mladjo82
Primećen član
- Poruka
- 847
Када би се створили правни услови и воља народа, да ли би подржали припајање Српске Србији?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Када би се створили правни услови и воља народа, да ли би подржали припајање Српске Србији?
Nikada.
Разлог?
Због чега мислите да то не треба урадити ако се створе услови?
što da ne..
nek se pripoje i hrvatska i slovenija, makedonija i svi ostali..
-Geografski položaj RS, tačnije njen izgled
-Nekompetentnost teritorije RS
-Zato što s time svi narodi moraju biti saglasni
-Zato što neće svijet dozvoliti
-Zbog zločina počinjenih u Srebrenici, Prijedoru i Sarajevu i u drugim mjestima RS
-Zato što je politički i vojni ratni vrh osuđen zbog ratnih zločina počinjenih nad nesrpskim narodima
...
-

-Zato što je politički i vojni ratni vrh osuđen zbog ratnih zločina počinjenih nad nesrpskim narodima
...
-

Уједињење Српске и Србије

-Zbog zločina počinjenih u Srebrenici, Prijedoru i Sarajevu i u drugim mjestima RS
...
-
Nema to veze.-Geografski položaj RS, tačnije njen izgled
...
-
To je slučaj i sa Hrvatskom,a ona međunarodno priznata država
Naravno da sam za ujedinjenje sa maticom![]()
Cak mi se cini da je RS mnogo kompaktnija i lepsa od Hrvatske , ali u svakom slucaju vrlo podsecaju izgledom![]()
Jeste cudan, ali nije nepremostiva prepreka.-Geografski položaj RS, tačnije njen izgled
Nema prepreke.-Nekompetentnost teritorije RS
WTF? Dovoljna je vecina 50%+1 glas. Ali ajde neka bude 60%+1. Pristajemo i na to.-Zato što s time svi narodi moraju biti saglasni
Sve se menja i sve tece, covece.-Zato što neće svijet dozvoliti
Ako ces gledati prema zlocinima, onda mnogo drzava na svetu i ne treba da postoji. Recimo onda ni bih nebi trebala da postoji, zbog zlocina nad Srbima.-Zbog zločina počinjenih u Srebrenici, Prijedoru i Sarajevu i u drugim mjestima RS
Rat je zavrsen 95. Ali u tvojoj glavi jos traje.-Zato što je politički i vojni ratni vrh osuđen zbog ratnih zločina počinjenih nad nesrpskim narodima
Protiv sam toga. Ako bi se RS pripojila Srbiji to bi znacilo kao da se ponovo utapa u neku Jugoslaviju kojom vlada bratstvo i jedinstvo (pomirenje i suzivot na prostorima bivse sfrj) kao i verbalni delikt (govor mrznje) a to bi za RS znacilo da je sama sebi iskopala grob. Ja sam da se ta zajednica zove "Sjedinjene Srpske drzave".
Ovo je tačno.Да сте ви, Муслимани, одабрали да БиХ остане у СР Југославији са Србијом и ЦГ, свега овога не би било и све би ово стајало..
...
-
Protiv sam toga. Ako bi se RS pripojila Srbiji to bi znacilo kao da se ponovo utapa u neku Jugoslaviju kojom vlada bratstvo i jedinstvo (pomirenje i suzivot na prostorima bivse sfrj) kao i verbalni delikt (govor mrznje) a to bi za RS znacilo da je sama sebi iskopala grob. Ja sam da se ta zajednica zove "Sjedinjene Srpske drzave".