Уједињење Српске и Србије

Да ли би подржали припајање Српске Србији?

• Да

• Не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja bi podržao sve ono što narod odluči na poštenom referendumu.
To spajanje bi bilo prirodno.

Takođe bi podržao, da se hrvatski dio pripoji Hrvatskoj a Bošnjaci-Muslimani neka imaju svoju "rajsku" državu.

To bi željeli i Bošnjaci ali su svjesni toga, da bi tada bili totalno izolirani od svih susjeda.
Zato su oni za cjelovitu BIH.

Разлог?
Због чега мислите да то не треба урадити ако се створе услови?

-Geografski položaj RS, tačnije njen izgled
-Nekompetentnost teritorije RS
-Zato što s time svi narodi moraju biti saglasni
-Zato što neće svijet dozvoliti
-Zbog zločina počinjenih u Srebrenici, Prijedoru i Sarajevu i u drugim mjestima RS
-Zato što je politički i vojni ratni vrh osuđen zbog ratnih zločina počinjenih nad nesrpskim narodima
...
-

-Zbog zločina počinjenih u Srebrenici, Prijedoru i Sarajevu i u drugim mjestima RS
-Zato što je politički i vojni ratni vrh osuđen zbog ratnih zločina počinjenih nad nesrpskim narodima
...
-

Поштујем.
Али да ли то значи да морамо присилно да живимо у једном међународном протекторату који два од три народа (не)доживљавају као свој...да ли то значи да се народна осјећања стављају под тепих и због ратних збивања и ратне прошлости међународна заједница неће омогућити и овака један вјековни циљ нашег народа?

Када би се створили правни услови и воља народа, да ли би подржали припајање Српске Србији?

Кад би Србија била Србија, да. Овако - не.

Српска је људски премала да би у оквиру Србије очувала оно српство које је сада краси. Боље савез држава, нека федерација или тако нешто.

...
-

To je slučaj i sa Hrvatskom,a ona međunarodno priznata država:think:

Уједињење Српске и Србије

Naravno da sam za ujedinjenje sa maticom:ok:

...
-

Да сте ви, Муслимани, одабрали да БиХ остане у СР Југославији са Србијом и ЦГ, свега овога не би било и све би ово стајало.

А када сте урадили то што сте урадили, домино ефекат нећете спречити, никада. Можете га одложити на 5, 10, или 50 година, али га спречити нећете никада. А одговорност је на вама, јбига... Оствариће се пророчке речи Радована Караџића, које нетачно интерпретирате као да се ради о његовој претњи муслиманској популацији да ће бити истребљена... не. Ради се само о нестанку којег сте сами изазвали.

...
-
Nema to veze.

To je slučaj i sa Hrvatskom,a ona međunarodno priznata država:think:

Naravno da sam za ujedinjenje sa maticom:ok:

Управо тако, међутим појединци који су вршили ратне злочине морају да буду процесуирани и да сносе одговорност за њихова недијела, значи кривица је индивидуална и нема смисла бранити једном народу право због шачице контроверзних ликова.

Jeste cudan, ali nije nepremostiva prepreka.
Nema prepreke.
WTF? Dovoljna je vecina 50%+1 glas. Ali ajde neka bude 60%+1. Pristajemo i na to.
Nema razloga da se saglase svi narodi, jer tako nesto nije trazeno kad je bih postala nezavisna.
Sve se menja i sve tece, covece.
Ako ces gledati prema zlocinima, onda mnogo drzava na svetu i ne treba da postoji. Recimo onda ni bih nebi trebala da postoji, zbog zlocina nad Srbima.
Za nemacki i hrvatsku da ne govorimo.
Rat je zavrsen 95. Ali u tvojoj glavi jos traje.

Protiv sam toga. Ako bi se RS pripojila Srbiji to bi znacilo kao da se ponovo utapa u neku Jugoslaviju kojom vlada bratstvo i jedinstvo (pomirenje i suzivot na prostorima bivse sfrj) kao i verbalni delikt (govor mrznje) a to bi za RS znacilo da je sama sebi iskopala grob. Ja sam da se ta zajednica zove "Sjedinjene Srpske drzave".

Pomesao si nesto. Ne radi se o ujedinjenju sa bih, nego sa Republikom Srpskom.
Kakva jugoslavija. To je jedan narod.

Да сте ви, Муслимани, одабрали да БиХ остане у СР Југославији са Србијом и ЦГ, свега овога не би било и све би ово стајало..
Ovo je tačno.
Da je BIH ostala u Jugoslaviji, izdvojila bi se samo Hrvatska i Slovenija i rata uopšte u BIH nebi bilo a nijednom Muslimanu=Bošnjaku nebi dlaka hvalila.
Čak više, mnogo više bi vas svi poštovali i vaša budućnost bi bila mnogo bolja i svjetlija.
U to sam siguran.
Jedino hrvatski dio BIH bi se trebao priključiti Hrvatskoj a dio Krajine, sa većinskim dijelom Srba bi ostala u Jugoslaviji.
To bi bilo pravo rešenje i prošlo bi bez rata i dugoročno bi bili svi zadovoljni.

Poslednja izmena:
...
-

Ko o cemu mujaga o ustipcima...kmeee,kmeee....

Када у Србији и Српској дођу на власт националне снаге уједињење ће бити само питање времена.И наравно,снага која ће водити ка уједињењу мора бити национализам.Наш коначни циљ мора бити јединствена српска национална држава.

Protiv sam toga. Ako bi se RS pripojila Srbiji to bi znacilo kao da se ponovo utapa u neku Jugoslaviju kojom vlada bratstvo i jedinstvo (pomirenje i suzivot na prostorima bivse sfrj) kao i verbalni delikt (govor mrznje) a to bi za RS znacilo da je sama sebi iskopala grob. Ja sam da se ta zajednica zove "Sjedinjene Srpske drzave".

Мислим када би се звала једноставно Србија, овде би сигурно било прихваћено без икаквих проблема.

Back