemu mi pricamo...?
Ok,volim Srbiju...Kosovo je Srbija i sve sto ide uz to...ali gde su poslovi?Znate da se lekar iz Kragujevca javlja za posao u Zajecaru?Koliko rudari imaju platu?Koliko nam je sve (ne)razvijeno?Gde su vojska i policija?!
Bole me tuki za ujedinjenje...gomila dzabalebarosa koji kritikuju vlast,a ne iznose argumente,nego samo DOLE VLADA...pa dobro,ako te postavimo,reci sta ces ti drugacije da radis?!

Ипак се креће....
;) ;) ;)

Nije mi jasno uopste ko su clanovi tih organizacija...jos manje mi je jasno zasto ih ne zabrane vec jednom...gnjave se sa njima i mlate jedno lock i zavrsena prica....

upravo...

Brate o cemu mi pricamo...?
Ok,volim Srbiju...Kosovo je Srbija i sve sto ide uz to...ali gde su poslovi?Znate da se lekar iz Kragujevca javlja za posao u Zajecaru?Koliko rudari imaju platu?Koliko nam je sve (ne)razvijeno?Gde su vojska i policija?!
Bole me tuki za ujedinjenje...gomila dzabalebarosa koji kritikuju vlast,a ne iznose argumente,nego samo DOLE VLADA...pa dobro,ako te postavimo,reci sta ces ti drugacije da radis?!

Погрешио си тему....
Питање, да ли ћеш добити посао, требао си поставити
на теми....*Зашто је Ђинђић сахрањен у Алеји великана....?
Тамо су компетентни саговорници, који знају...кид плови овај брод.
:per: :per: :per:

Ne ljubimo se ko Tadić i Dačić!!!

alo.rs · Beograd · Odabrao: Nikola · Dodato: 20. JUL 2010
1279643996660-520x250.jpg
Dan posle istorijskog susreta najpoznatijeg domaćeg gej aktiviste Predraga Azdejkovića i lidera nacionalnog „Pokreta 1389" Miše Vacića, koji je „Alo!" organizovao, ljuti protivnici sabrali su utiske.
Dok je Vacić svojom pojavom „izneverio očekivanja" Azdejkovića, Vacić kaže da je na sve bio pripremljen, ali i otkriva zašto svom oponentu nije pružio ruku. Predsednik Gej-lezbijskog info centra kaže za „Alo!" da je izuzetno zadovoljan ne samo tekstom, već i susretom s Vacićem, kao i reakcijama na koje je naišao.
- Vacića sam pre ovog razgovora zamišljao sa rogovima, kako ubija Murata. Ali eto, ispostavilo se da je drugačiji - rekao je kroz smeh Azdejković.
- Naravno, njegove političke ideje mi se nimalo ne sviđaju i smatram ih opasnim, ali ponavljam - najvažnije je da direktno razgovaramo o takvim stvarima i problemima - rekao je Azdejković.
- Iskreno sam zadovoljan kako je sve na kraju ispalo, a ono što mi je u svemu tome ubedljivo najvažnije jeste činjenica da treba da pričamo sa takozvanim neprijateljima. Nažalost, nevladin sektor u Srbiji ne radi, već samo očekuje da država non-stop reaguje, ili da čak ta druga strana nestane sama od sebe - zaključuje Azdejković.
Za razliku od Azdejkovićevih „izneverenih rogova", Vaciću je pojava „najpoznatijeg srpskog pedera" opravdala očekivanja.
- Upoznat sam s ljudima koje mogu da susretnem, pa sam unapred bio pripremljen - kaže Vacić i objašnjava zašto se nije rukovao sa svojim oponentom.
- Ne volim da se rukujem s pederima, to je moj politički stav, ništa lično. Time iskazujem svoj protest prema njihovoj prekomernoj javnoj upotrebi, jer se koriste od strane zapadnih sila za postizanje različitih ciljeva. Da su okolnosti drugačije... Ovako, ovo je moj revolt i nemam nameru da se s njima rukujem! To nije samo gest već i prijateljski pozdrav. Mi nismo ko Dačić i Tadić koji se stalno grle i ljube pred kamerama. Sam pristanak na razgovor je dovoljan signal. Mi smo se našli profesionalno da razmenimo stavove koji su dijametralno suprotni i to je sve. Šta je trebalo? Da se po‘vatamo tamo?! - kaže lider „Pokreta 1389" i dodaje da su ovim istorijskim susretom očitali lekciju vladajućem sloju o tome kako se vodi dijalog, čak i sa neistomišljenicima.
- Pokazali smo da je suština u zajedničkom dijalogu i da treba da se čuju obe strane, a ne kao što se kod nas primenjuje princip političke represije. Dok jedna strana ne sasluša drugu, pa bilo da je reč o Srebrenici, Kosovu, pederima, neće biti normalnog društva. Ali zato treba imati veličinu kakvu mnogi u aktuelnom političkom establišmentu nemaju - zaključuje Vacić.

„Alo!" razgrabljen!
Frontmen nacionalnog „Pokreta 1389" kaže da mu posle istorijskog susreta sa „prvim srpskim pederom" telefon nije prestao da zvoni.
- Ljudi su u šoku zbog samog sagovornika. Obojica smo stalno u medijima, ali odvojeno, tako da je ovo izazvalo veliku pažnju. Iskreno, od jutros mi zvoni telefon, zovu me prijatelji, rodbina, komšije. „Alo!" je na kioscima razgrabljen. Ja sam izneo ono što narod misli i zato je njihova podrška razumljiva - kaže Vacić.
I Azdejković kaže da su mu pohvale posle razgovora s Vacićem stizale sa svih strana:
- Dobio sam zaista dosta poruka podrške na „fejsbuku", čak i od onih ljudi od kojih to nikada ne bih očekivao, takozvanog zlog NVO sektora.
:rotf::rotf::rotf:

Nije mi jasno uopste ko su clanovi tih organizacija...jos manje mi je jasno zasto ih ne zabrane vec jednom...gnjave se sa njima i mlate jedno lock i zavrsena prica....

Takve nakaze ne treba zabranjivati, jer oni tek tada dobijaju na značaju...naš čovek ti uvek rezonuje, čim je zabranjeno znači ima tu nešto, a znamo da nema ništa.
Dakle, ja sam za to, da mogu da pričaju šta hoće, a da rade samo ono šta zakoni dozvoljavaju i tu greške nema.

i kako ce ova vest da mi pomogne da se zaposlim posle fakulteta za koji moram da nadjem pare da ga platim?

Učlani se u DS.

Dobićeš posao trenutno.

A posle toga du*pe uza zid i pamet u glavu.... valjda si nešto do sada naučio na tom tvom fakultetu ako nije previše nastrojen ispiranju mozga kao FPN.

A posle toga na rušnje diktature, diktatora i svih poluga vlasti kojima se Srbija napravila kolonijom. Ne zaboravi da se guvernri ne smeju izvući iz države i da im se mora suditi u sred Beograda.
Najbolje javno na Terazijama.....

Poslednja izmena:
zbog takvih i dolazi do rata, pa nek ginu pošto im je ionako ovaj život besmislen.

Do rata na ovim prostorima dolazi samo kada se javi papa, evropa ili amerika da podrži bilo koga ko je voljan da ubija i proteruje Srbe.

Neznam koliko imaš godina ali svako ko misli sa jednim promilom svog mozga to je do sada shvatio.

Ali ne kažem da nema izuzetaka. Ima po neki .....

Back